ONLY NEW JERSEY DEVILLS!!!!!!!!!!!!
P puckman New member 3/4/02 #2 אני דווקא בעד Boston Bruins יש לי עוד שאלה: כולכם התחלתם לאהוב את ה Nj devils בגלל שהם זכו שנה שעברה???
אני דווקא בעד Boston Bruins יש לי עוד שאלה: כולכם התחלתם לאהוב את ה Nj devils בגלל שהם זכו שנה שעברה???
P power play New member 3/4/02 #3 יש לי סיבה אחרת,שכל אחד ירשום למה.. אני מקורב של השטן..קראו לי בחטיבת ביניים אורמגדון בחיי תשאל את פליקס.. וגם בגלל שהם מניו ג´רסי העיר הכי גהנום עלי אדמות. מעניין לדעת למה האחרים בחרו לאהוד את הקבוצות שהם אוהדים כרגע.. תשרשרו לפה את הסיבות.
יש לי סיבה אחרת,שכל אחד ירשום למה.. אני מקורב של השטן..קראו לי בחטיבת ביניים אורמגדון בחיי תשאל את פליקס.. וגם בגלל שהם מניו ג´רסי העיר הכי גהנום עלי אדמות. מעניין לדעת למה האחרים בחרו לאהוד את הקבוצות שהם אוהדים כרגע.. תשרשרו לפה את הסיבות.
T TheXK New member 3/4/02 #4 פוואר פליי. אנחנו במקרה קרובי משפחה חוץ מזה.. אני בכלל לא ידעתי כלום לפני שאהבתי אותם... ת´אמת.. התחלתי עם מייטי דאקס.. אחר כך עברתי לדאבילס.. ואני עצמי פריק מאמין בשטן..
פוואר פליי. אנחנו במקרה קרובי משפחה חוץ מזה.. אני בכלל לא ידעתי כלום לפני שאהבתי אותם... ת´אמת.. התחלתי עם מייטי דאקס.. אחר כך עברתי לדאבילס.. ואני עצמי פריק מאמין בשטן..
T TheXK New member 3/4/02 #5 נ.ב. תוכלו לתת לי תמונה של פיטר סיאקורה ושל ארנוט.. מספרים 17 ו-25.. בבקשה.. אני מחפש תמונות שלהם
M MADPUCK New member 4/4/02 #9 תיקון לאור....(זה קורה הרבה) אתה לא סתם מקורב לשטן... אתה יד ימינו (ועבד המין שלו... והמבין יבין) ולפי מה שאני זוכר אף פעם לא קראנו לך ארמגדון... זה היה "דיימון" מסואת פארק!!
תיקון לאור....(זה קורה הרבה) אתה לא סתם מקורב לשטן... אתה יד ימינו (ועבד המין שלו... והמבין יבין) ולפי מה שאני זוכר אף פעם לא קראנו לך ארמגדון... זה היה "דיימון" מסואת פארק!!
M MADPUCK New member 4/4/02 #8 fat mike!? אתה אוהב את NOFX!? אז לא נורא שאתה אוהד את הדווילס PUNK FOREVER... רק אם לא היית אוהד את הדווילס... טוב נו ..אך אחד לא מושלם GO STARS
fat mike!? אתה אוהב את NOFX!? אז לא נורא שאתה אוהד את הדווילס PUNK FOREVER... רק אם לא היית אוהד את הדווילס... טוב נו ..אך אחד לא מושלם GO STARS