Our First Video- שרשור תגובות

RinRan

New member
Our First Video- שרשור תגובות../images/Emo70.gif

שרשרו את תגובותיכם ל- Our First Video שנגמר כרגע בערוץ הילדים
לדעתי היה ממש מתוק

מריה12

New member
אני חייבת לציין השיר של "חמאת...

הבוטנים" היה ממש דבילי.. אבל למדתי להבדיל בין התאומות בגיל צעיר

RinRan

New member
אממממ........./images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

לא ממש שמתי
כי דיברתי בטל´ אבל השיר הראשון (I Am The Cute One) היה ממש חמוד
הן היו כאלה עדינות ומתוקות..

השיר הראשון זה השיר באתר של מוטי

השיר שהן אומרות שכל אחת מתוקה יותר מהשנייה...חחח...

תכנית ממש מתוקה../images/Emo70.gif

הכי אהבתי את השיר על אמא שלהן... השיר של הבאפלו היה הכי מטופש לדעתי... אבל הכי הצחיק אותי- הפרצופים של התאומות
הן נראו שם כל כך מסוממות
חחחחחחח עם החיוכים המזויפים האלה...

ניצול שרשור+../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif

ניצול שירשור-כן היה מהמם...
כאילו קצת משעמם, אבל הן כאלה מתוקות! ואהבתי ת´שיר על אמא שלהן איך שראו אותה וזה... סוויט! עכשיו בעניין ה
אני חייבת דחוף לדעת מי המציא את הפלאפון, מתי, איך, וכל פרט כזה! ועוד כל דבר על הפלאפון! למה
כי יש לי עבודה בטכנולוגיה, וצריכים לבחור איזשהו מוצר טכנולוגי, אז בחרתי בפלאפון, וכל מה שאני מוצאת זה פרסומות ופרסומות ופרסומות!!! ותקלטו-לפני כמה ימים היינו אמורים להגיש את הטיוטה, ואני לא הגשתי-אז מחר (שמחר אנחנו אמורים להגיש את העבודה עצמה) אני צריכה להגיש את הטיוטה, שזה חוברת שלמה על הפלאפון+ת.ז על מי המציא את הפלאפון, וביינתים-כל מה שמצאתי זה רק תמונות של פלאפונים!!!!!!!!!!!!!! אז פליזזזז אני יודעת שזה לא פורום של זה (וחיפשתי, ואין פורום טכנולוגיה\פלאפון בתפוז) אבל אם תוכלו לשלוח לי במסר (כדי לא להרוס את השירשור הזה) דברים כגון: כתובות של אתרים על פלאפונים או על טכנולוגיה, מידע, ואם אתם יודעים מי המציא את זה-הצלתם אותי!!!! אין לי מ-ו-ש-ג מי החכם הזה שמציא ת´פלאפון..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
דחוף!!!!!! וכל דבר שאתם יודעים על פלאפונים-ישר אליי במסר!!!!!!!!!

motib4

New member
*דופק את הראש בקיר* ../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

שכחתי!!!
באסה!

boli bop

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif היה פשוט פצצות! ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

איזה מתוקות הן ! הכי אהבתי את אח למכירה ! (איזה מתוקות
) סך הכל אהבתי את הרוב אבל לפעמים השירים שלהם... איך לומר זאת... לא הכי נומליים.....
היה מאוד חמוד שווה היה להקליט !
אני הקלטתי !
מי שפספס חבל !
תעצרו אותי...
פשוט נדלקתי על האייקון הזה !
בכל אופן היה סבבה !!!!!!!!
תמשיכו להגיב !

boli bop

New member
דרך אגב,

למישהו יש כרטיס טלויזיה ? שיכול לצלם לנו תמונות מהתוכנית? לכל מי שיש תמונות שבבקשה ישרשר לכאן תמונות. תנקס D-:

למעלה