../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ יש לי רק מילה אחת שבה אני יכולה לתאר את ה"כתבה" הזו: אאאאפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצטערת להגיד לכן שאין מצב בעולם שזה נכון... גם אם זה היה הגיוני בעיניי, שדאגי יכניס מישי להריון ויהיה מטומטם, לא הייתי קונה את זה מהכתבה הזו... תסלחו לי, אבל מי שעשה את זה, עשה את העבודה המפוברקת הכי גרועה שראיתי בחיי... זה נראה אחד מהדברים הפחות אותנטיים שראיתי... גם אני יכולה לפתוח וורד, לשים תמונה שלי עם הבת דודה התינוקת שאין לי, לכתוב מכתב בשפה סואו קולד עיתונאית ולפרסם את זה באינטרנט.... אווווו אני בהריון מדאגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתן יודעות מה, בואו ניקח את זה צעד אחד קדימה - אני אקח תמונה של דאגי עם תינוק, אפתח וורד ואכתוב כתבה בשפה סואו קולד עיתונאית, והיי, front page: דאגי המליט במזל טוב את בתי התינוקת../images/Emo3.gif במילים אחרות, אני לא קונה את זה, והרבה שנים יעברו לפני שאני אקנה עבודת פברוק כזו גרועה../images/Emo3.gif