p-92 היתכן?

• פותח הנושא ni777
  • פורסם בתאריך

ni777

New member
p-92 היתכן?

לפני כשעה אני יושב לי במרפסת ופתאום שומע רעש לא חזק ומוזר פתאום אני רואה מגיח P-92 בצבעי כחול ולבן וטס משהו בסביבות 500 רגל , היות ולפי מה שאני יודע לכל האזמ"ים חל איסור לטוס מעל ישובים , והנה אני גר במרכז כפר-סבא ועובר P92 שחותך את העיר לכיוון צפון. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שטייס הP92 קיבל מרשה חריג לטוס מעל העיר או שמא הוא עבר עבירת בטיחות ? תודה מראש #

לא אני

על ראש הגנב בוער הכובע, אבל היום בשעה 1500 סיימתי לטוס על ה P92 שלי. סיימתי סיימתי - כלומר לתמיד, כי המטוס נמכר!!! אני מתנצל לכל אלו שביקשו ממני לעשות סיבוב והבטחתי שאתקשר אליהם בעתיד. פשוט קיבלנו הצעת מחיר שלא ניתן לסרב לה, ואני אעבור לטוס בינתיים על דריפטר/סופר דריפטאר/פיטס ו P96 אינשאללה בעתיד הקרוב. ולגבי כפר סבא - העיר מחולקת, ויש בה מסדרון די רחב שלכאורה ניתן לטוס בו. כמו כן, מותר בהחלט לטוס מעל לכבישים ראשיים (אני מתכוון לכביש 4), אז אולי זה היה מטוס על גבול החוקי. אני יודע שליד האיצטדיון ניתן לטוס באופן חוקי-גבולי, ושיש כמה P92 שהמנחת שלהם מאד קרוב להוד השרון... מרשה חריג מעל העיר, בטח שאף אחד לא קיבל. השאלה לא מה אומר החוק, אלא האם לדעתך הטייס היה חסר אחריות לחלוטין ולא יכל בכל רגע נתון לנחות בבטחה בשדה קרוב. וגם, היכן בדיוק הוא היה ממוקם יחסית לקרקע - כי מהקרקע זה מאד מטעה.

למעלה