:p

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

D4Ever

New member
נצל"ש!!

בננות יקרות זהו נצל"ש פרידה! (חחח) אני ואוריה (oriy a) טסות היום (עוד שעה וחצי!) עם המשלחת לפולין אז רצינו לומר בייי!!,נתגעגע!! תהנו במפגש פורום וחסר לכן שלא תעלו תמונות!

M c F l y

New member
יא אני זוכרת אתכן מהמפגש ../images/Emo9.gif

תהנו בובות
אני זוכרת רק כמה זמן לקח לי ללמוד את השמות שלכן חעחע

תהנו

טוב תאמת עדיין לוקח לי ליקלוט את השמות של כולם אבל את הרוב אני זוכרת!!!!!! נידמה לי.. קיצרר בבנות תהנו ותבלו והכללללל וניתגעגעגעגעגעגעעעע בבי

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

אתן כל כך הולכות להנות.. אחח.. פולין.. לא שוכחים את הדבר הזה כשאתן חוזרות אני רוצה לשמוע הכל!!! (לרגע נבהלתי שאתן נפרדות ועזובות לתמיד..) קיצר.. שתהנו ותפיקו מהמסע הזה כמה שיותר

loner in love

New member
פוליןןןןןןןןןןןן

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתן הכי תהנו בעולם! חוץ מהרגעים שתבכו חח אבל סך הכל המסע הזה הוא חוויה ובאמת שווה כל רגע גמני רוצה לשמוע ה-כ-ל כשאתן חוזרות!!

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחח

זה דאגי????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDD

lollipop1

New member
נצל"ש

אם היו לכם חברים, שפתאום כל מה שאתם אוהבים אז גם הם "אוהבים" הייתן מתעצבנות? ואם אם היו שמים תמונות של להקה שאתם אוהבים מאוד והם אפילו לא יודעים ת'שמות שלהם הייתן מתעצבנות? או שזה רק בעיה שיכלית שלי :\ נ.ב תהנו, אני נוסעת שנה הבאה

למעלה