Origamido paper?

eyal reuv

New member
Origamido paper?

הסתכלתי באתר המרשים של רוברט לאנג,וכמעט כל הקיפולים שלו מהנייר הזה איזה מן נייר זה,ואיפה ניתן לכוש אותו? הדגמים שלו נראים ממש ללא רבב,ממש מושלמים! במיוחד החרקים ובעלי החיים אני מוכרת לרכוש עוד ספרים שלו

bshuval

New member
נייר אוריגאמידו

נייר אוריגאמידו הוא נייר מלאכת יד, תוצרת מייקל לה-פוס. ניתן לרכוש את הנייר באתר של מייקל, www.origamido.com. הנייר מאד יקר - כ-10 דולר לגליון. כדי להוציא ממנו תוצאות טובות, יש להשתמש גם ב-CMC. הדגמים של לאנג נראים מושלמים מכמה סיבות: (1) נייר טוב ואיכותי (בדרך כלל, לה-פוס מייצר נייר ללאנג במיוחד עבור דגם ספציפי) (2) שימוש ב-CMC לעיצוב (3) קיפול איטי וזהיר. לוקח ללאנג זמן רב להכין דגם לתצוגה. (4) נסיון קיפול רב, וכשרון קיפול מעולה. אגב, לאנג עצמו לא מרוצה עדיין מכישרון הקיפול שלו עצמו. הוא טוען (ויש דברים בגו) שהקיפול שלו מזכיר עבודת פיחלוץ, וקשה לו מאד להכניס חיים לתוך הקיפול (לעומת דייב בריל שעושה זאת בקלות, כך זה נראה, לפחות) אני מכיר עוד כמה אנשים שמקפלים מעולה. גם בארץ יש כמה. אם אתה רוצה לשפר את יכולת הקיפול שלך, אני מציע לך לדבר עם מריאנו במפגש החובבים. הוא מקפל מצוין והוא יכול לתת לך מספר טיפים מעולים.

eyal reuv

New member
תודה

גם לי יוצאות תוצאות טובות,אך אין מה להשוות-הדגמים של לאנג ממש מושלמים כמו שציינת ,הם אכן מזכירים עבודות פיחלוץ יום טוב,ושוב תודה על המידע(10 דולר לגליון)

bshuval

New member
יש גם יותר יקר....

יש ניירות מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד יקרים (גם בעלויות של כמה עשרות דולרים לגליון)

bshuval

New member
CMC

אמנם כבר עניתי על זה בעבר, אבל זהו חומר שממיס מעט את הנייר ומאפשר לעצב אותו בצורה נוחה.

גילה או

New member
תודה על ההסבר החוזר.זכור לי

משהוא מעורפל בנושא.אתה יודע בגילי הזיכרון לא מה שהיה פעם...
האם מישהוא מהמקפלים הישראלים השתמש או משתמש בטכניקה הזו?

למעלה