oyrane moy- Pasxalhs Terzhs

oyrane moy- Pasxalhs Terzhs

oyrane moy- Pasxalhs Terzhs Thn porta oyrane moy soy xtypaw esena poy 'xeis dei tosa polla n' akoyseis thn kardia moy soy zhtaw poy dixws logo twra pia xtypa Agaphsa, agaphsa me olh thn psyxh kai koita pws skoteiniasa les ki egina esy t' asteria moy ths xarisa ton hlio th vroxh moy ki ekeinh m' afhse oyrane na zw zwh mish Thn porta oyrane moy lew na kleisw pote moy pia na mhn th 8ymh8w pote moy pia na mhn ksanagaphsw sto apeiro toy xronoy na xa8w ****************************************** רקיע שלי רקיע שלי אני מקיש על דלתך אני פונה אליך שראית כ"כ הרבה ומבקש ממך להקשיב לליבי שכעת פועם ללא סיבה אהבתי, אהבתי עם כל הנשמה ותראה החשכתי (כאילו) נהיתי כמוך, נתתי לה את הכוכבים שלי, את השמש, את הגשם שלי והיא עזבה אותי, רקיע שלי , לחיות חיים חצויים את הדלת , רקיע שלי , אני חושב לסגור ולא להיזכר בה יותר ולנצח שוב לא לאהוב ללכת לאיבוד באינסופיות של הזמן ************************************** ουρανέ μου- Πασχάλης Τερζής Την πόρτα ουρανέ μου σου χτυπάω εσένα που 'χεις δει τόσα πολλά ν' ακούσεις την καρδιά μου σου ζητάω που δίχως λόγο τώρα πια χτυπά Αγάπησα, αγάπησα με όλη την ψυχή και κοίτα πώς σκοτείνιασα λες κι έγινα εσύ τ' αστέρια μου της χάρισα τον ήλιο τη βροχή μου κι εκείνη μ' άφησε ουρανέ να ζω ζωή μισή Την πόρτα ουρανέ μου λέω να κλείσω ποτέ μου πια να μην τη θυμηθώ ποτέ μου πια να μην ξαναγαπήσω στο άπειρο του χρόνου να χαθώ גרב &אנג'לו

Arketa -Kiamos Panos

Arketa -Kiamos Panos Apopse ekana th nyxta dyo kommatia twra poy stegnwsan Ta dakrya sta matia Apopse boresa na vgw ap’ th fylakh soy stalia filotimo den eixes sth zwh soy Arketa egw mazi soy arketa gelasthka arketa ap’ tis parees Ki ap’ toys filoys xa8hka Arketa me ta filia soy ki ola ayta poy me ponane Pare pisw thn kardia soy paw ekei poy m’ agapane Apopse ekopsa sta dyo thn aponia soy Vrhka th dynamh na spasw ta desma soy Apopse boresa na vgw ap’ th fylakh soy Den ton antexw to xeimwna ths psyxhs soy **************************************************** Αρκετά -Κιάμος Πάνος Απόψε έκανα τη νύχτα δυο κομμάτια τώρα που στέγνωσαν Τα δάκρυα στα μάτια Απόψε μπόρεσα να βγω απ’ τη φυλακή σου σταλιά φιλότιμο δεν είχες στη ζωή σου Αρκετά εγώ μαζί σου αρκετά γελάστηκα αρκετά απ’ τις παρέες Κι απ’ τους φίλους χάθηκα Αρκετά με τα φιλιά σου κι όλα αυτά που με πονάνε Πάρε πίσω την καρδιά σου πάω εκεί που μ’ αγαπάνε Απόψε έκοψα στα δυο την απονιά σου Βρήκα τη δύναμη να σπάσω τα δεσμά σου Απόψε μπόρεσα να βγω απ’ τη φυλακή σου Δεν τον αντέχω το χειμώνα της ψυχής σου ***********************מספיק(די) הלילה,חתכתי ת'לילה לשתים, עכשיו שהתייבשו הדמעות בעיניים. הלילה,הצלחתי לצאת מבית הכלא שלך טיפת מצפון לא היה בחייך מספיק רומיתי ממך, מספיק ונעלמתי מהחברה ומהחברים מספיק עם הנשיקות שלך וכל אלה שמכאיבים לי , קחי את ליבך חזרה, אני הולך לאן שאוהבים אותי הלילה,חתכתי לשתים את חוסר- הלב שלך , מצאתי את הכוח לשבור הקשירות שלך הלילה,הצלחתי לצאת מבית הכלא שלך אני לא יכול לשאת את החורף של נפשך ************************************* גרב&אנג'לו

למעלה