one of this days בפומפיי

Yael Floyd

New member
one of this days בפומפיי

טוב, אז עכשיו התחשק לי סתם להסתכל על כל מיני קליפים במחשב... שמתי את one of this days אלוהים, איך לא שמתי לב לזה קודם!! סולו מדהים של ניק!! יא אללה, ישבתי עכשיו באקסטזה מול המסך חלום של כל בנאדם שמנגן על תופים לדעת לנגן ת´קטע הזה. אז.... שבוע הבא אני הולכת להתחנן למורה שלי ללמד אותי את זה... פשוט מדהים. קטע ענק.

meandmeandme

New member
צודקת ב100%

תמיד חשבתי שניק מתופף טוב לאללה. אבל אחרי שראיתי קטעים מפומפיי אני יודע שהוא מתופף ע-נ-ק. בהצלחה בלימדה של הקטע... קטן עלייך
עוד קטע מוצלח שלו זה הבערך 30 שניות אחרונות מhappiest days of our lifes.

electricGirl

New member
בהופעה ההיא בפומפיי

ראיתי כמה קליפים ומראים כל הזמן רק סולואים של תופים או שמתמקדים מה בו מה הקטע עם זה.....? כאילו לכאלה שהם לא מתופפים זה משעמם. כל ההופעה ככה??

meandmeandme

New member
מה פתאום!

קודם כל לא כל הופעה מתמקדים עליו, יש כמה שירים שבאמת מצלמים בעיקר אותו אבל גם השאר זוכים ל´זמן מסך´ מכובד. אני חושב שה´קטע´ זה שבדיוק בתקופה ההיא ניק התחיל לקחת את התיפוף ברצינות והוא פיתח לעצמו סיגנון מיוחד שאיפשר לו לתופף בצורה מדהימה. הבמאי ניצל את היכולת הזאת של ניק בכדי לרתק את הצופים עם המהירות שלי, טריקים כאלה עם המקל, והיכולת המדהימה שלו כמתופף. גילמור צולם בעיקר כדי להראות איך הוא משתמש בכל האפקטים המסובכים שלו. ריק צולם רק בסולוים שלו וכשהוא שר. רו´גר בקושי מצולם חוץ מהקטעים שהוא שר והקטע שלו עם הגונג (
). אני לא חושב שהסרט משעמם למי שאינו מתופף כי תופים זה אחד הקלים שכל אחד יכול להתחבר עליהם על ידי לצפות בהם כי לכל אחד יצא לתופף על שולחן או סירים או צלחת או משהו. זה בסך הכול להכות בחפצים שעושים רעש שונה. ההבדל הוא שניק עושה את זה ממש טוב, עם המון דיוק, בהמהירות אידרה ובאותו זמן הוא נותן מופע מרשים.

meandmeandme

New member
כן כן כן!

תמיד חשבתי שניק מתופף טוב לאללה. אבל אחרי שראיתי קטעים מפומפיי אני יודע שהוא מתופף ע-נ-ק. בהצלחה בלימדה של הקטע... קטן עלייך
עוד קטע מוצלח שלו זה הבערך 30 שניות אחרונות מhappiest days of our lifes.

z r i z i

New member
נכון מאוד

גם אני שמתי לב לזה, קטע מעולה שלו. ד"א, שמתם לב שעף\נשבר לו המקל באמצע? זה מגניב איך שהוא לא התבלבל בקצב, הוציא מקל חדש והמשיך כאילו כלום לא קרה..

Yael Floyd

New member
זה היה מפחיד!! שעה אני יושבת ומריצה

לאט לאט וכל הזמן לוחצת על סטופ לחפש איך לעזאזל הוא הביא מקל חדש ב2 שניות?! <יעל, שעדיין לא הצליחה להבין>

באיזה שיר זה?

חשבתי שהתכוונתם שזה קרה ב-one of this days אבל הסתכלתי וניסיתי לראות איפה נשבר לו המקל ולא ראיתי כלום. באיזה שיר ובאיזה דקה\שנייה זה קורה בערך?

תקשיבו לקטע הכי מסובך שניק עשה

בסוף השיר Entertainment (שנמצא ב-Ummagumma). לדעתי זה הקטע הכי מסובך שלו, אולי הוא אכל משו מקולקל לפני. ולמתחכמים מביניכם-תשמעו את השיר מההתחלה ולא מהסוף! (אם אפשר לקרוא לדבר הזה שיר בכלל...)

למעלה