OpenGL for JAVA

• פותח הנושא Gaus
  • פורסם בתאריך

Gaus

New member
OpenGL for JAVA

היי חבר'ה, למען הראשונה זו הפעם הראשונה שלי פה, אז.. נעים לי מאוד להכיר.. אני שוקד בימים אלו על פרויקט שח-מט... כפי שאתם וודאי כבר הבנתם , שכבת הפרזנטציה אמורה להיות בתלת-מימד.. בעבר עשיתי דמקה בתלת מימד, אך הבעיה היתה נעוצה בכך שאז השתמשתי במחלקות Home Made שתוכנתו על-ידי מתכנת בודד. (חבילת מחלקות בשם GL4Java) שהיה לי בעייה בתקנה שלהם בכל פעם, ובכלל למצוא אותם, ואיני בטוח לגבי רמת הבאגים הנעוצים בהן... אשמח אם אתם יודעים אם יש כבר מחלקות רשמיות לג'אווה, ואם יש פה אתם פה יכולים לעזור לי בכל הנושא של עיצוב אוביקטים תלת-מימדיים של אובייקים (אולי יש כבר קיממים ורק תפנו אותי אליהם..) אשמח שתהיו השותפים שלי לדרך, אני בטוח שנוכל להפרות אחד את השני, ושיש לכולנו מה ללמוד אחד מהשני... אני לא מתכוון שתעשו בשבילי את העבודה, אך אשמח את תהוו נדבך רעיוני, יצרי, תורם לעבודה זו, ולא אתבייש להוסיף אתכם לרשימת התודות שתצורף לעבודה במסך הראשון... כמובן שאעדכן אתכם בכל שלבי ההתקדמות של העבודה... תודה מראש.

Gaus

New member
אשמח אם מישהו פה חוכל לעזור לי

עם דמויות תלת-מימדיות של הכלים של השח-מט, נראה לי שזו לא משימה קשה מי עבורכם, בהתחשב בדברים הנפלאים שראיתי פה... אם למישהו יש משהו מוכן זה גם נפלא.. בתודה מראש.

Gaus

New member
חבר'ה אחד אחד...

קצב התגובות מסחרר, אני לא מצליח לשלוט במאגר המידע האדיר הזורם אלי.. ועכשיו ברצינות.. בחייאת, תעשו מצווה לשנה החדשה... פסח נגמר, תצאו מהכבדות של המצות, שחררו את גרורותיהן.. ותעזרו לאדם המושיט את ידו לחבר'ה שקצת יותר מעורים ממנו בתחום.. אני ממתין, תודה גאוס (לא האמיתי)

RaNNdomal

New member
האמת בפנים

אח שלי זה קצת בעיה, כל אחד פה קבור עם הפרוייקטים שלו, ועסוק בעניינים שלו. אני אגיד לך משהו שלא נעים לאף אחד להגיד כאן כרגע- אבל זמן=כסף. אין מה לעשות ככה זה עובד. ואם לא כסף אז תהילה או משהו אחר. למה? כי אנחנו יצורים אגואיסטים, ולא אומר את זה כביקורת שלילית אלא כמציאות. ושלא תחשוב שמה שאתה מבקש הוא פשוט כל כך. אין לך הרבה מושג כמה זמן זה עלול לקחת. אם יש לך חודש, אולי אהיה פנוי לעזור לך בסוף מאי תחילת יוני. הייתי רוצה להרחיב את התיק עבודות. סלאם.

אולי אני אוכל

תראה, אני תלמיד בחטיבה כרגע, ודי מתחיל בתלת מימד. אני יכול לנסות לעזור, אבל לא יכול להבטיח כלום (לא מבחינת רמה ולא מבחינת זמן פנוי). אני אשמח אם תפרט יותר למה אתה מתכוון, אתה מבקש שנבנה את המודלים התלת מימדיים בלבד? או שיש עוד משהו?

קצת פירוט..

יהיה נחמד אם תפרט קצת על הפרוייקט.. :) קצת קשה לגרום לאנשים להתנדב להשקיע שעות אם הם לא יודעים למה... מה בנית עד עכשיו? מה מיוחד בו? מה המטרה שלו? תודה!

Gaus

New member
אז ככה...

ראשית תודה על העינות.. הפרויקט, הינו פרויקט סופי של התואר שלי, ואני המתמודד היחידי עימו (כן גם אני פילנטרופ לא קטן שנושא על גבו מספר אנשים נזקקים...) אני רציתי לעשות משהו מאתגר שישלב את כל מרכיבי התוכנה שאני אוהב להתעסק איתם... חשוב לי שיצא משהו מיוחד, ולכן החלטתי שהפרזנטציה תהיה בתלת מימד, ומושקעת.. לצורך העניין בשלב הראשון אני צריך לוח שח מעוצב יפה (מה שיש לי הוא פשוט מאוד נטול אלמנטים..) וכלי משחק: מלך, חייל, צריח, רץ ופרש (בשני צבעים), אין לי בעייה שמי שעיצב זאת יציין זאת בפינה של הלוח, וודאי שאצרף אותו לרשימת התודות... ברור לי הרצון להרוויח, אך לצערי אין לי את היכולת הכלכלית לכך (האניברסיטה כבר שחטה אותי..) אך, אני בטוח בעתיד תמצא הדרך לפצות.. גם משהו לא מקצועי יתקבל בברכה, וברור שהזכויות ליצירות שייכות אך ורק לכם, ראו זאת כאתגר שיעשיר אתכם.. בכל זאת כלי שח הם דבר יפה... באמת תודה רבה! אורן.

למעלה