OMG OMG OMG

hadasrulez

New member
OMG OMG OMG

יצא הקליפ החדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והקליפ הוא Ultraliolet ולא הבלדה יההההההההההההההה איזה קליפפ יפהה!!!! ראיתי אותו באיכות לא טובה אבל עדיןןןןןןןן זה כל מיני קטעים מההופעות שלהם ויש שם גם את הקטע של דאגי, הארי ודני על הפסנתר עם הבוקסריםםםםם וגם טום באיזשהו שלב שם טופלס ויש גם קטעים מאחורי הקלעים (שגורמים לי לפקפק בזה שהם סטרייטים חחחח) ויעעעעעעעע אני מרגישה כ"כ פקאצתית עכשיו חחחחחחחח הם כאלה חמודים
זהו נרגעתי. קליפ ממש יפה
אני אנסה להעלות את הקליפ שיש לי עוד מעט. אם למישהו יש באיכות טובה יותר שיעלה!!! אגב- אחרי שאני אשלח את ההודעה הזאת אני מכחישה שאני זאת שכתבתי את זה

DesertRose7

New member
../images/Emo2.gif

אני עוזבת את המחשב לשעתיים וזה מה שאני מקבלת?! גררר.. זה A SIDE יהיו לשני השירים קליפים. לבלדה כנראה יהיה אנימציה.. אני מתה לראות.. איפה ראית??

DesertRose7

New member
מי שרוצה גם לראות-

כנסו לדף הזה.. יש שם קישור http://bb01.mer.uk.vvhp.net/mcfly/YaBB.pl?board=news;action=display;num=1131195659

DesertRose7

New member
עכשיו אני כל כך רוצה את הDVD../images/Emo70.gif

הם כאלה שרוטים.. עכשיו אני ממש אבל ממש רוצה כבר לראות את הDVD או להיות באיזה הופעה שלהם.. אוף שוב הגענו למצב של - אני רוצה בריטניה!!!

Hip Hop star

New member
מתי הוא יוצא?

ב-28 בנובמבר? וגם אני רוצה לראות את הדיוידי..זה מזכיר לי את באסטד,רק שהם קצת יותר שרוטים...

למעלה