OT: אני קלאודיוס.

מישהי17

New member
OT: אני קלאודיוס.

משודרת כבר שבוע בחינוכית 23, סידרה מדהימה וישנה להחריד אמא שלי זוכרת שהיא שודרה בשחור לבן כשהיא היתה ילדה! אמא שלי לא כל כך זקנה אבל היי זה המון זמן! ולשם שינוי החלטתי להקליט את זה הפעם כי משום מה כל פעם מתקשרים אלי אנשים כשאני רואה את זה! אז אנחנו כבר בחלק השמיני או התשיעי ועזרו לי בבקשה באיזה חלק זה ניגמר? LX

Hinds Blood

New member
סדרת המופת! לא להחמיץ!

יש לדעתי 13 פרקים. זוהי הסדרה שליוותה את ילדותי. מדובר אכן ביצירת מופת, בעיקר מכיוון המשחק. בין השחקנים: סר דרק ג`קובי האחד והיחיד, שון פיליפס המדהימה, בריאן בלסד המגוון ועוד ועוד. אני גם ממליצה לקרוא את שני הרומנים עליהם מתבססת הסדרה, ``אני קלאודיוס`` ו``קלאודיוס האל`` מאת רוברט גרייבס, שגם הוא היה אישיות מעניינת ביותר. בכל אופן - לא להחמיץ! נועה

מישהי17

New member
ואל תישכחי את פטריק סטיוארט

ניראה לי קוראים לו, הבנאדם ששיחק/משחק את קפטן קירק ניראה לי במסע בין כוכבים אל תיתפסו אותי בשם אני לא רואה רואה מסע בין כוכבים אז אין לי מושג, אבל הפרצוף ניראה לי מוכר וגם השם.

Hinds Blood

New member
לא את קפטן קירק

קירק הוא מהקאסט המקורי. פטריק סטיוארט שיחק את ז`אן לוק פיקארד, קפטן האנטרפרייז בגלגול החדש יחסית שלה. ב``אני קלאודיוס`` הוא משחק בתפקיד סיאנוס, יד ימינו של קליגולה, שזכה לגורל דומה. נועה

מישהי17

New member
ואל תישכחי את פטריק סטיוארט

ניראה לי קוראים לו, הבנאדם ששיחק/משחק את קפטן קירק ניראה לי במסע בין כוכבים אך תיתפסו אותי בשם אני לא רואה רואה מסע בין כוכבים אז אין לי מושג, אבל הפרצוף ניראה לי מוכר וגם השם.

Hinds Blood

New member
Hind`s blood=חתרנית

HB הוא הניק השני שלי (אחרי SERENA). חתרנית היה סתם מיקרי. בכל אופן, זו עדיין אני, נועה

מישהי17

New member
נכון לצערי לא הצלחתי

להירשם תחת הניק שלי ונישארתי עם הניק של אחותי אבל אני פה ולצערי אני לא בת 17 יש לי עוד שנה וחצי עד אז והאירוניה שגם אחותי כבר לא בת 17 אז הניק לא מתאים לאף אחת מאיתנו, אלוהים היכולת שלה לבחור ניק ששווה משהו מדהימה אותי!

Celaeno

New member
Little Xena

כשאת כותבת הודעה חדשה, יש למטה לגמרי אופציה של ``החלפת שם המשתמש.`` ברגע שאת נכנסת יש אפשרות שנקראת ``רישום שם חדש`` - את צריכה רק לספק את הכינוי, סיסמא וכתובת אימייל ומאותו רגע את יכולה לשייט בין כל הכינויים שלך.

ally15

New member
אני כבר ניסיתי את זה

אבל לצערי זה לא עבד... אביב

למעלה