OMG

שמבול

New member
OMG

שלל בעיות ב-ps4 pro. זה אמיתי? אם כן, אל תקנו את זה.

https://youtu.be/6__TvBzAVj8

איך סוני פישלו ככה?

מישהו 2

New member
תמיד יהיו מוצרים מסוימים שיש בהם תקלה

מקרה אחד לא מעיד על הכלל. אני יכול להביא לך סרטונים דומים ל - PS4 הרגיל, לאקסבוקס , ל- PS3 ל- WII U לאייפון 6 ולכל מכשיר יקר שרק תרצה.
&nbsp
השאלה הנכונה היא, עד כמה הבעיות האלה רחבות מבחינה סטטיסטית. הרבה פעמים נוצרת תחושה מדומה שבמכשיר מסוים יש בעיות, אבל מה שקורה בפועל, בעידן החברתי שבו אנו חיים, כמות מצומצמת מאוד של אנשים שזה קורה להם עושים הרבה מאוד רעש. אבל אתה לא שומע את כל העשרות מיליוני הלקוחות המרוצים שאצלם זה עובד יופי טופי.
&nbsp
בקיצור... מהבחינה הזאת אני לא חושב שסוני פישלו

semes100

New member
לא במקרה הזה...

ממה שאני קורא, הרבה מאוד מאוכזבים מהפרו, משווים את זה למפלה של נוט7 של סמסונג. לדעתי יש אפילו מצב שיעשו החזרת מוצר ופיצוי.

גם לי קרה משהו מפחיד עם הפלייסטישן אתמול.

כיביתי אותו אתמול מהכפתור לפני שיצאתי מהבית ושחזרתי הביתה והדלקתי אותו הוא הדליק וכיבה את עצמו איזה 4-5 פעמים ברצף עד שהוא הפסיק לעשות את זה.שיחקתי איזה שעתיים והכול היה בסדר, אבל זה כזה מלחיץ, אף פעם לא היה לי דבר כזה.

משחקים שתמיד רציתי לנסות, אני זוכר שאורלי ממש אוהבת את

יומו של הטנטקנל שזה מספיק בשבילי כדי לרצות לנסות אותו כבר תקופה ארוכה מאוד. והמשחק השני זה משחק שתמיד רציתי לשחק אבל חשבתי שהוא מהאינדים האלה שבלעדיים למחשב. כבר פחדתי שיתנו נאק או משהו כזה.

מישהו 2

New member
חח האמת שלמרות שאין לי ספק שיש אנשים

שיראו במשחקים האלה רמה חדשה של עולב שסוני יכולים לתת, ועוד בכלל בהשוואה למתחרה....
&nbsp
אני דווקא די שמח לקבל משחקי אינדי למינהם , בעיקר כי את רובם כנראה לא הייתי קונה לעולם וגם כי אני רואה את עצמי יום אחד עומד בראש איזשהו פרויקט אינדי משלי אז אני מסתכל על משחקים כאלה גם מזווית של הערכה מקצועית, ומתרשם איך בצוות קטן של אנשים ותקציב נמוך מצליחים להוציא משחק עם גיימפליי מהנה יצירתי וחכם שהרי דברים כאלה חייבים לבוא לידי ביטוי בצורה מאוד משמעותית כדי לחפות על הגרפיקה והמנוע של המשחק שלא יכולים להשתוות למשחקי AAA

כן, עכשיו ראיתי שבעלי הפס4 והויטה קיבלו גם את titan quest.

שזה משחק אינדי שגם תמיד רציתי לנסות, והוא די מדגים יפה את מה שאמרת. הוא משחק רק של בוסים, ככה שהוא בערך הולך על הקונספט של shadow of colossus ברמה מנימליסטית ואולי אפילו הוא המשחק שיוצרי דארק סולס היו יוצרים בעידן ה2D.

בהחלט משחק הארדקורי ברמת הפקה מנימליסטית, כזה שלא הייתי קונה אבל בהחלט אשחק.

למעלה