oooops... I did it again...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
oooops... I did it again...

"שלום, שמי מאי, ואני מפחדת ממחוייבות..." ומעשה שהיה, כך היה: מתקשר לו הבחור הנחמד ביום חמישי, מלא התנצלויות משתפכות על זה "שלא-התקשרתי-אליך-כל-יום-במשך-השבוע-כי-הלימודים...-ומבחנים...-ואני-יודע-שזה-לא-תרוץ-ושזמן-צריך-לפנות-תמיד-ומבחיוד-בתחילת-קשר-" רגע! קשר? (מי כיבה את האור???) "תשמע, אתה מקסים וחמוד, והיו לנו פגישה וחצי מאוד מוצלחות, אבל - קשר???" הוא, כמובן, הרגיש קצת לא נעים, ונסוג, והסתבך עם עצמו, and another one bites the dust... וכך תוייק העניין בארון ה"פוטנציאל שלא ימומש" (ארון? למה לא לומר את האמת - חדר ארונות...) ואני? אני נוסעת לרועי בלונדון!
mai

MARMELAD

New member
מאי, אני לא מרשה.

מייד להשיב אותו לחיינו בסערה. אם לא את תעשי את זה - אני אעשה את זה.

ביג דיל

New member
לפני שאת טסה...

מה המתכון למאפינס בננה/שוקולד צ´יפס? אני אפילו לא אאפה את זה, ישר אני אזריק את זה לוריד... אם אין לי מתכון, אני אגיד לאבישי להוריד אותך מהמטוס!!!

.m

New member
../images/Emo71.gif

תרגע. תנשום עמוק. אתה לא באמת חושב שאני אחשוף את המתכון עטור התשבות פה ברשת נכון??? אבל אגלה לך בסוד שחוץ מ
ושוקולד מוסיפים הרבה אהבה
mai

טל קר

New member
יקירתי, אלא אם כן את חושבת שאת

נמצאת בפרק של סיינפלד, אני מציעה לעשות חשיבה מחדש. להעיף מישהו על מילה שהוא אמר במקום הלא נכון? (לא שאני חושבת שזה במקום הלא נכון. אחרי שתי פגישות, זו התחלה של קשר. לא סוף של קשר, לא קשר עז שמוביל לנישואין וחמישה ילדים, אבל כן, התחלה של קשר עם אדם אחר). יש הרבה סיבות מוצדקות להעיף בן זוג פוטנציאלי. אם הוא מתיחס אליך לא טוב. אם לא נעים לכם ביחד. אם משעמם לכם ביחד, אם אין משיכה הדדית. אבל מילה, שלדעתך נאמרה במקום הלא נכון? על זה מסימים קשר שהיה בתחילתו? אם כל פעם שבן זוג שלי, שנעים לי איתו, שנמשכת אליו, שהיה לי נעים לבלות בחברתו, היה אומר איזה מילה במקום הלא נכון הייתי ישר מעיפה אותו לעזאזל, אז הייתי נשארת כל החיים לבד, ובאשמתי המלאה, ובניגוד לרצוני. ככה זה בקשרים עם בן אדם נוסף. לפעמים, כמו שאת לפעמים אומרת ת´מילה הלא נכונה במקום הלא נכון, גם הוא עושה אותו דבר. ומי שעל זה מנתק קשר, לא נוהג לדעתי בחוכמה יתרה במקרה הספציפי הזה.

.m

New member
דש מלונדון ומשהו לטל

תראי, אין ספק שאת צודקת, אבל כל אחד והדפיקויות שלו - יש כאלה שמפחדים מהחושך אני מפחדת ממחויבות. העובדה שהמילה "קשר" מכניסה אותי לחרדות לא ממש קשורה אליו באופן אישי... ועדכון - הוא התקשר לאחל לי נסיעה טובה, אז אולי עוד יש שמץ ל סכוי. נחייה ונראה mai (שנמצאת אצל רועי בלונדון ונוא כיף לה)

למעלה