OMG מש"ש

צודקת
מש"ש

וואי היא נראית נורא!!!! מה זה? מה קרה לה בפרצוף??
אבל זה פרק שאני ממש אשמח לראות, נראה לי שהוא יסביר לנו הרבה על האישה הנוראית הזו.
לגבי רוז, היא הייתה המכושפת הכי פחות אהובה עלי, אבל זו הייתה סדרה מצויינת!

Macphista

New member
זה נכון שיש מלחמה בין מעריצים מכושפות למעריצי

באפי?
כי אני ראיתי כמה עונות במכושפות, ואחרי שפרו מתה... אהה... די הפסקתי.
באפי לא ראיתי מהסיבה הפשוטה ביותר- זה היה בערוץ 2.
אבל הבנתי שיש ממש מלחמה בין מעריצי באפי למכושפות.

אם את אוהבת את הז'אנר הזה

תשלימי באפי!!! לפני חודש סיימתי לראות את כל העונות אחרי יותר מעשור שלא ראיתי (מאז שזה שודר בערוץ 2), היה מדהים, כ"כ נהנתי.
למה לא היה לך ערוץ 2?

Macphista

New member
היה ערוץ 2

אבל גם היה כבלים...
וברגע שהיה כבלים לא זפזפתי עד 22.

Shiri from the block

Active member
אני גם מתכננת לראות באפי עדיין לא ראיתי עד עכשיו, והחלטתי לראות את זה כשכל מי שאוהב מכושפות וזינה חופר על באפי אז אמרתי שדי! הגיע הזמן לצפות בסדרה ולראות על מה מדובר.
כאילו ראיתי פרקים פה ושם אבל אף פעם לא משך אותי יותר מידי... הייתי יותר בקטע של זינה ומכושפות והספיק לי חח

תיראי, תיראי, את לא תתאכזבי!!

אי אפשר לראות פה ושם פרקים ולהבין את הקסם.
חייבים לראות מההתחלה, ההתפתחות של הסדרה פשוט גאונית,
זה מתחיל בצורה קלילה ושטותית, אבל הולך ומתעצם, מתפתח מפרק לפרק (לאט לאט), הדמויות מתפתחות, הסיפורים, זה מדהים איך אנחנו ממש גדלים איתה, אנחנו אפילו לא שמים לב לשינויים, אבל פתאום את משווה את הדמויות מעונה 1 לעונה 7 ואת בשוק, ג'וס פשוט גאון!!
היא הופכת לאפלה, קודרת משהו אבל עם המון עומק ומשמעות - סדרה מדהימה.

Shiri from the block

Active member
חחח מצחיק, זה פחות או יותר התיאור שלי לזינה גם זינה מתחילה די שטותית ובלי עומק מסויים וגם בלי המשכיות יותר מידי, כל פרק לעצמו..
אבל כבר מעונה 2 ובעיקר בעונה 3 כבר רואים התפתחות בעלילה ובדמויות ושכל עלילה, בראייה לאחור כמובן, יש השפעה על העתיד ועל הדמויות.

בקיצור לא צריך לשכנע אותי חח, אני מתכוונת לראות.. כשיהיה לי זמן, אולי עוד חודשיים-שלוש

Macphista

New member
זינה הפכה להזויה יותר

מעונה לעונה.
כאילו, הבת של גבריאל שנראת כמו אחותה התאומה ילדה מפלצת שמנסה להרוג את סבתא שלו.
מה?

הלדין

New member
בתנ כמה קורה אמורה להיות?

לי אין בעיה לקנות אותה כמישהי בשנות השלושים לחייה (ובפועל, נושקת לשנתה השבעים אם לשפוט מחזותו של בעלה המנוח, הנרי.). היא נראית ממש טוב ביחס למישהי בגילה. אני מניח שהם ניסו "להצעיר" אותה ולא הצליחו - אז היו צריכים ללהק אישה אחרת שתשחק אותה. רוז נראית צעירה ממנה בערך בעשר שנים אבל לא הייתי קונה אותה כגירסתה המתבגרת של קורה.

התמונה ממש גרועה

חוץ מזה יש כלכך איפור ותכסיסי הפקה שמצעירים, אני חושבת שהגיל האמיתי לא ממש משנה. אבל הבחירה מוצלחת, אני אוהבת את השחקנית.
ורק דוגמא - שחקני בוורלי הילס 90210 ששיחקו את סטיב ואנדריאה היו קרובים יותר לגיל 30 מאשר 20, והם שיחקו ילדים בני 16.... ויש עוד מלא מלא דוגמאות.

Shiri from the block

Active member
שונאת אותה
עוד מימי מכושפות שנאתי אותה, היא כזאת מכוערת! ויצורה!
ויש לה רק הבעה אחת על הפנים כאילו הפנים שלה קפואות!
כשהיא שמחה היא *__*, כשהיא עצובה היא *__*, כשהיא כועסת היא *__*
פשוט שחקנית גרועה! לא מאמינה שמביאים שחקנית ברמה כזאת לקאסט שעד עכשיו היה ממש נהדר ומוצלח

למעלה