P:- האלבום הכי טוב של פינק פלויד

oribarak

New member
P:- האלבום הכי טוב של פינק פלויד

מה לדעתכם האלבום הכי טוב של פינק פלויד?ומצד שני האלבום הכי פחות טוב? גם מה השיר שהכי ריגש אתכם והכי אהבתם, ולהפך שהכי פחות. לדעתי האלבום הכי טוב שלהם זה wish you were here, אלבום מרגש מכל הבחינות, עם שני השירים הכי טובים שלהם shine on you crazy diamond והשיר הכי טוב שקיים wish you were here ביקורת על האלבום הפחות טוב אני לא יכול להגיד כי נשארו לי עוד כמה דיסקים שלהם לשמוע P:-

Rinor

New member
תשובה

קשה להגיד מה האלבום הטוב ביותר האהובים עלי הם Dark Side ו Wish You Were Here השיר שהכי ריגש...כנראה Shine On You Crazy Diamond הכי פחות טוב? יש לפינק אלבום לא טוב?
יום טוב...

itaikuskus

New member
כן יש להם אלבום לא טוב

אפילו שניים מבחינתי.. אחד מהם נקרא The final cut והוא מהווה המשך ישיר בכייני משעמם ועלוב לחומה,ווטרס מגיע לשיא של פולחן האישיות שלו,כותב על כמה שהוא מסכן,הוא כותב על כמה שמלחמה זה רע...ואוי בדיוק גם פרצה מלחמת פוקלנד איזה אחלה סיבה לבכיינות יתר. האלבום הכי משעמם ומיותר של הפינק פלויד. עוד אלבום לא טוב לטעמי הוא A Momentary Lapse Of Reason (או כמו שמישהו כתב כאן אם אני זוכר נכון A Momentary Lapse Of Talent) שבעצם גילמור כאן ניסה לחקות את ימי DSOTM העליזים,ולא כל כך הצליח לו. אין לי מה להרחיב יותר על הפיסת פלסטיק הזאת שמתוכה יצא ה"להיט" הכי עלוב שלהם learning to fly. אלבום הפינק פלויד האהוב עלי...פעם זה היה Wish You Were Here אחר כך זה היה Animals,ואז Dark Side Of The Moom...בקיצור זה עניין של תקופות...כרגע האהוב עלי הוא A Piper At The Gates Of Dawn,שמציג מוסיקה שונה ממה שהעולם בכלל ובריטניה בפרט ידעו ושמעו,עם סולן מוכשר ומטורף שלא הצליח לשחזר את היצירה הזאת לעולם (הוא ניסה ב-the madcap laughs ו-barret)

Rinor

New member
לא מסכים

אני לא מסכים, לדעתי A Momentary Lapse of Reason הוא אלבום מקסים יש שם מנגינות בהחלט יפות שלוקחות אותך למקום אחר, ושירים מהממים איך אפשר להתנתק מ- Sorrow ו One Slip תודה ויום טוב...

yoni516

New member
אני מסכים איתך.. כמעט

פיינל קאט הוא לדעתי אלבום מצוין.. אולי לא הקשבת לו מספיק ולא הפנמת אותו... יש שם שירים ממש יפים כמו NOT NOW JOHN, WHEN THE TIGERS ועוד הרבה.. הוא בהחלט המשך ישיר של החומה, לא טוב כמו החומה אין ספר אבל הוא מצוין. מומנטארי לדעתי הוא אלבום פחות טוב.. לא יודע.. הוא נשמע לי.. לא טוב פשוט.. לעומת זאת אהבתי את העיבודים החדשים לשירים בהופעות כמו- DOGS OF WAR LEARNING TO FLY העיבוד החדש של לרנינג בפולס מאוד יפה. עוד אלבומים גרועים.. אני לא חושב שיש אלבומים גרועים.. יש אלבומים פחות טובים. כמו MORE ומומנטרי.. האלבום הכי טוב לדעתי הוא דארק סייד יחד עם וויש יו וור היר, ופייפר. שירים שריגשו - WISH U WHERE HERE HIGHHOPES, SHINE ON U, ASTRONOMY, DOGS, PIGS,COMFORTUBLY NUMB, RUN LIKE HELL,US AND THEM, BRAIN DAMAGE, ONE OF THESE DAYS. ECHOES, ו.. וואו יש בטח עוד הרבה... אגב מדל גם אלבום אחלה

itaikuskus

New member
אני לא אוהב את הגישה שלך

"אולי לא הקשבת לו מספיק ולא הפנמת אותו" יעני אם אתה אוהב את האלבום ומישהו אחר לא אז זה אומר שהוא פשוט לא הבין כמה האלבום הזה טוב...אני חושב שטעמי האישי מספיק משובח ודוקא אני יכול להגיד אותו דבר עליך שהתרשמת מגיבובי הבכינות שווטרס תקע שם,שרק הגיטרה של גילמור עוד ניסתה להציל. when the tigers...בכלל לא היה באלבום הזה,ורק בהוצאה החדשה הוסיפו אותו כנראה כדי לא לגרום לאלבום להסריח עד הסוף. " יש אלבומים פחות טובים. כמו MORE ומומנטרי.. " more פחות טוב??? "אולי לא הקשבת לו מספיק ולא הפנמת אותו"

holo

New member
דעתי

קודם כל האלבום הכי טוב שלהם זה דארק סייד, וזאת די עובדה.. אבל שאלת את דעתי אז.. אני גם חושב עכשיו על wish you were here כאלבום הכי יפה שלהם. אלבום הכי פחות..אמ..לא יודע, ממה שאני מכיר אני פחות אוהב את אנימלס.

Enigma M

New member
הכי טובים לדעתי...

זה וויש יו והדארק סייד. חוץ מזה יש להם הרבה אלבומים לא טובים. כל אלה שאחרי "החומה" לא משהו (חוץ מהפיינל קאט, שהוא עוד בסדר), רוב השירים בסוסר פול אוף סקרטס, ואומגומה סטודיו אלבום ממש גרוע...

itaikuskus

New member
נכווווווון

איך שכחתי את ummagumma-studio מיודעינו..אולי בגלל שהתקופה עצמה הייתה יפה מבחינתם שאני אוותר להם על זה let 'em get away with murder!

ADCMAN

New member
צודק!

שניהם פשוט מצוינים.. וגם החומה,אבל מה שבא אחרי פשוט עלוב

gpeles

New member
החלילן מעל כולם בכל המובנים

גם במילים וגם במוסיקה

אין טעם להגיד "אלבום X הוא הטוב

ביותר" - או "הגרוע ביותר" - ללא נימוקים; הודעות לקוניות הן פשוט חסרות תוחלת. או שתנמקו מדוע אלבום מסויים הוא לדעתכם הטוב/הגרוע ביותר, או ש... לא יודעת. תחשבו על זה.

למעלה