Our last trip in Sinai

eyal bz

New member
Our last trip in Sinai

You're all invited to see and read about our last trip in Sinai (During Sukot). It's the last link on the page (Gabal Matmir and Gabal Baraka). http://biking.boker.org.il/fwtrips.htm Enjoy Eyal

יורם חן

New member
וואוו, מדהים, איזה נוף מטורף../images/Emo70.gif

אחלה תיאור , אינפורמטיבי וענייני, בהחלט יכול לעזור בארגון טיול כזה. התמונות מדהימות ואצלי הראש מתחיל לקדוח כבר
. אינשאללה החורף הזה נבקר בסיני (גדי, אתה בהאזנה
).

למה לא הזמנת אותנו?

אגב, הקישור כולל טיול במדבר התועים: מדבר התועים הוא נהדר לאופניים. לפני 4 שנים העברתי הרצאה בחברה להגנת הטבע על מדבר התועים, עם שקופיות ממסע שעשיתי. היו 5 נוכחים בקהל, 3 אמרו שזה לא בשבילם ... מרחבים מאופק לאופק, קניונים עם מים ...

ranshe

New member
גדי, אתה מארגן טיול לפורום?

או במילים אחרות - אפשר גם?

alonaski

New member
גם אני בהאזנה!!!! ../images/Emo140.gif

סתם עברתי לי פה... ובמקרה אווזני קלטה את דבריך...
זה לא שהצמדתי אוזן למסך וצותתתי .... סתם שמעתי במקרה...
אל תשכחו לקחת גם אותי בחשבון, אם אתם מתכננים רכיבה בסיני!!! = אני חלמתי על זה עוד לפניכם!!!

alonaski

New member
= בחופשת סקי באלפים, אבל לעזאזל

הסקי... אני מבטלת עכשיו! מיד!!! לטובת סיני בופניים!!!

רֶשֶף

New member
הו! אבל את יכולה להנות משני העולמות

אלונה, בחייך, לא שמעת על Camel Sandboarding? את רותמת שני גמלים לכבל כזה של סקי מים, ומתחילה להריץ אותם במעלה דיונה. איך שאת מגיעה לפסגה את עוזבת את הכבל וגולשת בחזרה עד למטה. אם אין גמלים אפשר לקחת שלושה-ארבעה רוכבי אופניים בכושר טוב.

alonaski

New member
רשף?!?!? להינות משני העולמות?!?!?

זה מנסיון אישי?!?!!!
יש לך משהו לספר לנו?!?!?...

alonaski

New member
אה... סליחה.. ../images/Emo5.gif

לא שמתי לב שיש גם תוכן להודעה...
ואפרופו לנצל את שני העולמות... = יש ספורט שנקרא "סנדבורד" בעיקר בדיונות באפריקה!!! בנמיביה!... = גלישת דיונות על בורד בדיוק אותו בורד של סנובורד!!! זה גם מגיב אותו הדבר!!!
חמוד לאללה!!! הבעיה - ששם - אין רכבלים וצריך לגרור את עצמך כל הזמן ברגל במעלה הדיונה עם הבורד הכבד ביד...
ואז... זה המקום לרעיון של הגמלים/רוכבי אופנים חסונים...

kaitz

New member
סיני-הייתי כחולם ומקנא בטירוף

כל הכבוד לאלה שעושים כשהאחר(אני כמובן)מדבר כל טיול שמתארגן לסיני מצדיק מבחינתי ביטול של כל מה שיש ב"schedule" אז נא להודיע(לא צריך יותר משבוע מראש) תודה שלמה אורבך

514

New member
מה נוהל מעבר הגבול בסיני עם אופניים

בוקר טוב אני עוכר לפחות פעם בחודש לסיני ואף פעם לא ראיתי רוכבי אופניים למי שיש נסיון אנא עזרתכם בתאור המעבר ובעיות אפשריות תודה

למעלה