OMG

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifלא לא...

מצטערת, לא מאמינה למילה מזה! אין מצב, פשוט אין מצב... תעשו טובה, תסתכלו שניה אחת על דאגי ותגידו לי אם יש מצב שהוא אבא ולא יודע מזה או לא רוצה לקחת אחריות... פשוט אין מצב. וואי מסכן, השמועות האלה בטח מוציאות אותו מדעתו. אגב -אלה,מאיפה הבאת את זה?

may90

New member
האישה לא יודעת לשקר!

אעלק זה מה שקרה! הכתבה הזו היא הכתבה הכי לא הגיונית! וגם למה לה להיות כלבה? אם היה איכפת לה מדאגי היא הייתה מתקשרת אליו ולא עושה בלאגן בעיתונות! לדעתי זו סתם מעריצה שרוצה צומי מכולם, ומדאגי!

loner in love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קראתי רק את הכותרת ואני לא יכולה להפסיק לצחוק...חחחחחחחח *אשכרה קוראת* דבר ראשון דאגי הכי לא נראה הטיפוס שפשוט יבוא למישהי ויתחיל איתה... דבר שני... כתוב שהוא התקשר אליה באוגוסט 2003 להגיד לה שהוא נבחן למקפליי... אבל מקפליי כולל דאגי גרים ביחד באותה דירה כבר מיולי 2003... ואיך לעזעזאל היא גילתה שהיא בהריון רק בחודש ה5?! כאילו היא לא שמה לב שהיא לא מקבלת מחזור 5 חודשים?! חוץ מזה שמתחילים לראות בטן כבר בחודש הרביעי והיא אומרת שהיא יודעת שהיא לא תוכל לספר לדאגי בחיים.. ואז היא מפרסמת את זה לעיתון?! או שלא... חוץ מזה עזבו הכל- זאת לא כתבה סרוקה, עשו את זה במחשב בטח עוד מתיחה של מישהי מהפורום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif

אלו בדיוק הדברים שאני חשבתי עליהם כשקראתי את ה"כתבה" הזאת.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ יש לי רק מילה אחת שבה אני יכולה לתאר את ה"כתבה" הזו: אאאאפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצטערת להגיד לכן שאין מצב בעולם שזה נכון... גם אם זה היה הגיוני בעיניי, שדאגי יכניס מישי להריון ויהיה מטומטם, לא הייתי קונה את זה מהכתבה הזו... תסלחו לי, אבל מי שעשה את זה, עשה את העבודה המפוברקת הכי גרועה שראיתי בחיי... זה נראה אחד מהדברים הפחות אותנטיים שראיתי... גם אני יכולה לפתוח וורד, לשים תמונה שלי עם הבת דודה התינוקת שאין לי, לכתוב מכתב בשפה סואו קולד עיתונאית ולפרסם את זה באינטרנט.... אווווו אני בהריון מדאגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתן יודעות מה, בואו ניקח את זה צעד אחד קדימה - אני אקח תמונה של דאגי עם תינוק, אפתח וורד ואכתוב כתבה בשפה סואו קולד עיתונאית, והיי, front page: דאגי המליט במזל טוב את בתי התינוקת../images/Emo3.gif במילים אחרות, אני לא קונה את זה, והרבה שנים יעברו לפני שאני אקנה עבודת פברוק כזו גרועה../images/Emo3.gif

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח דאגי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב זה היה ממש מצחיק

DesertRose7

New member
פחחחחח.. לא קראתי..

וכנראה שאני גם לא מתכוונת לקרוא. רק הכותברת הורגת אותי מצחוק. לאנשים לא נמאס?! הייתה אומרת דני.. עוד איכשהו.. אבל דאגי?! פחחחחחחחחח... דאגי לא מסוגל לדבר כזה.. במקפליי רק אחרי כמה חודשים הוא בכלל פתח את הפה! דאגי? ילד? אין מצב! ובאמת - זה עבודה של מחשב וזה הכל.

beyonce3

New member
אמ....

נראה לי שאתן צודקות.....כי אם תשימו לב...באיזשהו מקום מתחת למילה דאגי,יש סימן אדום של שגיאת כתיב,כמו שיש בוורד,כשכותבים מילה לא נכונה....אז סורי...אני מודה שבהתחלה זה דיי הבהיל אותי ולא האמנתי....אבל התינוקת כ"כ דומה לו,שלרגע התחרפנתי לגמריי! אהמ *מאי*אהמ......ובאמת הייתי רוצה לראות את הפרצוף של גאדי,אחריי שייקרא את זה.....חחח

just jenny

New member
פפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

T a l14

New member
../images/Emo6.gifפחחחחחח...

|אוח| נו באמת.... יש אנשים כ"כ משועממים... ותשימו לב שזה לא שדאגי ידע שיש לו תינוקת והחליט להתעלם ממנה, האישה הזו לא סיפרה לו שיש לו תינוק. אני לא יכולה לדמיין שיש אשכרה אנשים שמשקיעים כ"כ הרבה בשביל... כלום!

חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

אוקיי זה הדבר הכי דבילי שראיתי בחיים שלי! כמה אנשים יכולים להיות משועממים... גאדדדד רק מלקרוא ת'כותרת (שאגב היא קורעת מצחוק! חחחח) רוטים שה"כתבה הזאת לא אמיתית.... אוחחחח רואים שזה לא אמיתי אם תסתכלו טוב מתחת לאיפה שכתוב "דאגי" או "מקפליי" יש פס אדום קטן מתחת ל-g בדאגי וב-y במקפליי... ובגלל שה-וורד מסמן קו אדום מתחת לשמות אז הם ניסו למחוק תקו האדום ואם תשימו לב הם מחקו את הקו עד האותיות g ו-y בגלל שהקו עולה על האותיות האלה הם לא הצליחו למחוק כי אם הם היו מוחקים אז גם החלק התחתון של האות היה נמחק בגלל זה הם היו צריכים להשאיר אותו... זו עבודה ממש לו מוצלחת של מישו שהיה לו משעמם מאוד ושהחליט שבא לו לעבוד על אנשים אז הוא נכנס ל-וורד וזאת התוצאה... כושלת למדי... בעעעעע חחחחחח אבל אני חייבת להודות שזה הורג מצחוק! ובמיוחד הכותרת! חחחחח
מעניין איך דאגי הגיב לזה...

may90

New member
אלה כל פעם שתתקלי בכזאת כתבה....

תזכרי בכתבה שהכנתי על מאט

beyonce3

New member
אבל מאי...

שלך היה ממש עלוב,ולכן ידעתי ישר שזאתי לא כתבה אמיתית...וידעתי שאת עשית את זה......אז.....שששששששששש מנחם!

may90

New member
שלי לא היה עלוב!

לפחות לא היה את הקו הורוד כי האבלה לא עשה בבדיקת דקדוק "התעלם" ככה אז זה לא היה עושה לה אז ששששששששש ג'וזפין

M c F l y

New member
הכותרת מצחיקקעע

אבל רואים שזה לא אמיתי.. הוורד כמו שאמרתם.. וזה גם בכלל לא מעיתון.. וגם פתאום משום מקום מישהי עם תינוק שהוא של דאגי? פחחחח

למעלה