vegetable man
New member
Optimistic ../images/Emo168.gif
Flies are buzzing round my head Vultures circling the dead Picking up every last crumb The big fish eat the little ones The big fish eat the little ones Not my problem, give me some You can try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough If you try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough This one's optimistic This one went to market This one just came out of the swamp This one dropped a payload Fodder for the animals Living on animal farm If you try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough If you try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough I'd really like to help you, man I'd really like to help you, man Nervous messed up marionettes Floating around on a prison ship If you try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough If you can try the best you can If you try the best you can Dinosaurs roaming the Earth Dinosaurs roaming the Earth Dinosaurs roaming the Earth
זבובים מזמזמים סביב ראשי נשרים מסתובבים סביב הגופות אוספים כל פירור אחרון הדג הגדול אכל את הקטנים הדג הגדול אכל את הקטנים לא בעיה שלי, תן לי קצת אתה יכול לנסות כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול כמה שאתה יכול זה טוב מספיק אם אתה מנסה כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול כמה שאתה יכול זה טוב מספיק זה, הוא אופטימי זה, הלך לשוק זה, כרגע יצא מהביצה זה, זרק את המטען חציר בשביל החיות שחיות בחווה אם אתה מנסה כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול כמה שאתה יכול זה טוב מספיק אם אתה מנסה כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול כמה שאתה יכול זה טוב מספיק הייתי רוצה לעזור לך, בנאדם הייתי רוצה לעזור לך, בנאדם מריונטות מתוסבכות ולחוצות צפות ברחבי ספינת כלא אם אתה מנסה כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול כמה שאתה יכול זה טוב מספיק אם אתה יכול לנסות כמה שאתה יכול אם אתה מנסה כמה שאתה יכול דינוזאורים משוטטים בעולם דינוזאורים משוטטים בעולם דינוזאורים משוטטים בעולם ___________________________________________________________________ אחד השירים היחידים שלהם שאני לא מחבב. הלחן עצמו נשמע בנאלי, והעיבוד המוסיקלי מעט כבד בעיני. זה השיר הראשון שהושמע ברדיו עבור האלבום, והרגשתי שזה היה סוג של ניסיון ליצור את ה"להיט" עבור האלבום הזה - ודווקא היתרון של האלבום אמור להיות שאין בו קלישאות והשירים בו די סולידיים. אבל זה רק אני... למרות זאת, אני מוצא את המילים מעניינות. נדמה לי שיש פה דימוי לקפיטליזם מול האנשים הקטנים. "הדג הגדול" הם התאגידים. "לא בעיה שלי" היא תגובה אופיינית של אנשים ששמחים לאידם של אחרים במצוקה, או אפאטיים. "This one's optimistic" - ציניות. כאילו אומר "הנה שיר אחד שלנו אופטימי, לא כולם כאלה פסימיים". This one dropped a payload Fodder for the animals Living on animal farm מנהיגי העולם זורקים מטעני אוכל לחוות חיות - יש פה ביקורת על אופי הסיוע למדינות העולם השלישי, זריקת מטעני מזון דרך מסוקים, וכו'... I'd really like to help you, man - ציניות שמבטא אפאטיות של האדם הממוצע. If you try the best you can If you try the best you can The best you can is good enough - לדעתי שוב, ציניות. נסה הכי טוב שתוכל, ואם לא תשרוד, זה מספיק טוב גם, כי לנו לא אכפת. שימו לב ל-Dinosaurs roaming the Earth, משפט שחוזר גם ב-Hail To The Thief, והדינוזאורים הם ראשי התאגידים(?)