Outiwt Is Looking for a new guitarist

Outwit

New member
Outiwt Is Looking for a new guitarist

חברים ! בעקבות סיבות שאנחנו לא יכולים לפרט עליהן Outwit מחפשים גיטריסט שיכול לתרום גם מבחינה ווקאלית. אנחנו מחפשים דבר ראשון בנאדם שמוכן להשקיע ולעבוד 4 פעמים בשבוע ,שיהיה מוכן לצאת לטור בזמן הלא רחוק , ששולט היטב בגיטרה וחושב שהוא יכול להוסיף ולתרום ללהקה. הלהקה עובדת בחדר חזרות בראשון לציון . לשמיעת החומרים :www.myspace.com/outwit ליצירת קשר לאנשים שחושבים שמתאימים לתפקיד : LIROY-0546821116

l i o r a n g e

New member
אתם אבודים

ממש כאילו, אפילו ג'ון פטרוצ'י לא יעזור לכם מרוב שאתם גרועים :\

a fix for Nix

New member
וג'ימי פייג' גם לא?

סתם מתוך סקרנות וחוסר ידע (אני לא בקיאה במערכות היחסים בין חברי הפורום). ההערה נכתבה ברצינות?

l i o r a n g e

New member
זו לא היתה הודעה צינית

אני אומרת שהם גרועים, לא ברמה המקצועית כי הם נשמעים דווקא בסדר, אלא ברמה האישית שלהם, בתור בני אדם, הם מתיחסים לילדים ששומעים אותם כמו זבל ותופסים מעצמם הרבה יותר ממה שלהקה בסדר גודל כמו שלהם אמורה לתפוס מעצמה. חוץ מזה יש לי עוד הרבה מה לומר עליהם אבל לא בא לי לחפור...

אני לא מכירה אותם אישית, ../images/Emo163.gif

אבל לפי מה שהבנתי, פעם הם היו הולכים ומחלקים פליירים להופעות שלהם, מסתחבקים עם כאלה שאוהבים את הלהקה ודווקא סבבה עם מי ששומע אותם.. אבל זה היה לפני שנה, אין לי מושג מה קורה עכשיו :|

Outwit LA

New member
חחחח מה??

אני דרך אגב מהלהקה אמממ ואנחנו ממששששש לא כאלה על מה את מדברת? עד היום אנחנו הולכים ברחוב מחלקים פלאיירים ומדברים עם כולם מה יש לתפוס מעצמנו?? חחח אנחנו דווקא ממש ממש ממש ממש אוהבים את הקהל שלנו ואחרי הופעות יושבים איתם וצוחקים והכל :] עכשיו בזמן האחרון קצת נעלמנו בעקבות דיסק חדש שבתהליכים כרגע ובעיות עם גיטריסט שעומדים על חוסר רצינות... מקווה שנתאושש מזה מהר ונפציץ בדיסק רק כדי שאנשים ישמעו ויהנו :] תודה לכולם ויום טוב!

למעלה