omg omg!!

SShiRaS

New member
omg omg!!

ראיתם תסינגל החדש של באסטד?! איזה שיר מושלםםם הרגע ראיתי אותו באמטיוי היטס ואהבתייייי קוראים לו thunderbirds are go

DesertRose7

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני ראיתי.. חברה שלי אמרה לי שיש אותו.. ואני ישר בטיל לסלום לראות!! איזה יפה זה.. ראיתי את הקליפ עד עכשיו במחשב בקטן... ותאמינו לי .. בגדול זה הרבה יותר מדהים!! פעם הבאה מקליטים!! את יודעתש זה מסרט וכל זה נכון???????.

OCֹJB

New member
אני רק במחשב....

אב עדין.... אההאהאה!!! יו העינים של ג'ימס כלכך נוצצות!!! וכחולות!!! ו.... האהאהאהאהאה!!! מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! ויש ם מישהו שדומה לדאגי..חח... ו.. צ'ארלי! פשוש! ומאט הורס!!!! יוווווווווווווו!!!! ככזה מהמןם אני מתההההההה

fight star

New member
יאוווווווווו איזה מגניבבבבבבבב

רגע, איך ג'יימס נראה!? (בטח מהממם כרגיל...חיחיח נמנמנמ) הייתה לי הרגשה ששמו אותו לפני כמה זמן... הייתי על המחשב עם האוזניות (שמעתי את באסטד...) והסתובבתי כל כמה זמן לראות איזה קליפ יש באמטיוי היטס ופתאום היה משהו שלא זיהיתי -ואני מכירה את כל הקליפים שם כי הם טוחנים- אבל גם לא שמעתי את השיר-אוזניות- וגם זה בדיוק נגמר... באסה!!! טוב, בטח ישימו את זה מתישהו בקרוב.. אבל איפה הקליפ מצולם? כאילו, מה הרקע?

DesertRose7

New member
אז ככה..

הקליפ מצולם חלק באולפן שהתפאורה זה בסגנון של הסרט.. עתידני כזה.. וחלק זה גם מין אולפן רק שזה בחוץ..ויש את המטוסים/חלליות מהסרט שטסים מעליהם!! הקלים הוא אכן מהפס קול של הסרט thunderbirds נראה לי שאני פשוט אקפיץ את האשכול הקודם עם כל הפרטים על השיר!

DesertRose7

New member
בקשר ל'thunderbirds'

זה השם של הסרט.. לשיר עצמו קוראים 'Thunderbirds Are Go' הוא ישוחרר עם 3AM כ A-SIDE כפול.. (אני לא ממש בטוחה מה זה אומר) החרא פה זה שהקליפ ישודר בבכורה בטופ אוף דה פופ.. אבל לא מה שמשודר בארץ אלאה טופ אוף דה פופ סאטרדיי.. השיר עצמו: בהתחלה יש את המוזיקה של השיר של הסידרה המקורית (הסרט נעשה ע"פ סדרה ששודרה בשנות ה-60) שבאסטד ינגנו חלק מהמילים: Kids are learning fast, they know the T-Birds kick some ass. It always looks so cool when spaceships come out of the pool. Now the boys are back in town, no strings to hold them down. זה לא בהכרח לפי הסדר של השורות זה לא הקפיץ לי אז העתקתי את מה שכתבתי שם לפה!

DawnR

New member
A-Side כפול משמעו:

ששני השירים משוחררים כסינגל. כלומר, הסינגל הוא לא 3 a.m כאשר TAG הוא בי-סייד, אלא שניהם איי-סייד. דוגמא לבי-סייד: Build Me Up Buttercup\Where's The Love וכו'...... שחר.

13 u S t 3 D

New member
אפשר להוריד אותו דרך הרשת!

http://www.bustedspain.com/BustedThunderbirdsAreGo.mpg **תודה לחן שרשמה את זה בפורום באסטד בהייד פארק**

fight star

New member
../images/Emo105.gifאני מבולבלת....../images/Emo12.gif הלפ!

הם לא אמרו פעם שהם מוציאים את 3AM? אז מה זה אומר שהם מוציאים את שניהם כסינגלים? שגם ל3AM יהיה קליפ? (*מחזיקה אצבעות לעוד הזדמנות לראות את ג'יימי*)

SShiRaS

New member
לשניהם יהיו קליפים..

אבל הם לא ישוחררו בנפרד.. הם ישוחררו ביחד באיי סייד.. ובבי סייד יהיו טראקים של חידושים ושירי בונוסים כאלה כמו שאנחנו רגילים בסינגלים הקודמים שלהם..

fight star

New member
ייייפפפיייי!!! איזה כיף!

אוי.. אני כבר רוצה לראות את שני הקליפים!!! איזה באסה שאין בארץ את הסינגלים וכל פעם אני צריכה לבקש מאבא שיביא...

DesertRose7

New member
תגידי תודה...

שיש לך ממי לבקש שיביא לך!!!!! יש אנשים (כמוני) שגם את זה אין להם!!!

fight star

New member
../images/Emo150.gifנסי את

להסביר לאבא שלי מה לעזאזל אני רוצה ממנו... חחחח אני משגעת לו את הצורה!!! אבל תכלס אפשר להשיג את הביסיידים גם באתרים שלהם אז... אני צופה שתשרדי בלעדיהם! חחחח אני קוראת בשוקו!

למעלה