Once in Wonderland פרק 10 מי ראה?

Shiri from the block

Active member
Once in Wonderland פרק 10 מי ראה? לא פתחו על זה שירשור
או שפתחו ופיספסתי.. לא מצאתי בעמוד.
והיה פרק כל כך מוצלח!!!!!!
אני אחפור עוד לעומק רק רוצה לוודא שעוד אנשים ראו את הפרק קודם חח

אני אני אני ראיתי! ספוילר היה פרק מעולה מעולה מעולה מעולה.
אנה

ידעתי על ההתחלה שהיא אחות של סינדרלה, עוד מהקטע שהראו אז עם אמא שלה.
הג'ברווקי הזו מפחידה אפילו אותי

פרק כ"כ מעולה והטויסט שאמארה היא אמא שלהם - לזה ממש לא ציפיתי!

Aranel Nenharma

Well-known member
היה פרק מעולה
בחלק הראשון של העונה לא סבלתי את סירוס הוא נראה לי כל כך תלותי ומעצבן
ועכשיו כשהוא משוחרר אני ממש מתחילה לאוהב אותו, בעיקר עכשיו שגילנו שהוא לא בן אדם מושלם ויש לו עבר אפל
אליס רשמית נהיתה הדמות הכי מעצבנת, היא אכן זו שתלותית וילדותית וקצת אנוכית, למרות שאני חושבת שלשחקנית יש חלק גדול בשנא שלי אליה
מתי בדיוק צויין שאנסטסיה היא אחות של סינדרלה, פספסתי משהו

וכמובן שיש את נייב באמת שהוא דמות מוצלחת , אני אוהבת את העובדה שהוא מביא את הקול ההגיוני והאנושי לעולמנו לסדרה
רק שיש דבר אחת שלא מובן לי אצלו, בפרק הראשון של הסדרה ראינו שהוא נמצא בסטוריבוק ומשם הארנב הלבן לקח אותו לוונדרלנד ונייב זוכר את כל ההיסטוריה שלו ולא מושפע מהקללה.
לפי מה שאני הבנתי הפרק הראשון בסטויבוק קורה בזמן ההעונה הראשונה של עד עצם שהקללה עדיין קיימת בעיר, אז איך נייב זוכר את כל ההסיטוריה?
ועוד משהו, איך הוא הגיע בכלל לסטוריבוק הרי לפי הסדרה "עד עצם בונדרלנד" וונדרלנד לא הושפע מהקללה, מה גם שגורם לחשוב איך הכובען המטורף הגיע לסטוריבוק, הרי לפי העלילה בעד עצם הכובען היה תקוע בוונדרלנד ולא יכל לחזור ליער המכושף כדי להיות שם בזמן הקללה.

בכללי יש המון שאלות הגיון שהסדרה מעלה שאין להם באמת תשובה, וכן אני מבינה שזו רק סדרה ולא הכל הגיוני שם, אבל זה דברים שהיתי צריכה לשתף אחרים בהם

Im All That

New member
1. הג'ברווקי התייחסה לכך שהנסיך בחר באחותה החורגת של אנסטסיה + אנסטסיה הוא שמה של אחותה החורגת של סינדרלה בסרט של דיסני.

2. העלילה מתרחשת בזמן העונה השניה של הסדרה מיד אחרי שהזכרונות של כולם חוזרים אליהם. וויל כנראה כן היה מושפע מהקללה וחזר אליו הזכרון.

Shiri from the block

Active member
המממ
1.

2. איפה היה רשום שזה בעונה השנייה?
עדיין יש דברים שלא מסתדרים-
קודם כל אנחנו לא יודעים מה המקור של וויל בכלל. לא זכור לי שזה צויין בסדרה. הוא מהיער המכושף? מוונדרלנד? הוא היה בכלל אי פעם בסטוריברוק?
ההיסטוריה של וויל לא ממש ברורה עד כמה שזכור לי..

Aranel Nenharma

Well-known member
ויל מופיע בפרק הראשון ויל מופיע בפרק הראשון ממש בהתחלה בסטוריבוק (אני חושבת שזה ממש אחרי הפתיח) רואים אותו נכנס לדיינר של גרני שבחוץ מופיעים גרני ואשלי (
) ואז ויל גונב מגרני את המפתחות, נכנס לדינר ואז הארנב הלבן מופיע ולוקח אותו לאליס.
ואני הנחתי שהוא מהיער המכושף כי בפרק שנזכרים בהיסטוריה שלו עם רובין הוד הוא נמצא ביער המכושף וגונב את המראה של מליפסי כדי להגיע לוונדרלנד שלפי איך שאנסטסטיה מתארת את המקום אפשר להבין שהם אף פעם לא היו שם ורק שמעו על המקום.
אבל כן, עדייין חסר הרבה על ההסיטוריה של וויל ואני ממש מצפה לפרק שלו שנבין מה קרה ללב שלו ואיך בדיוק הוא הגיע מוונדרלנד לסטוריבוק.

Shiri from the block

Active member
התכוונתי מעבר לעונה הראשונה שראינו אותו שם.. האא נכון שכחתי שהיה פרק עם רובין הוד

Shiri from the block

Active member
כןןןןןןןןןןןן
אוי זה הקטע שהכי אהבתי! שזה די אישר את התיאוריה שאנסטסיה היא אכן אחות של סינדרלה!!
הייתי מתה לראות אותה ואת אשלי (סינדרלה) ביחד באותה סצינה, יהיה אדיר!!

הג'ברווקי גאונית! אני חולה עליה!
הרעים בוונדרלנד יותר טובים מהרעים של וואנס בחיי חח

ואני גם לא ציפיתי לגבי אמארה!
למרות שבקטע שלקח זמן להוציא אותה מהתחבושת התחלתי לחשוד שהם מעכבים בשביל ליצור מתח כלשהו אז התחלתי לחשוב שזה מישהי שאנחנו מכירים.. אבל עדיין קטלני רצח. אני פשוט חולה על הסדרה הזאת!!!

Macphista

New member
גם ראיתי!
בהחלט פרק נחמד.
מפתיע שהחצי השני של העונה כל כך הרבה יותר טוב מהחצי הראשון.
אם היו מגיעים לרמה הזו על ההתחלה אולי הסדרה לא הייתה ברשימת הסדרות הראשונות להתבטל.

בכל מקרה, אני מאוהבת בג'פאר.
והחלטתי בהמשך לשינוי השם 'אבודים' ל'קח אותי סעיד', לשנות את שם וונדרלנד ל'קח אותי ג'פאר'.
רק כל העניין של אילנה מאוהבת בסעיד שכלא אותה במקל של מר. אקו והיא בעצם לא התפוצצה לאלפי חלקיקים על האי קצת מבלבל אותי... אבל שוין.

אנסטסיה הפכה מדמות בלתי נסבלת בעליל לדמות ממש מוצלחת. רק לא הבנתי למה היא נכנעה כל כך מהר והשתמשה במשאלות שלה.
הקטע שאילנה/אמארה/אשתו של גבריאל/סוייר באינטליג'ס (יו כמה בלאן קרוס רפרנס טלוויזיוני יש לי בראש כרגע!) היא בעצם אמא של סיירוס מעניין.
נותן תקווה למשפחה שמחה בה יש אמא אמראה, אבא חורג ג'פאר ושלושה בנים- אחד אנגלו-סקסוני, אחד הודי, ואחד ערבי.
איך השלישייה הזו אחים אני לא יודעת. טוב שלא טוענים שהם תאומים.

בכל מקרה זה מגניב כי עכשיו מבינים למה אמארה (רגע, ככה קוראים לה? אני לא מתבלבלת עם עוד משהו מאבודים?) רצתה להשיג את שלושת בקבוקי הג'יני. לא עבור מטרה רעה וזדונית, אלא עבור הבנים שלה.
זה יהיה עוד יותר מגניב כשג'פאר יגלה שזו הסיבה ושבעצם אין שום קסם ורוע בכל הסיפור הזה, אלא רק איחוד משפחות.

ממממ
מממממממ
ממממממממממ

ואליס כהרגלה מיותרת ומעצבנת.
אליס היא הבל של וונדרלנד רק עם יותר טקסט.

Shiri from the block

Active member
אני גם לא הבנתי לגבי זה
למרות אנסטסיה ביקשה את הכתר שלה ואת התכשיטים כשהיא יודעת שזה לא יעזור לה.
נראה לי פשוט הג'ברוואקי יש לה כוח השפעה על אנשים, ואולי אנסטסיה היא חלשה מידי אז היא הצליחה לגרום לה לבקש את הדברים האלה..

ואני גם לא הבנתי איך טוענים שהשלושה האלה אחים
הקטע הזה ממש שיעשע אותי חח
ת'כלס נראה שכולם שם אמורים להיות ערבים (חוץ מ-וויל ואליס שבעצם באו מעולם אחר) אז היה מוזר לראות את סיירוס מול שני האחים האלה ואמא שלו..

יוווווווווו לא חשבתי על התיאוריה שלך!! גאוני!!!
שכחתי בכלל שאמרה גם רצתה את הבקבוקים בכלל, אז עכשיו שאמרת את זה זה עושה את זה עוד יותר גאוני!!!!

ואליס בהחלט נהיית יותר ויותר מעצבנת בכל פרק שעובר.
בהתחלה דווקא חשבתי שהיא סבבה אבל עכשיו היא סתם מתנהגת כמו ילדה קטנה מעצבנת.

shirush3

New member
זה גםמה שאני הבנתי מהקטע
עם אנסטסיה.
הג'ברוואקי השפיע עליה לקחת את המשאלות.
רציתי לראות אותה קצת יותר בתור המאסטר של וויל

Shiri from the block

Active member
פרומו לפרק הבא-
מש"ש[?] https://www.youtube.com/watch?v=uF9oDobW4qU
קורה חוזרתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!
ולא סתם קורה!!!
ברברה הרשיי!!!!
איזה כיףףףףףףףףףף!!!
אני ממש מקווה שהיא תיהיה כל הפרק ולא הביאו אותה סתם לשנייה.
נראה סופר מעניין!!

ומעניין מי הדמות שתמות אמאאאא

משום מה נראה לי שזאת אנסטסיה...

מחרררררררר

Aranel Nenharma

Well-known member
מש"ש נראה שהולך להיות פרק ממש מעניין
סוף סוף הם מזכירם את סטוריבוק, וזה נראה שסיירוס ואליס נמצאים ממש בסטוריבוק, מעניין האם יופיע שם עוד דמויות חוץ מקורה
אני ממש מקווה שזה הולך להיות פרק וויל ויסבירו לנו מה עם הלב שלו

ומישהו הולך למות
בבקשה זו אליס (מחזיק אצבעות)

ו
מש"ש לONCE
זה ממש מוזר שהם מודיעים שהם הולכים להרוג דמות גם בוונס וגם בוונדרלנד, מעניין אם זו תהיה אותה דמות ויהיה קרוס אובר מטורף

Shiri from the block

Active member
לא לא
מש"ש לא היו שום דיבורים או שמועות או תמונות מהסט על קרוסאובר מטורף.
נראה לי זה סתם צירוף מקרים או פשוט מיסחור פומבי ממש טוב..

אני ידעתי שהם יהיו בסטוריברוק כי לקחו כפילה של רובי להיות על הסט חח
אבל לא נראה לי שהם ישארו שם יותר מידי זמן או שתיהיה בכלל אינטרקציה בין דמויות אחרות מוואנס..

ובהחלט נראה שהפרק הבא זה פרק וויל!! אני ממש מחכה לראות את העבר שלו ולדעת עוד עליו. אני חולה עליו קשות

Aranel Nenharma

Well-known member
וויל
אני גם ממש אוהבת את וויל
וזה מראה שהאופי יותר חשוב מהיופי
כי השחקן לא נראה מי יודע מה, (לפי טעמי לפחות) אבל עדיין אני מואהבת בדמות קשות כי הוא פשוט גאוני ומצחיק ובאמת שבלעדיו הסדרה לא היתה מגיע לקרסוליים שהיא נמצאת בה היום
וויל
ד"א ביס בתקצירים שלהם במקום לרשום ויל או נסיך הלבבות הם רושמים האביר ,זה פשוט קורע מצחוק ומראה שהם לא מבינים כלום בסדרה או בסיפור אליס בארץ הפלאות

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח מפגרים!! שלפחות יחקרו קצת על הסדרות שמתרגמים/מתקצים..

ומסכימה. וויל בהחלט חמוד אבל לא סופר חתיך או משהו כזה.. אבל עדיין הדמות שלו עושה את הסדרה ממש. בלעדיו היה משעמם לגמרי.

shirush3

New member
זה הפרק של היום? לא ראיתי את הפרומו, אבל ייאיייייי

הלדין

New member
אליס ושלושת הג'ינים בקיצור, פרק מעולה. הג'אברווקי דמות מעניינת אך יפה שהיא לא יודעת לעשות כשפים. זה נותן לה סיבה לעבוד עם ג'עפר. יש לי הרגשה שהמשאלה השלישית תתפוצץ לג'אברווקי בפרצוף בסוף. די ריחמתי על המלכה האדומה בסוף הפרק. הטוויסטים היו טובים למרות שידעתי את כולם מההתחלה. סיירוס מוצג עוד מתחילת הסדרה כערמומי וכאן רואים איפה הוא למד להיות כזה. נראה לי שעתה שהוא לא ג'יני, הוא מורשה להתחיל לפתח עמוד שדרה. קודם הוא לא סיפר לאליס משום שטבעו כג'יני אוסר, קרוב לוודאי, לפגוע באדונו פיסית או מנטלית. והוא לא רצה להרוס לה את התמונה היפה שהיא בנתה בראשה כלפיו. ניתן לראות שוויל גם מתחיל לאמץ את הגינונים שלו. הוא הרבה פחות סרקסטי ממה שהיה קודם. ולהערה צדדית, שמתי לאלמנטים שחזרו גם בעונה השלישית - הקטע של סיירוס ומשחקי הקלפים מזכיר את רמפליצקין סניור ומשחקיו. גם ישנה הסצנה בה וויל הופך לאבן - גם צ'ארמינג הופך לאבן.

לגבי אליס, רואים שהיא חכמה - בשונה מחוכמת-הספרים של בל - אבל ברור שאליס לא מבינה את רצונו של סיירוס לשמור על פרטיותו. אם סיירוס מאוהב בה, הייתי חושד כאן בפעולתו של סינדרום שטוקהולם. הם לא ממש מתאימים מבחינת רמת הבגרות המנטלית. רואים שסיירוס, גם בעברו, יודע לקבל על עצמו אחריות וסביר להניח שלו היה מתחלף עם אליס, הוא היה מטפל יותר טוב במה שקרה עם משפחתה של אליס.

למעלה