One hot minute

othersider

New member
One hot minute

מה דעתכם על הדיסק הזה? מה אתם באמת חושבים עליו? שמעתי המון דעות על דיסקים אחרים, אבל אף פעם לא ממש הועלה דיון על הדיסק הזה. מקופח (?) חחח בקיצור, מה אתם אומרים?

carmelo

New member
בשבילי יכול להיות שהוא הטוב מכולם

אבל זה בגלל שאני מעדיף את הרוקיסטיות שבו על הפאנקיות של כל מה שבא לפניו והסגנון הפופי שבא אחריו.ואולי הוא מנצח אצלי את BSSM בנקודות רק בגלל שהוא קצר יותר ולכן "קטן ואיכותי יותר".ב BSSM יש הרבה שירים שהייתי מוותר עליהם.אין ספק שחבל שג'ון מסרב לנגן את השירים שבו בהופעות.

הייתי מגיבה,

אבל זה יצא לי בדיוק כמו התגובה שלך (carmelo), אז אני פשוט אגיד שאני מסכימה עם כל מילה.

lollapalooza

New member
הועלו פה הרבה דיונים

אבל על האלבום הזה אני תמיד אוהבת לדבר.
אז ככה- אין ספר ש- OHM שונה מקודמיו, הרבה יותר רוק, פחות פאנק. מרגישים מאוד את הנוכחות של דייב נבארו. אני חושבת שהרבה מעריצים פשוט לא אהבו את השינוי בהרכב ו/או בסגנון ולכן הוא נחשב לאלבום "מקופח" או פחות טוב. בעיניי זה אלבום מצויין. Warped ו- My Friends הם בין השירים האהובים עליי, גם "אפון" גאוני למדיי. בכלל, יש שם שירים מעולים ודייב נבארו גיטריסט מדהים, למרות שהחיבור שלו עם הלהקה הוא לא טבעי כמו עם ג'ון או הלל. אגב, אני דווקא מאוד מבינה למה ג'ון לא רוצה לנגן אותו בהופעות (ובזה דנו פה המון), למרות שזה קצת חבל. (לא שאני נמצאת בהופעות שזה כ"כ משנה לי...
) רק באסה שהם הכניסו רק שיר אחד ממנו לאוסף, אני מתארת לעצמי שזה היחיד שג'ון עוד איכשהוא הסכים להכניס אותו לשם. (My Friends)

othersider

New member
../images/Emo13.gifאת צודקת

אני מסכימה עם כל מה שאמרת. ובאמת Warped ו- MY FRIENDS הם שירים מדהימים.

DAN1EL

New member
ממ...

האמת היא שזה הדיסק הפחות אהוב עלי. יש שם כמה שירים ממש נחמדים, בעיקר הסינגלים שיצאו, אבל אני לא מת על הצליל של האלבום, ויש שם כמה שירים שפשוט משעמם לשמוע. עד עכשיו את האלבום הזה די "קיפחתי", בניגוד לשאר שעליהם אני די חורש, אבל בזמן האחרון אני מתחיל לשמוע יותר את OHM אז אולי אני עוד יאהב אותו יותר מתישהו.

backstreet girl

New member
יש להם איזה שיר באלבום שייצא לו

קליפ (שאגב אף פעם לא ראיתי אותו) Warped....אני הקשבתי לו מלא פעמים!!! וכל פעם שהקשבתי לו, ממש ממש ממש לא הצלחתי להתחבר אליו!!! אבל בפעם באחרונה הקשבתי לו וממש ממש ממש ממש ממש התרכזתי!!!! הבנתי שזה שיר מדהים ומיוחד!!!

backstreet girl

New member
והדס...נו בבקשה...

אני רוצה לקרוא את הדיונים על הדיסק!!! תני לי קישור...

kalista

New member
תתקנו אותי אם אני טועה...

(למי שכן ראה את הקליפ) אבל בסוף הקליפ של warped יש נשיקה בן אנטוני לבין הגיטריסט (תזכירו לי איך קוראים לו...) דבר שדי זיעזע אותי.. תקנו אותי אם אני טועה או שדימיינתי....

kalista

New member
לא יודעת..

זה פשוט בא לי קצת בהפתעה.... וזה היה מוזר כזה... כנראה לא הייתי מוכנה.. אבל זה בסדר...

tribe spirit

New member
מקופח../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מקופח מקופח,ועוד פעם,מקופח. זה פשוט הדיסק הכי טוב שלהם...אמנם אני יותר אוהבת לשמוע את קליפורניקיישן,אבל 1 הוט מיניט..(אין לי כוח לאנגלית) אךוהים זה פשוט דיסק טוב.לא יכולה להסביר,האו פשוט..איכותי.

למעלה