Once Upon a Time in the North

האבק

New member
Once Upon a Time in the North

זהו שם הספר החדש של פיליפ פולמן (שאגב, האתר HDM.co.il הוא האתר הראשון שידע עליו
) שאמור לצאת בעוד חודשיים לחנויות. הספר, כמו "אוקספורד של ליירה" האדום, יהיה ספר קצר ויספר את סיפורם של לי סקורסבי ויוריק בירנסון. אז סקר קטן: כמה מכם יקראו את הספר? בואו ותענו גם על סקר הפורום (נמצא בכלים למעלה) וגם בתגובה להודעה זו

tweeg

New member
אמ אני

למרות שהדחליל וסאלי לא היו משהו ובקריאה חוזרת גם הסכין והמשקפת רק המצפן טוב

מסכים לחלק הראשון, ממש לא מסכים לשני

סאלי לוקהארט בהחלט לא מגיע לרמה של חומריו וכך גם, לפי מה ששמעתי, הדחליל ומשרתו. אבל הסכין המעודן ומשקפת הענבר?! אני יודע שהדעה הרווחת בקרב רבים היא שהמצפן הזהוב הוא בטוב בסדרה. אני לא מסכים לזה אבל בכל מקרה, להגיד שהם לא משהו נראה לי קצת מוגזם... לדעתי "חומריו" היא סדרה שמתפתחת ומשתבחת ככל שהיא מתקדמת עם הספרים.

tweeg

New member
מממ

המצפן מעניין וזורם וממוקד בליירה הסכין והמשקפת מתמקדים בדמויות משעממות(לי,ויל,קולטר) אחרי שקראתי אותם בגיל קצת יותר מבוגר ובפעם השניה,הסכין נמרח מאוד הדמות של ליירה נהרסת,הדמות של ויל נהיית מעצבנת והקטעים עם לי משעממים חוץ מהפרידה של ליירה ופאן הספרים יחסית גרועים ולא מתקרבים לראשון כמובן שזו רק דעתי האישית.... סאלי חביב קלות הדחליל מתקרב לגרוע ונגמר עם הרגשה של "כן ו...."

אני אהבתי את המצפן אבל היה לי חסר בו משהו...

בוא נגיד שאם הייתי קורא את המצפן בלי לדעת שיש עוד שני המשכים, הייתי מתאכזב. בסכין, למה שאתה קורא "נמרח" (אולי זה היה סכין למריחה?
) אני קורא "רחב יריעה ומעמיק". ההתפרסות לדמויות ונקודות מבט רבות מעשירה את הסיפור ולא גורעת ממנו, כך זה בסכין ועוד יותר ב"משקפת".

limilu

New member
חוזרת על...

נו באמת, כי אתה הרי קונה דברים לעצמך.

limilu

New member
אניאניאני!

אני מקווה שיגיע לארץ, אפילו אם באנגלית [אגב, אוקספורד של ליירה נמצא בארץ בכלל? אנערף].

נטעש

New member
אוקספורד של ליירה נמצא בארץ!

אני השגתי דרך סטימצקי והספר עולה 80 שקל... (בשביל 49 דפים לעזאזל
)

אווו, אני אקרא!

וכמובן שכל זה בזכות העובדה שאודי יהיה ממש נחמד וישאיל לי אותו אחרי שהוא ישיג אותו (גם אם זה אומר שתסנג'ר אותי לכתוב 900,000 מאמרים, להגיב בפורום כל יום ולעשות לך מסאז' ברגליים.) *פרצוף מתחנחן*
לא שיש לי על מה לדבר בכלל, כן? אני עוד לא קראתי את אוקספורד של ליירה (חוץ מהצצה קצרה) ואת סאלי לוקהארט...

האבק

New member
פששש יפה שזכרת ../images/Emo3.gif

גם לי ולרועי וליעל זיו יש את זה

למעלה