only happy when it rains

featherhead

New member
only happy when it rains

I´m only happy when it rains I´m only happy when it´s complicated And though I know you can´t appreciate it I´m only happy when it rains You know I love it when the news is bad Why it feels so good to feel so sad I´m only happy when it rains Pour your misery down Pour your misery down on me Pour your misery down Pour your misery down on me I´m only happy when it rains I feel good when things are going wrong I only listen to the sad, sad songs I´m only happy when it rains I only smile in the dark My only comfort is the night gone black I didn´t accidentally tell you that I´m only happy when it rains You´ll get the message by the time I´m through When I complain about me and you I´m only happy when it rains Pour your misery down Pour your misery down on me... Pour your misery down Pour your misery down on me... You can keep me company as long as you don´t care I´m only happy when it rains You want to hear about my new obsession I´m riding high upon a deep depression I´m only happy when it rains... Pour some misery down on me I´m only happy when it rains... Pour some misery down on me I´m only happy when it rains... השיר הזה מלווה אות מתחילת כיתה ח´ עד עכשיו.. שיר כה יפה. אז ככה: 1) "דריה" חזרה לימי שישי בערב(!) 2) אני חייב לדעת- איך קוראים לפרק שבו דריה כותבת מאמר ואז באה איזו בלונדינית סתומה שכותבת בעיתון ומלווה אותה ליום לימודים? 3) מזל טוב לאדון נמרוד! 4) מישהו ראה "מכושפות" אתמול?! 5) אפשר גם לענות לא לפי הסדר..:) אוהב, אבל לא אתכם, אסף.

MaPHisTo

New member
אז ככה:

1. ממש טוב שחזר ליום שישי כי אחרת לא הייתי יכול לראות 2. אני ממש יודע לאיזה פרק אתה מתכוון אבל שוב אין לי מספיק זכרון כדי לזכור מהו 4. (ואני גם מממש את 5) אני בהחלט ראיתי ונהינתי למרות שדי ידעתי מה יקרה פרק (נ.ב: פרו מתה! לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. לא! לא קוראים לי נמרוד! הוא סתם משקר!! (כרגע רשמת את עצמך בתור אקספרס לגיהנום, אסף!!!!!) קוראים לי.... לא קוראים לי אני בא לבד!! אה, ותודה על המזל טוב.... קראת לי אדון? אני מרגיש זקן.... תודה על השתתפותכם בפרויקט "איי קיל יו, יו בליד". היציאה מימין...

Shabloolit

New member
באמת שיר יפה ../images/Emo9.gif

1. איזה כיף :) סוף סוף... הייתי חולה כמה ימים (בעצם רק עשיתי את עצמי..=\) ולא הלכתי לבצפר אז יצא לי לראות באחד וחצי פרקים ישנים ישנים של דריה.. נוסטלגיה
2. אין לי מושג ורדרד 3. מזל טוב [למרות שאין לי מושג מי זה] 4. פיספסתי, דאמט :(

הפרק..

עם הבלונדינית המשוגעת (ואל) הוא פרק מס´ 305- "The Lost Girls" דרך אגב, אם מישהו עוד זוכר אותי מהתקופה הקדומה לפני המנהלת החדשה, רציתי ליידע את כולם שאני עדיין כאן, קוראת הכל אבל לא כותבת. למה? כי מאז תחיית הפורום יש לי הרגשה טורדנית שכולם כאן מכירים את כולם, ואיך שהוא אני מרגישה לא שייכת. אז בכל פעם שאני מתקרבת לכאן אני חוטפת התקף סוציופוביה קל ובורחת להתחבא מתחת למיטה. ועכשיו, אם תסלחו לי, יש לי כמה שעות של חרדה להשלים בעקבות כתיבת הודעה זו.

Synthetic mE

New member
לא לא לא..

זה לא שכולם מכירים את כולם.. (רק מאפיסטו אני אליאן פת´רהאד סייקו אגג ו..הםם) אבל זה לא אומר כלום אנחנו סתם נחמדים לעוברי אורח את מוזמנת לכתוב
יומטוף

מסתכנת בעוד התקף חרדה..

וכותבת הודעה נוספת. מזוכיזם טהור. בכל מקרה, אם יהיה לי מה לכתוב, אני אכתוב. כרגע אין לי. אולי מתישהו בעתיד הקרוב/רחוק/רחוק מאוד אני אשים כאן פנארטים כדי שתוכלו לצחוק על חוסר הכישרון שלי. אבל קודם צריך למצוא רעיונות לפנארטים. ...למה יש לי הרגשה שאני לא אסלח לעצמי על כתיבת ההודעה הזאת? עכשיו אני אצטרך לחזור לפורום תמיכה נפשית ולספר על הטראומה קשה. ... תעשו טובה, שמישהו יגרום לי לסתום.

featherhead

New member
תודה רבה לך..:)

ואת לא צריכה לפחד.. אני די בטוח שהפורום הזה לא יתאכזר אלייך.. אלא להפך.. נסי להיות קצת יותר בטוחה בעצמך (נו אופנס, כמובן).. תראי שיצא מזה רק טוב(!).. אל תתני לעצמך לא להנות בגלל דברים כאלו אז שיהיה לך סופשבוע טוב.. ושוב, תודה שאמרת לי מה שם הפרק:) little sister, the sky is falling I don´t mind. I don´t mind little sister, the fates are calling on you סתם ציטוט שאני נורא אוהב ורציתי לחלוק איתכם...

אוקיי...

בהנחה שאני מתכוונת להמשיך לכתוב כאן, מה שעוד לא בטוח לגמרי, אני חייבת להדגיש שכל מי שלוקח כל דבר שאני כותבת ברצינות עושה זאת על אחריותו בלבד. זאת אומרת, יש להטיל ספק בכל מה שאני אכתוב כאן, כי בדרך כלל יש לי חוש הומור מעוות ומוזר ביותר שאם במקרה מישהו יקח ברצינות, התוצאות לא יהיו נעימות במיוחד. מספיק לי כבר שרב האנשים שמכירים אותי מתלבטים בין הגרסה שאני עובדת את השטן ונהנית לרצוח אנשים תמימים, לבין הגרסה שאני מיודדת עם מלאך המוות ומפתחת חיבה מיוחדת לגרזנים, וכל זה בגלל שהעולם לא מבין אותי. קשים הם חייהם של המאותגרים מבחינה נפשית. *סוף אזהרה. כל מי שקרא הודעה זו מאבד מיידית את הזכות לתבוע אותי בגין נזק נפשי חמור שאני עלולה לגרום לו/ה בעתיד.*

אוקיי...

בהנחה שאני מתכוונת להמשיך לכתוב כאן, מה שעוד לא בטוח לגמרי, אני חייבת להדגיש שכל מי שלוקח כל דבר שאני כותבת ברצינות עושה זאת על אחריותו בלבד. זאת אומרת, יש להטיל ספק בכל מה שאני אכתוב כאן, כי בדרך כלל יש לי חוש הומור מעוות ומוזר ביותר שאם במקרה מישהו יקח ברצינות, התוצאות לא יהיו נעימות במיוחד. מספיק לי כבר שרב האנשים שמכירים אותי מתלבטים בין הגרסה שאני עובדת את השטן ונהנית לרצוח אנשים תמימים, לבין הגרסה שאני מיודדת עם מלאך המוות ומפתחת חיבה מיוחדת לגרזנים, וכל זה בגלל שהעולם לא מבין אותי. קשים הם חייהם של המאותגרים מבחינה נפשית. *סוף אזהרה. כל מי שקרא הודעה זו מאבד מיידית את הזכות לתבוע אותי בגין נזק נפשי חמור שאני עלולה לגרום לו/ה בעתיד.*

Synthetic mE

New member
ספי אספי ../images/Emo13.gif

באמת שיר מותק.. (גם השיר של מאסיב אטק שציינת בהודעה הקודמת ממש טוב..) ותודה לאל שדריה חזרה :") הםם אני וראה שענו לך בקשר לפרקים והכל.. יומטוב נתראה(?)

למעלה