OSO PERNAY O KEROS-Zafeiris Melas

OSO PERNAY O KEROS-Zafeiris Melas

OSO PERNAY O KEROS DE DIKEOLOGITE, ESENA AKOMA NA THIMAME NA KSAGRIPNO NA MIN KIMAME MIN PATHIS KATI NA FOVAME KE NANISICHO DE DIKEOLOGITE NA SECHO MESA STO MIALO MOO NA ERCHESE STO ONIRO MOO AGAPI MOO PARAPONO MOO DEN KSERO TI NA PO OSO PERNAY O KEROS, OSO PERNAY PIO DINATA I APOUSIA SOO PONAY OSO PERNAY O KEROS DEN SE KSECNAO PIO DINATA PIO DINATA SAGAPAO DE DIKEOLOGITE, DE DIKEOLOGITE DE DIKEOLOGITE NA MI SE SVINI ESENA O CHRONOS NA ISE PANTA O IDIOS PONOS MES TI ZOY MOO O MONOS DROMOS POO AKOLOUTHO ***************************************************************************** ככל שהזמן עובר זה לא הגיוני אותך עדין לזכור להשאר ערני ולא לישון לפחד שלא יאונה לך רע ולדאוג זה לא הגיוני לשמור אותך בראשי, שאת מופיעה בחלומי, אהבה שלי, מועקה שלי אינני יודע מה להגיד ככל שהזמן עובר ,ככל שעובר ההעדרות שלך מכאיבה לי יותר ככל שהזמן עובר, אינני שוכח יותר חזק , יותר חזק אוהב אותך , זה לא הגיוני זה לא הגיוני שהזמן לא מוחק אותך שאת תמיד אותו הכאב בתוך חיי הדרך היחידה לעקוב אחריך ********************************** שיר יפה שאני מאוד אוהבת
תורגם לפי שמיעה!!!! גרב

למעלה