Pגישת בוגרים

Pגישת בוגרים

לכל הבוגרים והבוגרות היקרים בפורום שלום, קודם כל נעים מאוד, זוהי פנייה ראשונה שלנו אליכם כנציגות הבוגרים בוועד (שירה מנר, ענת רוסמן ויעל ברנס). בתור נציגות אנו מטפלות בנושאים שונים הנוגעים לבוגרים. דלתנו תמיד פתוחה בפניכם ואנו נשמח לכל הצעה, בקשה או טענה. נכון לעכשיו ישנם שני מפגשים שעומדים על הפרק, האחד, מפגש כיף וחוויה לבוגרים הכולל גם סעודה מלכותית ויתקיים מיד לאחר סוכות. לגבי פרטים מדוייקים תקבלו עידכון. המפגש השני יהיה מפגש אינפורמטיבי במטרה לשתף ולעדכן במידע שוטף. פרטים ינתנו בהמשך. אנחנו מצרפות סרטון חשוב שריקי חשפה אותנו אליו. הסרטון מדבר על חוק של ביטוח לאומי שמפלה נשים. "אם לא ידעתם, חולת CF נשואה שאינה עובדת אינה מקבלת קצבת נכות, כי בעלה צריך לפרנס אותה. זה החוק היחיד שמפלה בין נשים לגברים בצורה בוטה. כדי שחולת סי. אף נשואה ושאינה עובדת תקבל קצבת נכות, היא צריכה להוכיח שקשה לה לתפקד כעקרת בית..."- זהו ניסוח מדוייק של ריקי אנו מבקשות את חתימתכם (נשים וגברים כאחד) לקידום ביטולו של החוק המזעזע הזה. בנוסף אנו מודעות לפורום, אך מכיוון שאנו בתהליך הסתגלות ועד שנתמחשב כמוכם פה, רצינו ליידע אתכם שיש לנו מייל אישי המיועד בשבילכם ובו אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בכל נושא שמתאים לכם. ניפגש בקרוב יום טוב, שירה ענת ויעל. נ.ב.- עוזון מקווה שהפעם לא עשיתי בלאגן גדול מידי ואתה לא צריך לסדר אחריי

sporTV

New member
וואנקה...

שוב עשית בלאגן. דבר ראשון - הבטחת לצופים סרטון - איפה הוא?? דבר שני - הבטחת מייל אישי - מהו?? ימי החסד שניתנו לך להתאקלמות עומדים לפוג
מצפה בקוצר רוח לסעודה המלכותית איתך

וואו באמת בלאגן

עכשיו אני מבינה מאיפה ירשת את הקשיחות הזו, אחרי שאני עומדת דום בישיבות וועד... טוב, כנראה שאני צריכה סטאז'.. אני אקבל אפס אצל המרצה הזה ... עוזון. שכחתי. מייל הבוגרים הוא: [email protected] זו לא שגיאת כתיב, פשוט bogrim היה תפוס.. והלינק לסרטון בתיקווה שיפתח.. http://akeret.co.il/ ועכשיו, אפשר למסור ד"ש...

sporTV

New member
תלמידה למופת

מה שמצחיק בכל הסיפור הזה הוא המשפט הבא: "ויקום הגזר ויכה את המלפפון" יעלי, את האורים והתומים שלי, גידלת אותי ודאגת לי עוד כשהייתי בלונדיני חתיך וקטין, ועכשיו אני רודה בך כאילו אני לא זוכר בזכות מי אני היום. אז זה לא בדיוק המצב
פשוט תפוז משלמים לי כדי להיות הסדרן הרע. לפעמים אני גם טוב. סחטיין על כל התיקונים... אהבתי במיוחד את ה"לא שגיאת כתיב". ד"ש חזרה !

noneek

New member
מוזר, איך זה שאני ממשיכה לקבל את הקצבה כרגיל

למרות שהתחתנתי? הם עלולים יום אחד פשוט לבטל לי אותה???

יוזמה ברוכה

יש משהו מתוכנן לבני נוער ?לא להורים לבני נוער! חתימות של מי אתן צריכות?בוגרים ?הורים לחולי סי אף?

חתימה טובה

כולם מוזמנים לחתום ללא קשר לדת, גיל, גזע, לאום או תפקודי הריאות... בקשר למפגש בוגרים הכוונה היא להזמין את הבוגרים מגיל שש עשרה ומעלה מכיוון שלדעתנו הם נופלים בין הכיסאות. האמת ממה שזכור לי בגיל הזה ( ימים טובים..) שתמיד הסתכלתי על הבוגרים בהערצה ורציתי להיות חלק מהם. בנוסף אני חושבת שזה יקנה להם מידע וחשיפה להתחלת החיים הבוגרים והעצמאיים שלהם. וביננו 16 של היום זה 20 של פעם...(אוי, איך אני נשמעת ישישה)))

למעלה