OMG, אנ'לא ידעתי שיש לזה פורום!

007bg

New member
OMG, אנ'לא ידעתי שיש לזה פורום!

חחחח, מעולה...... הסדרה רק משתפרת מרגע לרגע, בניגוד לאנימות אחרות שאני מכיר....... שמי גבריאל, אגב. נעים מאוד.....

RaVeN IYI

New member
ברוך הבא ^^ ניא~ ../images/Emo140.gif

אני להיות נופע אנשים לקרוא לי רייבן אני מאגניבע ראשל"צית אני עומו עייפה ויש לי ביצפר היום ;; מה איתך? P= ~תהנה בפורום, אני וכל השאר כן~ ניא~ גין *-* וג'ינג'ע לשלוט ^0^

007bg

New member
חחח.....

הניק ה"אמיתי שלי זה Elevation...... רק פה, איכשהו, נרשמתי תחת זה...... אני מדליק מטרף כאילו וואו שיאוו שיגעון *עשה לי ילד או תאומים, או שלוש כבשים ועיזה אחת* ירושלמי, ואני כבר מזממממן לא בבצפר.......

RaVeN IYI

New member
../images/Emo12.gif בן כמה אתה, אם כך?

ספר ספר P= XD אנחנו פה לא מתחשבים בגיל, רק בצבע שיער 3: אזאז.. תגיד לי שאתה ג'ינג'י, נה? ^^ או שאתה רוצח מאגניב עם חרב בצורת בננה ענקית עם פאה *-* XD או שאתה סתם בנאדם שפוי ואתה לא מבין מה אני רוצה ממך ^^;; וגם זה יכול לקרות לפעמים XD אזאז אל נא תפחד P= בשביל זה יש לי כדורים 3:

007bg

New member
זה שיש זה נחמד, הבעיה מתעוררת כשהם

נשארים על השידה........ אני שמונה עשרה, פוסע בצעדי ענק לתשע עשרה........ צבע שיער חום כהה, עיניים ירוקות, לחיים אדמדמות, עור לבן (שלג......
), היייתי מדבר איתך על החרב שלי, אם היית חוקית, והייתי מכיר אותך יותר, אבל זה סיפור אחר..... מספיק פרטים? ולשפיות יש הרבה (מדי?) אספקטים.........

RaVeN IYI

New member
XP הבנתי.

מספיק פרטים P= עכשיו לשאלה חשובה יותר.. האם תעשה לי בננה עם עיניים ירוקות ושיער ארוך? *-* ~הולכת לקחת כדורים מהשידה~ ;; בתקווה שלא פג התוקף שלהם ואני לא אורעל >.> לא שזה יהיה רע P= בהכרח ~גין *-*~ ניא~ 3:

007bg

New member
כשאת אומרת בננה........ חח......

האמת היא שיש לי שיער חלק, שהיה דיי ארוך..... (קצת יותר מהסנטר), אבל הוא קוצר.......... אולי נתפשר על דלוע כלשהו?

007bg

New member
לא דלוע, אבל גם קטניה יש מצב.......

אבל בלי הקליפה, כן? השקעה גדולה מדי וכ'ו........

RaVeN IYI

New member
אבל פיסטוק זה אחל דבר 3:

פיסטוק זה אלוהים בשקית שימורים. 3:

007bg

New member
שימורים? איפה לעאזל את קונה אוכל?

צ'רנוביל? ולא, לא הייתי נסחף לאלוקים וכ'ו...... אם כבר הAVATAR הכי עצבני, זה... אממ..... אני. אבל מה קורה עם הפיסטוק? יהיה לך סורי משלך..... לא כל אחת זוכה, את יודעת......

keep smiling

New member
ברוךהבא [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני קיפי. ^^ נעים. [:

keep smiling

New member
את יותר. ^^ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אור יגן עליי! ;; קרציה.

keep smiling

New member
זה מאהבה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

לפחות ככה אני מקווה בשביל רותע >>;