Pablo Honey Relived? - חזרה למקורות

Pablo Honey Relived? - חזרה למקורות

יהיה נכון לחשוב שהחומרים החדשים של רדיוהד, הם בעצם חוויה מחודשת לאווירת אלבום הבכורה שלהם, Pablo Honey (שד"א כלכך נעים לחזור אליו בימים האלו של השנה), דרך האלבומים הבאים? כלומר... NEW ALBUM >> Pablo Honey + Kid A + OK CMPTR מה אומרים?

ובכלל...

אני *נורא* בעד שרדיוהד ינגנו חומרים מהבכורה בנגיעות בוגרות יותר... יהיה כלכך נוסטלגי!

Creep במסע ההופעות החדש?!

אד התראיין לני-יורק טיימס (או משהו, לא טרחתי לקרוא את השם), וסיפר על בחירת הפלייליסט בהופעות. הוא סיפר שבאחת ההופעות רדיוהד מתכוונים לנגן את "קריפ" שוב. אנשים, תתכוננו ל-"בטלג"!

Knives Out

New member
מה פתאום..

זה יותר The Bends + Ok Computer + Hail To The Thief = שילוב שיצא מגניב מאוד.

Latisia

New member
כן נכון גם אני חושבת ככה...

ממש לא פאבלו הוני... בפאבלו הוני זה כאילו הם להקה אחרת בכלל מנגנת בו.

kittycatbone

New member
נכון,

גם רק אפילו הדרך שבה ת'ום שר ממש שונה.. גם בבנדס הוא שר מאוד שונה, אבל יש שירים שהוא כבר שר בצורה מיוחדת יותר כמו שהוא שר באלבומים המאוחרים יותר.. [וזה אני מתכוונת לקול הצפצפני או סתם מוזר שכזה
]

את HTTT

לא כלכך אהבתי, האמת. האלבום עצמו מעולה מכל הבחינות: סאונד חדשני, גישה מוזיקאלית מתוחכמת ומיני פלצנויות - אבל האלבום עצמו לא מרגיש כמו רדיוהד...

kittycatbone

New member
אף פעם לא הבנתי

למה יש כאלה שלא אוהבים את האלבום... כל פעם שאני שומעת אותו אני פשוט נהנית..
יש שם כל כך הרבה שירים מדהימים, ואולי לא הייתי מחשיבה אותו כהאלבום האהוב עליי מתוך כל האלבומים שלהם, אבל בשבילי זה אלבום רדיוהדי מעולה ^^

Latisia

New member
נכון..

תקופה די ארוכה הוא היה הכי אהוב. אבל זה משתנה כול הזמן

libro

New member
מסכים איתך.. אולי זה בגלל

שבשביל באמת להבין את האלבום, צריך לקרוא את המילים שלו. ולא לכולם יש כוח לעשות את זה.

kittycatbone

New member
גם לפני שהתעמקתי באלבום ממש

אהבתי אותו... למרות שבסה"כ יש מצב שזה בגלל שזה היה לפני ששמעתי את אמניזיאק וקיד א', אבל לגבי מה שאמרת, כשקוראים את המילים זה בהחלט מוסיף לאלבום המון
(ותודה לאל שהם שמו באלבום הזה את המילים כי אני שונאת כשלא שמים את המילים של השירים באלבומים
)

Anuerysm

New member
אתה יכול לתת לי את הפלייליסט?

אנלא מאלה שבאים להופעה בלי לדעת כלום

vegetable man

New member
אני מסכים

זה אלבום מאוד בתולי, זה צד של רדיוהד ות'ום ששווה בעיני להכיר. ובכלל, פשוט נפלא לשמוע את רדיוהד מבצעים את Pablo Honey ברוקסן, כמו להקה חדשה שאף אחד אינו מכיר

Roy1232

New member
אחח.. שיוציאו עוד אלבום כמו

the bends ואני חותם עליהם כלהקה האהובה עליי.

Knives Out

New member
אני לא אוהב כל כך את כל דה בנדס..

כמו שאני אוהב את שאר האלבומים(אני לא מחשיב את פאבלו האני כאלבום, אז אל תתייחסו אליו). כלומר, יש שם שירים יפייפים כמו Fake plastic trees Just Street Spirit Black Star Planet Telex ועוד.. אבל יש שם כמה שאני ממש לא אוהב כמו: Bones ו Sulk ... בכל מקרה - לגבי HTTT - אלבום ממש יפה. יש שם כמה שירים שהייתי משנה או אפילו מוריד(אולי את סקאטרבריין כי אני בקושי שם לב שהוא עובר כי אני חושב על דברים אחרים באותו הזמן..) והאלבום הזה גם היה האהוב עליי במשך כמה זמן, אבל זה חייב להתחלף, כי קיד איי, OK, ואמנז'יאק לוקחים את כל שאר האלבומים במכה.

למעלה