OMG

Craz¥ L

New member
OMG

אני יודעת שיש קארין\קרין בפורום אז אם את זו ששלחת שאלה לצ'אט של מקפליי בSUN אז תשמחי לשמוע ששאלו אותה
How would you describe the changes you've gone through, both musically and personally, since your first album? Karin, Israel חהחהחהח

DesertRose7

New member
../images/Emo47.gif

קארין זה שלך? גדול.. עוד תרומה למועדות של מקפליי לישראל. ואחלה שאלה
ואני גם אהבתי את השוה של-Dougie - We should also be doing international dates at the beginning of next year, going to Europe and America. חסר להם שזה באמת קורה והם מדלגים עלינו! לפחות שיעשו במצרים.. אני נשבעת שאני טסה נוסעת לשם. אבל מה אני מפתחת ציפיות בכלל?!.. תודה ליהי

Hip Hop star

New member
גם אני שאלתי את אותה שאלה!../images/Emo2.gif

רק בניסוח אחר...שאלתי מה ההבדל בין האלבום הקודם שלהם לחדש...אהמ... תודה רבה ליהי וקארין!
good job!
לא שנראה לי אמרו להם מי שאל מה או מאיפה הוא..פשוט שאלו אותם..אבל לא משנה..מה שבטוח ישראל זה לא הכיוון שלהם... ואיזה שקרן טום!בונא...הבנאדם משקר אותנו במשך שנה,ויש לו חברה כבר שנתיים!טחחחחחחח...אג את גיוואנה..או לפחות את הראש שלה..אשר לראות בקטע הממש ממש ישן של מקפליי..כשדני צילם אותם בבית..וטום היה שיכור..אז שימו לב לראשה של גיוואנה
ובהצלחה לדאגי עם הבחורה המסתורית!חעחעחעחעח ואני מסכימה שטום חיי בסרטים...הוא ענה כמעט על כל השא',וגם דני...אעעעעעעעעעעעע! אוי..מסכן הארי כמה מנג'סים לו עם לינדזי...זה כבר אולד ניוז..תמשיכו... וגם טוב שהארי עונה בשביל דני=-D ואיזה ממורמר טום...עוד שנייה אני בוכה..איזה זקן...הוא בן 20!...בואו כולנו נתאבל לזכר הילד טום שהלך לעולמו לפניי חודש
.... מהזה קומונדו?
... ולא ידעתי שההורים של דני התגרשו..ומסכימה שויקי נשמעת כמו אלאניס!
הם לא רוצים ברוקלי?בסדר...על טום אני אזרוק מים...על דאגי אני אזרוק בקבוק מים..על הארי חבית מי עדן..ועל דני גיטרה. יאללה...הלכתי...

DesertRose7

New member
זה היה הניחוש שלי..

רק בגלל שזה מתאים למקפליי להגיד.. אז מה זה מה שדאגי אמר? G-String. חוטיני או משהו כזה?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif...

חצי מהתשובות ממש לא נשמעות כמותם...

../images/Emo45.gif וגם מוזר שהם דיברו ככה על

כל העניין שבנות חושפות מולן את החזה ושימשיכו...כאילו, מתאים להם חח וגם ראיתי ראיון שהם מדברים על זה, אבל בראיון הזה זה "קצת" מוקצן....

Hip Hop star

New member
זה הסאן,נו.......

אבל לא..בלי שום קשר..תמיד עיתונים מקצינים את זה..ומשנים את הניסוח...

SurfeR Babe

New member
השאלה שלי אבל שינו את הניסוח קצת ..

אבל בכל מקרה .. ייאי ! האמת שפשוט ממש רציתי לשלוח משהו ולא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה אז כתבתי בערך וחשבתי לעצמי כמה השאלה הייתה גרועה ושבטח לא ייצא מזה כלום ושכחתי מזה לגמרי .. אבל כנראה שהיא הייתה די טובה .. אלא אם כן פשוט רצו מישהי מישראל .. אם תשימו לב יש מכל מיני מקומות באירופה גם ..

SurfeR Babe

New member
ורגע שכחתי עוד משהו חשוב ../images/Emo27.gif

המון תודה לשחר שפרסמה את זה פה , כי אם לא בכלל לא היינו יודעות על זה ..

למעלה