one hot minue

Rock and MetaL

New member
one hot minue

אני עושה את מה שעשיתי לפני כמה ימים על ביי דה וואי יכול להיות שעל one hot minute זה יצליח יותר טוב 1.warpd-שיר מצוין עם סולו גיטרה שקורע את כל האלבום פאנק טוב שרואים שהשקיעו עליו נותן 10 2.aeroplane-שיר תותח בין האהובים עליי פזמון ממש ממש יפה בתים טובים פתיחה מפתיעה וכמובן איך אפשר לשכוח מהבאס הקרוע של פלי נותן 10 3.deep kick-לא שיר משהו משהו אני אוהב רק את הקטע two boys in sun fransiscoאתם יודעים ההתחלה ארוכה ואני התפלא אם משהו באמת הקשיב לה ובסיום לאנטוני יש מין כל כאילו הוא מזייף לגמרה!!!!אבל לפחות הבתים הרגילים הם פאנקים מספיק אני נותן לא 6.5 בגלל הפאנק 4.my friends-אין כמו השיר הזה סולו גיטרה נפלא באס יפה ותופים עוד יותר קליפ יפה ודייב מראה שהוא לא סתם עוד גיטריסט של רד הוט אני נותן 9.5 בגלל הפזמון שנמשך ונמשך.... 5.coffee shop-אני אישית נורא אוהב את השיר הזה,עם פאנק פאנק ופזמון בסגנון ביי דה וואי...
אני נותן 9.0 6.pea-אויי נו באמת אפילו אין סיבה שאני ייתן לקטע הקומדי הזה ציון אין בו מוזיקה בידיוק אנטוני שר כמו אפונה ואין צ'אד,למרות הכל זה קטע נורא חמוד אני נותן 4.5 כי זה לא פייר שהוא יקבל ציון יותר גבוה מזה 7.one big mob-משהו uplift mofo party plan פשוט ככה פתיחה פאנקית מיוחדת מאוד (i'm you are me)ששומעים שכול הלהקה שרה את אותו קטע שנמשך בקולות רקע בשיר,פזמון יפה,קטע שקט יפה אבל בעיה אחת......התינוק!!!!!!!!!!למה לתקוע קול של תינוק בוכה באמצע השיר לא נראה לי שמישהו מקשיב גררררר אני נותן 9.0 בגלל שהתינוק נמשך יותר מדיי 8.walkabout-שיר יפה נורא אין לי שם דבר שאני שונא בו חוץ מקצת לא שומעים את הכלים כל כך טוב אבל כן שומעים צפצפות של מכוניות או משהו כזה אני נותן 8.5 9.tearjaker-שיר שקט נורא מרגש (במיוחד בגלל שה על קורט קוביין) אני נורא אוהב את השיר הזה אני נותן 10 10.one hot minute-איזה שיר טוב גם בין האהובים עליי באלבום ואוליי אפילו בכלל פאנק תותח עם פזמון קצר אבל טוב קטעיי מעבר מצוינים שיר שכיף לשמוע אני נותן 10 11.fallin into grace-שיר חזק אין לי ממש כוח להמשיך לכתוב הסברים אז אני יגיד רק את הציון שאני נותן אני נותן 9.5 12.shallow be the game אני נותן 10 13.trancending אני נותן 8.5 הציון הכללי הוא 9.0

hellrazor1

New member
ואם לא מתייחסים

אז הציונים בסדר גמור ודי דומים למה שהייתי נותן חו. מ: Deep Kick שהייתי נותן יותר walkabout שהייתי נותן פחות וזהו תמשיך להשקיע!

lollapalooza

New member
אמממ

כמו שאמרו פה מעליי, פלי שר ב- Pea. ל Deep Kick הייתי נותנת יותר, זה שיר מקסים לדעתי. (איפה דפנה
) אגב, התינוק ב- One Big Mob הוא אחיו של דייב.

Latisia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לcoffee shop אני חושבת שמגיע יותר... אני ממש אוהבת אותו ואני לא חושבת שבגלל שהפזמון כמו ביי דה ווי צריך להורד לו.....:) כל השאר...

kalista

New member
נראה

לי אני מסכימה איתך בהכל... חוץ מ pea שלדעתי צריך לתת לפחות 8.5 כי זה שיר מצחיק וחמוד ופלי שר ממש מגניב... והבס בכלל עושה את השיר לשיר ממש ממש מגניב

למעלה