P.G.O

Muznah

New member
P.G.O

שלום לכולם.....אני מחפש מחירון לקטנוע מחברת PGO , הבנתי שכבר אין יבואן שלהם בארץ ויכול להיות שגם תהיה לי בעיית חלפים במקרה שארכוש כזה... בכל מקרה.....יעזור לי מאוד אם תפנו אותי לאתר שקיים בו המחירון לקטנוע הנ"ל..... ואף יותר טוב.....תגידו לי אתם.....הדגם אני לא זוכר (זה בטח לא עוזר לכם) הוא 50 סמ"ק והוא שנת 93.... תבדקו? בשבילי?

guy1405

New member
אני מכיר כמה דגמים של P.G.O:

Big Max Comet Galaxy Star כולם של חברת P.G.O וכולם 50 סמ"ק.... אולי זה אחד מהם....

אח, הדו"ג הראשון שלי היה PGO

אף אחד לא ידע מה זה אז ואף אחד לא זוכר מה זה היה היום. היה לי COMET קטן כחול וחצוף, חדש בשנת 94 (והיחיד שהוצאתי מהנילונים). בובהלה של קטנוע, שנה החזקתי אותו בלי שום בעיה. ניתן להקביל אותו לפיור דאז עם ביצועים מעט יותר טובים וברקס קדמי משובח. סה"כ הכלים נחשבו אמינים וטובים, לא שמעתי על בעיות אז. היבואן היה עב"מ והסיסמה המגוחכת אמרה משהו בסגנון "קנה קטנוע מהבית של הרלי דייוידסון"... אבל כל זה היה פעם. והיום - האם ניתן בכלל למצוא אקזמפלר סביר? הייבוא נפסק אם אני זוכר לפני שש-שבע שנים אם לא יותר. חלפים? - - - - מסופקני. שורה תחתונה? קנה פיור או כל טיוואני אחר שעדיין מיובא ומטופל. בכל מקרה מדובר במעות מועטות, למה לקחת צ'אנס?

Muznah

New member
כן כן!!!!!! Comet זה השם!!

מבחינת חלפים אני בטוח שלפיור יהיה......כנראה בגלל היבואן (איזה חכם אני).... אבל התקציב שלי מדולל....ואני מחפש 50 זול וחמוד שיסיע אותי משהו כמו 2 ק"מ ביום .... ולא מצאתי פיור או דומים ב1000 שקל עם רשיונות...

Muznah

New member
אה...שכחתי..

אולי מישהו יודע איפה אני מוצא לו מחירון???

עזוב אחי

עדיף שלא תיגע בו כי אם אין לו חלקים ואתה תיתקע איתו אז גם האלף ש"ח שלך הלכו לפך אני פעם חיפשתי לפני חודשיים קטנוע ב 2000 שח ותאמין לי שמצאתי ולא אחד אז עדיף שתחפש עוד קצת במקום סתם למהר ותיקח בחשבון ש 93 זה כבר 11 שנים על הכביש וזה די ענתיקה...

Muznah

New member
סליחה שאני משגע אותכם....אני חדש...

אבל זה לא 2000 שקל זה 1000....וגם מנוע חדש....

למעלה