On A Friday - הדמואים להורדה!

On A Friday - הדמואים להורדה!

בשנת 1991 יצא מעין אלבום דמואים של להקה בשם On A Friday דאז (ורדיוהד כיום). באתר המצויין AtEase, מצאתי קישור שדרכו ניתן להוריד את האלבום השלם. לפניכם רשימת השירים: 01 - Keep Strong 02 - Somebody 03 - Burning Bush 04 - Climbing Up a Bloody Great Hill 05 - Mr. B 06 - What's That You Say 07 - Dance Sucker 08 - Upside Down 09 - Shindig 10 - Give it Up 11 - When I'm Like This (How Can You Be Sure?) 12 - Life with the Big F 13 - Rattlesnake 14 - New Generation תהנו!

חובה לציין

חובה לציין שאלו רדיוהד כפי שמעולם לא שמענו. טווח ההשפעות המוזיקאליות ניכר בחומרים האלו. שומעים שביב של הפיקסיז, שביב של הטאקינג הדס ועוד...

Revol21

New member
scream to a sigh

הי קוראים לי גיא. תגיד. למה אין פורום של המניקס? די מציק לי שאנשים לא מבינים שהם הלהקה הכי טובה בעולם. מצד שני העובדה שיש כל כך מעט אנשים פה שבאמת אוהבים אותם גורמת לי להרגיש די מיוחד. בכל אופן, אני חושב שיהיה נחמד אם יהיה פה פורום שלהם. יש לי קטע קצת אובססיבי איתם. אמממ.... זהו. דבר איתי. בי.

New member
היי גיא.

תגיד. למה אין פורום של המניקס?. יש. הוא פשוט under construction כבר איזה 5-6 שנים. מצד שני, בשביל מה פורום אם הם באים לארץ. חתמו כבר על עצומה והכל. זהו. דבר איתי. בי.

Revol21

New member
מניקס באים לארץ?

מה המצב? כתבת שמניקס באים לארץ? לא שמעתי על זה? חוץ מזה הם הודיעו שהם בהפסקה ושגיימס וניקי הולכים להוציא אלבומי סולו. הם לא פעילים כלהקה אז לא נראה לי שהם באים לארץ. אני אשמח לגלות שטעיתי ואם יש לך חדשות קונקרטיות יותר אני באמת אהיה מאושר. תודה. דבר איתי. גיא.

vegetable man

New member
ברור

גם ריצ'י ג'יימס הודיע שהוא בא

Latisia

New member
קווין ורד הוט צילי פפרז מגיעים לכאן

לקנדה P: לרד הוט אולי אני הולכת אבל זה בקיץ......

el kortito

New member
עבר הזמן או משו..

יש מצב שאתה מחדש את זה איך שהוא או מישו שהספיק להוריד שייכול לחדש אולי באמת מעניין אותי לשמוע אותם..

lbsh

New member
אפשר להעלות את השירים שוב?

אי אפשר להוריד אותם מהלינק שנתת

למעלה