OSO

jeblesh

New member
OSO../images/Emo5.gif

ליפנה כמה ימים היתה לי סיחה אים מישהו שחשבתי שהו פלצפן בIRCNET שתען שהו סונה לינוקס ושכול הליניוקסים זה סתם פוזה וכוליי לא יודעה לענות לו כי אני עדיין לא מבין בזה אז ביקשתי מימנו להסביר והו אמר שהו יסביר במעסים ואמר לי שהו פרץ עליי כמובן שהיתעלמתי מימנו חשבתי שזה סתם משועמם שחושב שאני יפחד מימנו עייך שהיתקנתי לינוקס ישר חיפסתי אים רצים על המחשב שלי שרותים כמו talnet \ ftp \ http.... ולא היו אז לא דעגתי והיתעלמתי מימנו היום ניסיתי לקמפל תוחנה והיסתבר שמשהו שינה את ה מישתניי מערחת שלי והקומפיילר לא עבד ולא היבנתי מה יכול ליגרום לזה אז אסיתי בוט כמו כול מישהו שלא מבין ושוב היתה הבעיה אז היחלתתי לחפס דברים שהישתנו במערחת פיתעום רץ אצלי שרת תאלנט ונוצר יוזר אים שם חסר משמעות שבטוח אני לא יצרתי ביגלל שאני לא ממש מבין אני קנירעה יפרמת את המחשב יש עיצות לגבה הקינפוג של הלינוקס שזה לא יקרה שוב חוץ מי לא להיקנס לIRCNET ?

יש המון דברים שניתן לעשות ..

כך שאפילו לנסות לכתוב אותם כאן זה טירוף .. בגדול אם אתה לא מכיר טוב את המערכת , אל תתקין מה שלא צריך .. בתהליך ההתקנה קיימת אופציה לכוון firwall תשתמש בה (מאוחר יותר תעבור ל iptables )..

למעלה