otro muerto de nadie...

pepe chatruc

New member
otro muerto de nadie...

עוד ארוע טראגי בכדורגל הארגנטינאי כאשר אוהד ולס כבן 20 (שלא השתייך לבאררה) נרצח בדרכו לצפות בקבוצתו האהובה משחקת מול סאן לורנזו. מה שמוסיף לתחושת התסכול והזעם זה תגובת ההתאחדות שהחליטה להמשיך לקיים את המחזור כאילו לא קרה שום דבר , אפילו את המשחק ביטלו רק אחרי שאוהדי ולס במגרש פרצו את הגדרות במטרה למנוע את המשחק ! http://www.ole.clarin.com/notas/2008/03/16/futbollocal/01629940.html כל פעם מחדש מדהים אותי איך אנשים יכולים לקחת חיים של בן אדם רק בגלל של"אהובתו" יש חולצה בצבע שונה

גרי רשף

New member
עצוב מאוד../images/Emo10.gif

היה לפני זמן מה שירשור של דברים שאנחנו אוהבים/שונאים בארגנטינה. לא ציינתי מה אני שונא כי המילה הזו קצת קיצונית, אבל אולי זו ההזדמנות לציין שהעובדה שיש אנשים שכל עולמם סובב סביב כדורגל- אין בה שום דבר טוב או חינני אלא רק מקור לצרות. התופעה קיימת לא רק בארגנטינה, אבל גם..

pepe chatruc

New member
אנשי הבאררה שלרוב מבצעים את הרציחות

או ארועי האלימות משתמשים בכדורגל רק כתרוץ , מדובר בכנופיות רחוב במקרה הפשוט ובארגוני פשע יותר מתוחכמים לרוב , הכדורגל זה רק הדרך שלהם להרוויח כסף ולהראות מי "הגבר" של השכונה. גם שהם באים למשחקים (בעייתי לחלקם עקב צווי בית משפט) הם נכנסים אחרי תחילת המשחק ועומדים עם הגב למגרש. לדעתי אם יסגרו את הכדורגל אותם באררות יתפנו לעסוק בפעילות "פרוטקשן" אחרת , פשוט איכשהו בכדורגל הייתה תקופה שהם הצליחו ליצור לעצמם תדמית רומנטית משהו... לסיכום אני מכבד את דעתך אבל במקרה הזה אני לא חושב שזה קשור לכך שעולמם סובב רק סביב כדורגל , עולמם סובב סביב הכסף והמעמד שאותו הם משיגים דרך הכדורגל (במקרה הזה)

gallardo

New member
נכון מאד

בארגנטינה ספציפית כי הפוליטיקה והכדורגל שם די לא קשורים אחד לשני, כך שהשנאה היא די ספורטיבית כשלא מדובר במאפיה. כאן למשל אין הרבה פגיעות אבל כשיש זה על רקע פוליטי כמו ביתר סכנין וכדו`. גם בסקוטלנד עם סלטיק וריינג`רס היריבות היא דתית ובספרד עם בארסה ומדריד היא פוליטית. בקיצור כלום לא קשור לאהבה המטורפת למשחק

למעלה