ooVoo - אתם הראשונים ששומעים על זה

Red One

New member
ooVoo - אתם הראשונים ששומעים על זה

היי, גירסת בטא של "אובו" (התוכנה החדשה של החברה שבה אני עובד) שוחררה. מדובר בתוכנת מסרים מיידיים ווידאו, האמורה להתחרות וגם לעבוד לצד מסנג'ר, סקייפ, איסיקיו וכו'. התכונות הבולטות שאין למתחרים: אפשרות שיחת ועידה (וידאו) של עד ששה משתמשים בו זמנית איכות וידאו טובה יותר שליחת וקבלת הודעות וידאו מוקלטות אתם מוזמנים לנסות: www.ooVoo.com או כאן וכמובן לעזור לנו להפיץ הלאה זה made in israel וגם כמובן - חינם לגמרי !!!Enjoy

Red One

New member
מצפה לקבל כמה שיותר תגובות

ishaydahan

New member
הורדתי! ../images/Emo13.gif

העיצוב לקוח מהעיצוב של המסנג'ר לא?

Red One

New member
hey

חלק מסנג'ר חלק סקייפ, חלק מקורי :) הודעות ווידאו זה החלק המקורי

Y. Welis

New member
יותר ל'מדיה פלייר 11' ו-ויסטה

היום 'שחור זה יפה' יותר מתמיד. ר' האיי-פון.

Y. Welis

New member
מאוד מעניין. איזה סוג קידוד משמש

את הוידאו שם - אחד הקיימים בשוק או פיתוח מקורי?

Red One

New member
משתמשים בטכנולוגיות וידאו ואודיו

של החברות (בהסכם כמובן): On2, פוליקום בשילוב פיתוחים מקוריים.

Y. Welis

New member
On2 מצויינים - מהתוצאות הטובות

שיש. הגיע הזמן שיהיו יותר שימושיים.

Word Up

New member
את האמת - עד עכשיו יכולתי להתרשם

רק מהממשק - לא דיברתי עדיין עם אף אחד שיש לו מצלמה,מקווה היום לעשות את השיחה
תכלס תוכנה יפה מאוד[מבחינת הממשק]

De-Panther

New member
זה לא תומך במצלמה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שיש לי יש לי גם מצלמה וגם כרטיס טלויזיה במחשב לרוב תוכנות מציגות אחד מהם או יודעות לבחור במצלמה שלי ולא בכרטיס טלויזיה אבל כאן כשאני עושה פריוויו זה לא מציג לי לא את המצלמה ולא את הטלויזיה ניסיתי להוציא ולחבר את המצלמה כמה פעמים להפעיל את התוכנה כמה פעמים לשלב בין כל הפעולות האלה... אבל עדיין - זה לא מוצא לא את המצלמה ולא את הטלויזיה זה מציג עמוד כאילו אין לי שום התקן של וידאו מוזר ביותר...

dudi4321

Active member
עובד אצלי

אמנם אין למי לשלוח או לדסקס איתו עדיין אבל מצאתי כמה אי דיוקים. מינימום מחשב כתוב פנטיום 4. אצלי זה פועל על פנטיום 3 בהסברים כתוב שאפשר לעשות TALK... אפשר למצוא מילה שתתאים גם "צ'אט לוידאו" אני מציע video chat אי אפשר לבחור שם לא לטיני, כמו שם עברי. זה פיתוח ישראלי?

Red One

New member
אשמח לשמוע מכם עוד תגובות!

הי דודי, קודם כל תודה על כל ההערות וההארות. הדברים ייבדקו ויעברו הלאה למחלקות שמטפלות בנושאים האלו. יש דרישה לפנטיום 4 כי שיחות הוידאו יעבדו שם בצורה הרבה יותר חלקה וטובה (ואת זה אתה אומר שעדיין לא בדקת). בהערכה גסה, פנטיום 3, 1 ג'יגההרץ ומעלה אמור לעבוד בסדר גמור. השם שנבחר הוא סופי ולא אמור להשתנות. שם "צברי" יכול להיות מעניין, אבל לא עבור השוק הכלל עולמי. הפיתוח הוא אכן של חברה ישראלית ואולי אף תהיה בעתיד, תמיכה בעברית.

למעלה