OMGגילו את השלושה עם הכי הרבה קולות

Juliann

New member
OMGגילו את השלושה עם הכי הרבה קולות

מהתוכנית האחרונה!!! אתם לא תאמינו.... אני בשוק אני בהלם אני המומהההההה 3. בו 2. נאדיה 1........ קונסי! כתוב פה http://www.decaturdaily.com/decaturdaily/news/050317/idol.shtml ובעוד כתבה של קונסי שאני ישים ת'לינק עוד מעט

בכיתי שלינדסי שרה את השיר האחרון../images/Emo10.gif

יואו זה היה כל כך עצוב

shalehet

New member
אני בכיתי שהייתי צריכה לשמוע את זה

שוב... פעמיים... כי כשהיא שרה את השיר הזה כפי שסיימון אמר גם אני הנמכתי את הטלויזיה בפעם הראשונה מאז אני צופה באיידל.. זה היה פשוט נוראי

Juliann

New member
זה הופיע בכמה כתבות

ואם לא בא לך להאמין אל תאמין, לא מכריחים

14מתן

New member
הכוונה שלי הייתה...

אם FOX שיחררו את הידיעה כאילו מי הודיעה עליה ?

Juliann

New member
FOX אף פעם לא משחררת רשמי אבל...

הרבה פעמים יש הדלפות...

OMG!!!

קוני!!!!! וואוו, לא נראה לי שהוא בכלל רוצה לנצח... כאילו, נראה לי שהוא די יסבול בתור איידול, במיוחד עם החוזה הזוועתי הזה עם ההפקה... אני מקווה שהוא יגיע למקום השני כי אז זה גם מקסימום חשיפה אבל הוא גם יכול לעשות מה שבא לו וקבלו תמונות מדהימות נוספות i can't get enough of him!!!

darklighter

New member
../images/Emo51.gifרבה על התמונות../images/Emo24.gif

יווווווווווווו הוא כזה הורס!!!!!!!!!!!!!!! אחלה מתנת יומולדת...

Juliann

New member
גם בתור סגן הוא יסבול עם אותו חוזה

ההבדל היחידי הוא שבתור סגן הוא יקבל פחות כסף.

טוב אז מקום שלישי../images/Emo8.gif

למרות שאפשר להשתחרר מהחוזה הזה, בדיוק קראתי כתבה שמריו חתם עם העו"ד של קליי ששיחרר את קליי מהחוזה שלו...

Juliann

New member
מקום שלישי מאמי זה הכי חרא שיש...

כי הוא תקוע עם ההנהלה של איידול ובלי חוזה. נדפק פעמיים. לעורך דין הממולח של קליי- ג'ף רוזן [אממ יהודי אולי?] לקח כמה חודשים לשחרר אותו, חודש אחרי שנגמר איידול2 קליי חתם עם החברת עו"ד של רוזן [שיהיה לו ייצוג משלו, חכם הקליי הזה] ובהתחלה הוא דווקא הסתדר עם איידול אבל אחרי כמה חודשים משהו קרה והוא רצה להשתחרר מהם אז רוזן התחיל בעבודה ולקראת סיום איידול3 קליי השתחרר רשמית. המקרה של מאריו מסובך יותר כי הוא השתתף בדיסק במימון חברת תקליטים והכל ככה שהוא מעין הפר את הכללים של איידול, ואני תוהה מאיפה בכלל למאריו יש כסף לעו"ד יוקרתי כזה? אם קונסי מתכוון ללכת על כל הקופה עדיף לו להיות מקום2, למרות שגם זוכים יכולים להשתחרר [קלי השתחררה גם].

למעלה