One Day In Your Life

FreakOfNature

New member
One Day In Your Life

הקליפ הטוב ביותר שלה, ללא ספק. בהתחלה חשבתי ש YNBA הוא הטוב ביותר, ואז WDLTM, אבל אתמול ראיתי שוב את ODIYL (במחשב) והבנתי למה התחלתי להעריץ את אנסטסיה. כל הכשרונות שלה באים לידי ביטוי בקליפ, והקליפ כ"כ צבעוני ויפה, ומשדר אופטימיות וכיף. ואם כבר התחילה שנה, אז אני מאחל לעצמי שהחיים שלי ושלכם יהיו שמחים כמו הקליפ הזה.

FreakOfNature

New member
אני חוזר בי../images/Emo70.gif

אין קליפ יותר טוב מהשני. דירוג הקליפים הוא: 1: ODIYL, WYLTM 2: C&K 3: IOL 4: YNBA 5: LIAC 6: Boom

תגיד אפה השכל שלך../images/Emo35.gif

קודם ODIYL אחר כך IOL אחר כך C&K אחר כך LIAC אחר כך BOOM אחר כך WYLTM

FreakOfNature

New member
איפה השכל שלי../images/Emo35.gif

WYLTM הוא קליפ מדהים באיכותו וברמתו
תראה את השימוש במחשב שנעשה בו, תראה את הביטוי ליכולות הריקוד והשירה של אנסטסיה, ואת השיר עצמו. אמנם הוא לא הצליח, אבל גם C&K, ששנינו מסכימים - שיר מדהים, קליפ מעולה - הצליח עוד פחות.

גם את הישבן שלי עשו במחשב../images/Emo67.gif

מה השטות הזאת של ריקודים ושירה השירה הייתה כחלק מהאלבום היא לא הקליטה גירסה לקליפ ולא רקדה בו

FreakOfNature

New member
יכולת השירה שלה בכלל באה לידי ביטוי

בשיר, והקליפ הוא של השיר. ריקוד - רואים איזה יפה היא רוקדת בקטע של מולין רוז', של עגלות הסופרמרקט ועם הגברים בחליפות וחוצמזה, בקליפ הזה היא נראית מדהימה

בקליפ הזה היא נראית גברית לחלוטין

ואני ממש מתעב את הקליפ שתחזור לסגנון ONE DAY IN YOUR LIFE

FreakOfNature

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

דוד, כדאי שתשתוק, כי כשאתה מדבר אתה מוכיח מה שכולנו יודעים - אתה לא חכם במיוחד

תשמע...../images/Emo29.gif

אתה כתבת משו כמו(אני כבר לא זוכרת בדיוק ..)- בלה בלה בלה....את אפחד אם היית כותב נגיד-אתה לא מצחיק אפחד אז לא הייתי אומרת כלום. אבל כתבת את אפחד ז'תומרת שאפחד זה מישו מסויים!איש!דמות

למעלה