OO7 ;-) מתוק שלי !!!

יפיתוש

New member
OO7 ;-) מתוק שלי !!!

אני מתגעגעת אליך כבר מעכשיו... כשאתה לא איתי אני :p ככה ואני לא יודעת מה לעשות... אני מתגעגעת אליך כל כך ...אמממממ.....אממממממממ......(כבר אמרתי את זה?) אני רוצה לשמוע את קולך יקירי ( ואין לי בעיה טכנית עם זה-ח..ח..ח.. ) אני חולה חולה חולה...בעצם אני בריאה ..אתה חולה... אבל חולה עליך - מואהההההההההההההההההההההההההההה ענקית ..(נשיקה ) אז אתה מתקשר ?? מתי אתה מתקשר ? אוףףףףףף אני רוצה שתתקשר... אני מחכה לך מתוק שלי ...אני מתגעגעת אמממ....-טוב נראה לי שכבר אמרתי את זה... אני אוהבת כל כך לדבר איתך - באמת ..ות`אמת גם אני ``מתה`` לפגוש אותך יקירי, ואם אתה לא תמצא חן בעיני אז אני אגיד לך שחברות שלי מחכות לי בחדר..ואם אני לא אמצא חן בעינך פשוט תגיד, שקיבלת מחזור ואתה חייב ללכת לקנות תחבושות...ואם שנינו נמצא חן בעיני השני אז נדפוק אחד לשניה *נ*ש*י*ק*ה***צ*ר*פ*ת*י*ת* ונלך לשתות כוס קפה..-ח..ח..ח.. מתגעגעת אליך כל כך .... בינתיים למרות שעוד מעט נדבר....שיהיה לך *ל*י*ל*ה***ק*ס*ו*ם* מואהההההההההההההההההההההההההההההה ענקיתתתתתתתת יפיתושלך :) נ.ב שלום לכל המציצנים !!!!! - פעם 1 שלי כאן ...-ח.ח..ח.. לילה טוב לכם יקירי...לילה טוב...

alexsam

New member
מה זה היה ???? !!!! :) אני לא הבנתי באיזה פורום אני נמצא....חחחח!!!!

למעלה