OMG!!!!!!!!

OMG!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif

מזל טוב לנו! שני את מלכה!
אה, וסליחה שנטשתי קצת לאחרונה

מבטיחה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

כל עוד לא יהיה פה המוני מדי, כמו שקרה בפורום מיי כימיקל
אני לא מוצאת את עצמי שם.

כן גם אני..

אבל אני פשוט לא מאמינה שזה יקרה אי פעם.. יש בקושי 100 אנשים בכל הארץ שמכירים אותם וגיליתי שיש שתי בנות מהשכבה שלי שאוהבות אותם

O L g i T

New member
חחח יש לי סיפור

הייתי עם הדיסקמן בכיתה ואיזה פקצה באה אלי ועושה לי "באמא שלך תני לי לשמוע מה את שומעת" ושמתי לה בכוונה את מייבי ממוריז חחח אז אצלי זה הגירסה של הדיסק ולוקח זמן עד שזה מתחיל.. והיא מחכה מחכה על השניה שהוא מתחיל לצרוח היא העיפה תאוזניות ועשתה פרצוף כזה של "אייייייייייכססססססס" זה היה משעשע ^^

female drummer

New member
גם לי מזכיר סיפור

דיברנו על רוק בכתה. ילדה פקאצה מהכתה שלי ששמה שמור במערכת:"איכס אתם שומעים רוק?" אני"כן" היא:איכס זה סתם רעש מגעיל, זה מוזיקה מגעילה" אני: "את צודקת חלקית, לזה קוראים פאנק פופ וזה סוג של רוק" היא" אייייככככסססס הרוק היחיד הטוב הוא של פיפטי סנט" XD

yaelrs

New member
../images/Emo6.gif

" אייייככככסססס הרוק היחיד הטוב הוא של פיפטי סנט" הא?????????????

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחח XDDDDDDD

חברה שלי גם סיפרה לי שהוא היה מועמד באיזה טקס לרוק השנה או משהו כזה חחחחחחחחחחחחחח זה היה מאוד הזוי. ועצוב.

yaelrs

New member
../images/Emo12.gifאת רצינית?

ואני חשבתי שזה רק טמטום של פקאצה... גאד! מה קורה לעולם??

rebel girl

New member
כמה שפחות יותר טוב

שלא יתחילו פאקאצות לזמר את לט יט בליד בהפסקות כמו שקרה עם דה גוסט אוף יו של מכ"ר בשכבה שלי לפחות....בעע..

XD

נו אבל קצת הגיון מה הסיכויים שזה יקרה? קודם כל צריכים להתחיל לחרוש עליהם בMTV ולא נראה לי שזה הולך לקרות בקרוב.. אולי כשהם יוציאו את הדיסק החדש אבל הסיכויים עדיין קלושים אפילו בM|2 אף פעם לא ראיתי אותם

whatascene

New member
פעם אחת את all that i've got!

והתלהבתי כמו איזה פאקין teenie חח היה נפלא :)

yaelrs

New member
גמני אף פעם לא ראיתי אותם בM|2

ועוד אני מחוברת לערוץ הזה באינפוזיה..

למעלה