|OMG| יש דיבורים על הקדמת הסופרבול ביום אחד

Yo-man

New member
|OMG| יש דיבורים על הקדמת הסופרבול ביום אחד

החזאים צופים סופה קשה ביום ראשון ומזג אוויר מקובל יותר בשתב.
הליגה שוקלת אפשרות הזזת הסופרבול ביום.
המחיר הכלכלי על המהלך כזה נראה לי אסטרונומי.
אנשים שרכשו כרטיסי טיסה, חדרים במלונות, הזזת לוחות שידורים שלמים בכל ערוצי התקשורת, ספקי שירות אחרים שתכננו להגיע ביום ראשון ויצטרכו להקדים ביום...

באתר של ה-NFL לא כתוב על זה כלום, אבל באתר של UFC מדברים על הזזת האירוע שמתוכנן לשבת ליום ראשון במקום, אם הסופרבול יוקדם.
ומה עם יום החופש שלקחתי ביום שני? ביום ראשון אני לא יכול לא להגיע לעבודה?!
מצד שני, בשבת הרבה יותר קל לתפוס שינה טובה בשעות הערב המוקדמות כהכנה למשחק...

נחכה לעדכונים

Amir BA

New member

y63s

New member
לא רואה מצב שמזיזים

יש כל כך הרבה כסף מסביב לעניין ואני בטוח שהליגה מעדיפה סופרבול אחד קצת הרוס מלהפסיד כל כך הרבה כסף.

חוץ מזה שיש את הכסף יש להם מוניטין של שנים שפוטבול משחקים בכל מזג אוויר ובכל סיטואציה (גם ברצח קנדי, אם אני לא טועה).

די ברור שהבינו כבר מזמן שהבחירה בניו יורק הייתה מוטעית אבל שינוי תאריך מעכשיו לעכשיו לא נשמע לי הגיוני (בדקה אחת לא יזיזו את הקיקאוף).

erezc11

New member
נכון לעכשיו הסיכויים שיזיזו קלושים

התחזיות מדברות על מזג אוויר "רגיל לעונה" עם טמפרטורות בסביבות אפס מעלות צלזיוס. מדברים על סיכוי נמוך לגשם או שלג אבל לא על סופה. אולי זה קצת wishful thinking מצדי כי אני גם מתכנן חופש ביום שני אבל לא ביום אחר. מצד שני אם באמת תהיה סופת שלגים אז אולי הליגה תרד אחת ולתמיד מהרעיון לקיים סופרבול באיצטדיון פתוח בעיר קרה ונהיה פתורים מהחשש הזה בשנים הבאות

http://seattle.cbslocal.com/2014/01/28/national-weather-service-little-threat-of-snow-for-super-bowl

דווקא התחזית אומרת הפוך

היום הכי חם השבוע בלי גשם ... זה אמנם אומר בין 0.5 ל 2 מעלות צלסיוס מעל האפס בשעת המשחק עם קצת רוח שתוריד את זה מתחת לאפס אבל זה בכל זאת הרבה יותר חם ממה שהולך שם כרגע

למעלה