OOF ליום רביעי !!! :p

OOF ליום רביעי !!! :p

אחחח אתמול מרקו היום עדיאל מה יהיה מה יהיה? אתם לא מבינים שצריך להתרחק ממני? :p אחרת אתם נדקרים :p חחחח מרקו רצה להתאבד אחרי הדקירה שקיבל :p ואור ימניאק 1-0 לך עלי בדקירות :p

elerock

New member
../images/Emo118.gif*

MarcoCohen

New member
מה הקשר זה לא יעזור

שאתה לא שחקן קבוצתי במקום ללכת להגן על הפצצה אתה עומד בחושך ודוקר לא הסתכלתי כי רצתי מהר לפצצה ואתה תמדי עושה את זה כל הכבוד אבל לומדים מטעויות

razaR2

New member
צודק....

על מקרים כאלה דיברתי.. חיים תכלס הגיע הזמן שתעלה שלב ברמת משחק שלך לדעתי. ד"א, יש לך את הצ'אט במשחק (חיים)?

לא אחי אין לי תצ'אט ועוד דבר

אתם צריכים להבין שהמחשב שלי חרא ובגלל זה לא אפשרי מצידי ללכת לנטרל פצצות ולהכנס לקרב יריות שאני נימצא לבד נגד 3 הרי ברור שהמחשב שלי איטי ועד שאני ילחץ על יריה יזיינו אותי! תנסו להבין מה קשה לכם ?

razaR2

New member
אני מבין חיים

אבל מצד שני זה ממש לא בולט כשאתה משחק כי יש לך לא מעט מהלכים נחמדים. וגם כשאני נמצא לבד נגד שלוש אני לא בטוח אלך לנטרל, זה תלוי מי נשאר נגדי, אבל אתה בדר"כ לא הולך לנטרל, גם אם אתה לא לבד. שמע, מה שחשוב זה שאתה נהנה מהמשחק, אני אישית אם אני אשחק כמוך אני לא אהנה ואני חושב שפשוט הגיע הזמן שאתה ועוד שחקנים פה יעלו רמה בכל מה שקשור למשחק, אבל אני לא מתכוון להלחם על זה כמו שעשיתי עד עכשיו, כי חבל על הזמן.

שמע

אין לי ספק שאתה צודק שאני צריך ללכת לנטרל וכו אבל מה לעשות אני עדין לא תותח כמוך כמו הררי כמו אוהד שיכול לחסל 4 במכה ואז לנטרל עוד נראה לך שאני מסוגל ? אני כל שניה יוצא מהסרבר לעשות תוצאה שלי נקייה חח יגנוב אני גם עם המחשב המעפן שלי שהדמות שלי לא יכולה להסתובב סיבוב חד שמאלה או ימינה כל סיבוב שלי לוקח 2 שניות חח שזה זמן גדול ורב בקיצור עם מחשב כמו שלי זה בעיה לשחק

KillerA

New member
חיים כפרע

גם אני הייתי סופר נוב(כמו פינקי
) אבל אם תנסה להתאמן בסוף אתה תצליח גם לחסל את כולם זה הכל שאלה שצריך לנסות, אם לא תנסה לעולם לא תצליח ואני גם משחק על מחשב מלפני איזה 10 שנים עם FPS של 20 בממוצע ואני מצליח יפה

למעלה