One too many wasted sunset

King of pain

New member
One too many wasted sunset

הערב לקחתי באופן נדיר אתנחתא קלה מהלימודים האינסופיים , ויצאתי לסיבוב סביב היישוב . רצה הגורל , והזדמנתי לאיזור הלולים בדיוק בשעת השקיעה הגדולה . כך , בעומדי לבדי , נושם מהאויר את השקט תוך עישון סיגריה , צופה בהצגה היומית הכי טובה ביקום , כשמישור החוף פרוש לרגלי בצבעים לא אנושיים , וגודל הרגע טובל לו במינוריות המרגיעה של בלוזים מדהימים ב - 88 F.M. , הגעתי לכמה מסקנות חשובות , אם כי לא מרחיקות לכת , וכך רשמתי לעצמי בפנקסי הקטן , בו אני נוהג לרשום את הדברים החשובים : 1. לא לשכוח להגיד מזל טוב לסאנסט בהזדמנות הראשונה ( מזל טוב סאנסט ! ) . 2. אין שום דבר רע בקצת קיטש לעת ערב בשביל הנשמה . 3. העולם באמת מקום נחמד לחיות בו . 4. החיים , אחרי הכל , אם מתייחסים אליהם בכובד הראש הראוי בלבד , ולא מעבר לכך , הם חוויה חביבה וחד פעמית , שבהחלט לא כדאי לבזבז . 5. כיף לצחוק לעתים סתם כך לעצמי , בלי שום סיבה מיוחדת נראית לעין , אבל רצוי שלא יהיו אנשים רציניים מידי בסביבה באותה עת . 6. כנ"ל לגבי בכי . 7. נורא חבל לי שאת לא פה איתי - יש לי עכשיו המון אושר , והייתי רוצה לתת לך קצת . 8. לא לשכוח לקנות מחר עוד סיגריות . אולי אעשה מעשה , אתלוש את הדף מהפנקס , ואשלח לך ... אני לא ממש צריך אותו ... אני תמיד יכול ללכת ללולים ...

King of pain

New member
לעטופת אור ...

חביבה ויקרה - תודה על המסר היפהפה - אם הצלחתי לרגש אותך , ולו קמעה , ואם הזכרתי לך לצפות מחר בשקיעה שלך , הרי שמצווה גדולה עשיתי . מצווה זו אל לי לזקוף לזכותי , חלילה - הכל כבר קיים , הכל נמצא , והרשות נתונה , ואני לא עשיתי דבר בכלל . מסר שכזה ממך , לעומת זאת , ממש מחמם את הלב , ומעצים את החיוך שינוח הלילה על הכר שלי , ובכלל - טוב שיש לי אזניים , שלא יקיף לו חיוך זה את כל ראשי כרגע ... תודה , חמודה - שתהיי תמיד עטופה אור ואהבה , ושתהני מזריחות , משקיעות , ומכל רגע ביניהן .

ה מוזה

New member
and many more sunsets to see..

הרשימה שלך , בפנקס הקטן ..לקחה אותי אל שקיעות פרטיות שלי . התכנסתי בשקיעות שלי ..נזכרתי . לנשום עמוק .. להגיד תודה . ועלתה בי מחשבה ..מעניין אם אקח לי פנקס וארשום לי שם עשרה דברים טובים חיוביים שעליהם אני מודה ,שמעלים לי חיוך , שעושים טוב שם בפנים איפה שמתקתק לו הלב , מעניין מה יירשם בה ... אז מחר תהיה פה שקיעה כתומה וורודה כאילו השמים עולים בלהבות אני אשב לי שם על קצה הצוק ,אבהה בעמק הירוק למטה .. ואתחבר לטוב. תודה על המכתב. מס´ 7 ברשימה - מאחלת לך ששקיעה הבאה תראה איתה..

מלך../images/Emo47.gif

אהבתי את ניקוי הראש שלך כשברקע 88F.M. חושבת שהעולם היה נראה קצת אחרת לו כולנו היינו לוקחים פסק זמן יומי כזה למחשבות ולמילוי מצברי אנרגיה.

החיים , אחרי הכל , אם מתייחסים ../images/Emo45.gif

החיים , אחרי הכל , אם מתייחסים אליהם בכובד הראש הראוי בלבד , ולא מעבר לכך , הם חוויה חביבה וחד פעמית , שבהחלט לא כדאי לבזבז . אני חושבת שאתה צודק מאוד(במידה כמובן שאין בהם טראומות קשות),וגם המשפט של "חונה לרגע" אהבתי מאוד מאוד! שהעולם היה נראה קצת אחרת לו כולנו היינו לוקחים פסק זמן יומי כזה למחשבות ולמילוי מצברי אנרגיה. אני אישית אמצתי את שתי האמרות האלה מזמן,זה מתכון טוב לחיים. מאחלת לך שתצא לעוד שקיעות והפעם בזוג.

אאוט

New member
ויהי אור

כאשר הצער פולש אדם מבודד עצמו ומגונן על עצמו מן העונג שבקשר ומהכאב שמסב אבדון. הוא מארגן את חייו כך שימנע מסיכון ומגחמות של תשוקה. הוא איש נעים אך קר. חתירתו להגנה עצמית עשוי לגרום לו שיהיה נטול רגשות. אינו חש בנוח עם גילוי רגש. חייו מעוצבים כך שהוא ישמור את רגשותיו לעצמו. הנושא של חייו הוא ריסון יתר. "ויאמר אלוהים : ..יהי אור ..ויהי אור ...
עלינו ועל כל העולם ....... "

King of pain

New member
תודה ...

תודה ... תודה על התגובות ... אתם באמת אנשים מצויינים לטעמי ... איפה הסתתרתם בכל 32 השנים האחרונות ? ... איך זה שפיספסתי אתכם עד כה ? ...אני מניח שעליי להודות על כך לנפלאות הטכנולוגיה ולהוגה המקסימה של הפורום ( התמונות שלך הן שובות עין ויפות ללב ) ... כל אחד ואחת מכן - שקיעת שמש בשבילי , ועוד כמה פיסות של אושר בפאזל המורכב של חיי ... אי של שפיות באוקיינוס ההבלים ... שאו ברכה ... השיר , דרך אגב , ממשיך כך : One too many wasted sunset One too many for the road And after dark the door is always open Hoping someone else will show

למעלה