ooVoo - תוכנת מסרים + וידאו חינמית!

Red One

New member
ooVoo - תוכנת מסרים + וידאו חינמית!

היי, קבלו תוכנת מסרים מיידיים ווידאו, האמורה להתחרות וגם לעבוד לצד מסנג'ר, סקייפ, איסיקיו וכו'. התכונות הבולטות שאין למתחרים: אפשרות שיחת ועידה (וידאו) של עד ששה משתמשים בו זמנית, איכות וידאו מצויינת, שליחת וקבלת הודעות וידאו מוקלטות, שליחת קבצים (עד 20 במקביל) כמו באי מייל, צילום תמונה (של עצמך או של המשתתפים בשיחת הוידאו) בלחיצת כפתור. כמובן שיש את כל האופציות הרגילות והמוכרות: צ'אטים, חסימת משתמשים ועוד. אתם מוזמנים לנסות: www.ooVoo.com או כאן וכמובן לעזור להפיץ הלאה את התוכנה. זה Made in Israel וגם - כמובן - חינם לגמרי. !!!Enjoy

לא ניסיתי את התוכנה שלו...

ולא נראה לי שאנסה בקרוב, ולו רק היות שאין לי עם מי לדבר (שלא לומר לעשות שיחות וידאו, קל וחומר ועידה) אבל באז באז, נקודה למחשבה עבורך: הקוד של מיקרוסופט סגור רובו ככולו. במסנג'ר יש, באופן גלוי, פרסומות מפה ועד הודעה חדשה, והוא כאמור שייך לחברת התוכנה השניה בגודלה בעולם (אחרי "גוגל". זה שאף אחד עוד לא יודע את זה היום זו בעיה שלכם). אתה יודע איזה עוד דברים יש במסנג'ר שמאפשרים למיקרוסופט לעקוב אחריך? נאמר את זה ככה: הוינדוז שלך חוקי? ואם לא.. אתה בטוח שהמסנג'ר לא מספר את זה לסניף הישראלי ומחר-מחרתיים יעצרו אצלך, ואותך, החברה של ה-BSA? אני לא מת על פרסום בפורום, אני לא אוהב תוכנות שאף אחד אחר לא מכיר ואני לא אוהב חברות תוכנה לא מוכרות... אבל גם "מיראביליס" - החבר'ה שהמציאו את ICQ התחילו בקטן, זה א', דבר שני... קוד פתוח הוא הערובה היחידה, והמוצלחת ביותר, לבעיות אבטחה. (לא בכדי GNU/Linux היא מערכת ההפעלה של פרנואידים בעלי ידע טכני). 60 שניות על מחשבים.

באז באז

New member
שלי חוקי

שיעקבו... אף פעם לא הבנתי את הפחד מהאח הגדול. מה איכפת לי מה הוא יודע? בשבילו אני סתם מספר. אז הוא יודע שאני גולש בתפוז, מקושרים ואתרי פורנו. מזיין לביו את השכל במסנג'ר, ושואל שאלות מטופשות בפורומים של האוניברסיטה הפתוחה. איזה התלהבות בשביל הממסד המיקרוסופתי... ש ICQ יצא, הוא היה חדשני שזה בדיוק הפוך ממה שקורה כאן ובגלל זה הלעג שלי. זה שלמיקרוסופט יש קוד סגור לא מפריע לאף אחד לפתח קוד פתוח, עובדה שזה לא מתרומם. ככה זה האנושיות, מישהו צריך להרוויח כסף, אחרת זה לא יעבוד.

Red One

New member
טוב נו...

בסך הכל פרסומת לתוכנה מגניבה ביותר (גילוי נאות- אני עובד בחברה שפיתחה את זה) שמאפשרת יכולות וידאו מדהימות שאין (עם דגש על אין) במסנג'ר הישן והטוב שלכם. מי שרוצה מוזמן לנסות! ללא רוגלות, ללא מעקבים, ללא באנרים (לפחות בחודשים הקרובים) והמטרה היא להגיע למליוני משתמשים. שם המשתמש שלי הוא: user2000 ביי ביי אני בטוח שתיהנו!

למעלה