OT: רציתי לצאת לטיול,

DarlingAdam

New member
OT: רציתי לצאת לטיול,

ואני לא יכול. ולמה? *חצוצרות* כי יורד שלג! *גיחוכים וצחקוקים*

נגה א

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

אתה גר בירושליים, לא?

DarlingAdam

New member
כן :)

פססט, אל תגליאיפה אני גר לאנשים שמאיימים על חיי ;) לא חושב שיש מספיק לבנות איש שלג, בינתיים, אבל הכול לבנבן, והחתולים מסתכלים החוצה בתמיהה :)

palsox

New member
בלילה

כבר יהיה מספיק שלג... וחוץ מזה , שלג בלילה זה הכי כיף , הכל לבן ובוהק... מומלץ מאד לטייל בלילה בשלג (אחרי שלבשתם שכבות של בגדים) במיוחד בלילה הראשון של השלג , כשרב המקומות עוד לא דרכו בהם... אי אפשר שלא להתרגש , אפילו שיש לנו בשנים האחרונות שלג כל שנה... לפחות השנה אין לי משמרת בשלג... זה אחד הדברים המעצבנים יותר , נחמד בשביל החוויה בפעם הראשונה , אבל אח"כ זה נורא - הפרשי הטמפרטורות בין ה"בחוץ" ל"בפנים" משגעות אותי , אם הייתי כל הזמן בחוץ אז יש חרמונית , אבל אז מתים מחום בפנים... אני אפסיק לבלבל לכם את השכל , ואלך לצפות בשלג נערם... אם תרצו יהיו גם תמונות בהמשך (כבר יש כמה , אבל יהיו שוות יותר כשהההההכלללללל יהיה לבן) כן , גם אני מירושלים... וכמו שאמרו לי כבר - אם אין לנו ים , לפחות יש לנו שלג!!!

Sonata Of Tears

New member
מה אתם מתבכיינים!

פה יש גשם קרצייתי, אין שלג ואף לא פטיט ברד המספק את רוחי לחורף . געגועים לפינלנד רבתי ,הלסינקי הרחוקה קראת לרוחי,לשוב הביתה. בנתיים אני אסתפק בגשם שמציף את הגינה שליד, ולראות את החתולים שאצלך כל כך מתבוננים בשלג בתמיהה ,אצלי בגינה קופאים מקור החורף ומנסים לתפוז עוד פיסת חום בין פחי האשפה.

DarlingAdam

New member
לא מתבכיינים,

רק מדלגים ;) האמת, שאני מאוד אוהב גשם ושמח לקראתו.

DarlingAdam

New member
גם שאווה.

אבל פחות ;) ...חוץ מהברד שהיה בראשל"צ איפשהו בתחילת הניינטיז וכיסה את כל האדמה להמון זמן והיה כמו שלג רק כואב יותר. אני אפסיק עכשיו להעלות זכרונות :)

palsox

New member
אז עד שתסעי להלסינקי, תמונה בשבילך

וזוהי רק ההתחלה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה

palsox

New member
ועוד אחת

אותו רחוב כמה שעות אחרי... אולי מחר יהיו תמונות גם של מקומות אחרים ולא רק מהחלון של הבית , אם יהיה לי את הכח באמת להזיז את התחת ולצא לטיול...

palsox

New member
ואחת אחרונה ללילה זה

אם נמאס לכם תגידו , אחרת אולי אני אתקרצץ עוד קצת מחר עם תמונות באור יום במידה ויהיה לי כח לצאת שוב החוצה...

DarlingAdam

New member
נמס, נמס :(

המון שלג נמס. למרות שעדיין הגינה לבנבנה וכפותיהם של החתלתולים קרות ורטובות.

ליאתו

New member
אני כל כך מקנאה!

את השלג הראשון שלי ראיתי לפני שלוש שנים, בניו יורק, וזה היה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים. הייתי בהיי כל היום וצחקתי כמו שיכורה. אבל לנסוע לירושלים בשביל זה? עד כאן.

DarlingAdam

New member
את השלג הראשון שלי...

ראיתי ב 1992, ונסעתי מגוש דן, שם גרתי אז, לירושלים בשביל זה. ובגלל שהייתי צעיר ובריא וחזק, אפילו לא הפריע לי כל כך שקר ורטוב והאחיות שלי זורקות עליי כדורי שלג. :)

גם אצלנו יש שלג!<מאושר!!!>

אני כל כך אוהב שלג! מתי שיש בירושלים,אז גם אצלנו יש...
איזה כייףףףףף ,וחשבתי שהשנה לא יהיה...הלוואי ומחר לא נלמד:| יאאאאאאאא...רק להתסכל מהחלון ולראות את השלג ...זה כל כך מרגיע..!

למעלה