Packt Like Sardines in a Crushd...

vegetable man

New member
Packt Like Sardines in a Crushd...

After years of waiting Nothing came As your life flashed before your eyes You realize I'm a reasonable man get off, get off, get off my case I'm a reasonable man get off my case, get off my case After years of waiting After years of waiting Nothing came And you realize your looking, looking in the wrong place I'm a reasonable man get off my case, get off my case I'm a reasonable man get off my case, get off my case, get off my case I'm a reasonable man get off my case, get off my case, get off my case After years of waiting I'm a reasonable man get off my case, get off my case, get off my case I'm a reasonable man, get off my case, get off my case, get off my case I'm a reasonable man, get off my case, get off my case, get off my case I'm a reasonable man, get off my case, get off my case, get off my case​
אחרי שנים של המתנה, שום דבר לא בא כשחייך חולפים אל מול עיניך, אתה מבין ... אני אדם הגיוני, רד מהעניין שלי... אחרי שנים שחיכית שום דבר לא בא... ואתה מבין שחיפשת במקום הלא נכון אני אדם הגיוני, רד מהעניין שלי... ____________________________________________________________________ "דחוסים כמו סרדינים בקופסת שימורים" היא פתיחה מעניינת לאלבום. סיר בתור כלי הקשה, המקצב המעניין, וקו דמיון ראשון ל-KID A: כפי שקיד איי נפתח עם המון חזרות על השורה "everything is on it's right place" אמנזיאק נפתח עם המון חזרות על השורה "I'm a reasonable man, get off my case". אני אוהב את החזרה הזאת עליה. ומה זה בא להגיד בעצם? השערה שלי: תום עבד שנים במוסד פסיכיאטרי. יתכן שהוא הרגיש שהוא יוצא מדעתו, מדי פעם, או לפחות על הסף. מאוד ייתכן שהוא הגיע למצב שהוא פיקפק שבשפיותו שלו, עד כדי כך שהוא חיכה לרגע שהוא בעצם ישתגע, במודע. אבל אירוע חריג שהוא עבר (כמו תאונת הדרכים שהוא ניצל ממנה בנס) שבו חייו חלפו מול עיניו - הבהירו לו שאם הוא שרד אותו, הוא כנראה מה"שורדים", וכמו שפסיכולוג קליני או פסיכיאטר בודק ובוחן מטופל, תום אומר לו לרדת מהמקרה שלו, לשלול חוסר שפיות. מה דעתכם על השיר?

LostChild

New member
פתיחה נפלאה

אני חושב שכולנו יכולים להעיד שרדיוהד יודעים כיצד לפתוח אלבום בתרועה רמה אם זה Everything In Its Right Place , 2+2=5 , Airbag , Planet Telex ו-Packt Like Sardines הוא לא יוצא מן הכלל - הוא פתיחה מהממת לאלבום הזה ובאמת הוא כולל בתוכו מספר "כלי נגינה" שמופיעים גם ביצירות הראשונות של KID A המילים שלו תמיד משעשעות אותי כי עבורי המשפט: after years of waiting nothing came מתקשר לעבודה שלהם כלהקה סוג של אולי אמירה כזו שאומרים מעריצים בהמתנה לאלבום הבא , איכשהו בראש שלי זה תמיד ככה למרות שאני בטוח שזו לא כוונת המשורר בהחלט הערת את עיניי ווג'י והפירוש שלך נשמע מאוד הגיוני I'm a reasonable man get off my case, get off my case get off my case

Knives Out

New member
ת'ום יורק טוען,

שהשיר הזה הוא בעצם על מה שאתה חושב כשאתה תקוע באמצע פקק. (רק אני או שראיתי אותו אומר את זה על עוד 200 דברים אחרים בראיונות?) שיר גדול, התוודעתי לדעת שאני היחיד שלא מדלג עליו כשאני שומע כל יומיים את אמנז'יאק.

kittycatbone

New member
למה לדלג על השיר הזה?../images/Emo2.gif

אני כל כך אוהבת אותו....! ממש אהבתי את הקטע של הסיר הזה שמקישים עליו. או מה שזה לא יהיה.. תמיד כשאני שומעת את זה, ואני חושבת על השם של השיר אני מרגישה מן קשר בין מה שהם בחרו להשתמש בו בתור כלי הקשה.. הממ קשה להסביר, אבל אני מקווה שמישהו הבין אותי

Knives Out

New member
אמרתי שאני לא מדלג עליו..

אמרתי שהרוב מדלגים עליו לפי מה שהבנתי..

LostChild

New member
שוב לא הבנת טוב

אני לא מכיר אדם אחד שמדלג על השיר הזה ואני מכיר הרבה חובבי רדיוהד תפסיק להיות בן 14

Knives Out

New member
תפסיק להיות מפגר, אין לך מושג,

אני מתאר לעצמי שאתה מכיר בערך 2 מעריצי רדיוהד אמיתיים, מבערך כל מעריצי הרדיוהד שאני מכיר(הרבה), 60% נגיד, מדלגים על השיר הזה, תפסיק להיות מפגר ואינפנטיל, אתה לא מכיר בן אדם אחד שמדלג השיר הזה מכיוון שאתה לא מכיר בן אדם אחד.

vegetable man

New member
חברה...

אני מבקש באופן כללי (ובלי קשר ישיר אליך). בבקשה לא לרדת לפסים אישיים, ולהבליג גם אם אתם מרגישים שלא הבינו אתכם. לפחות כשאתם כותבים בפורום.

he's kinda right :\

אנשים לא מדלגים על השיר הזה. שמחה שמצאת הזדהות וכאלה אבל אתה סתם זורק משפטים טפשיים באוויר. אבל באמת לא נרד לפסים אישיים

Knives Out

New member
שקט! אין לך זכות לדבר כי..

את ילדה קטנה ואיש מפח! חוץ מזה, אני מכיר לפחות 6 מעריצי רדיוהד שאמרו לי שהם לא סובלים את השיר הזה, ואת לא מכירה אותי אז את לא יכולה להגיד לי שאני סתם זורק משפטים טפשיים באוויר אם הם נוגעים אליי ולא אלייך, אבל עזבי, באמת לא כדאי לרדת לפסים אישיים.

איזה שיר, זה פשוט שיר לקחת ולאמץ

את כל מה שנאמר בו, אני זוכר שהייתי תקוע תקופה אחת על משהו אחד, ופשוט יום אחד סתם שמעתי את השיר ופתאום השורות האלה: After years of waiting Nothing came As your life flashed before your eyes You realize קיבלו משמעות כ"כ חזקה עבורי. השיר הזה מצמרר אותי, במיוחד יש שם כאילו מעין זעקה בדקה 2:40 , כל פעם שאני שומע את הזעקה הזאת, זה גורם לי למין תחושה רעה בלב, ואח"כ לשים לב שבאמת אחרי הרבה זמן שהייתי תקוע על אותו הדבר, שומדבר לא הגיע ושצריך להמשיך הלאה you realize השיר שאולי דיבר אליי הכי הרבה, ונתן לי משמעות והשפיע על החיים שלי. קצת הסתבכתי אבל, חח גם התחושות שלי מסובכות. לסיכום שיר מדהים!!! מיוחד!! הכל.

פרשנות יפה.. מעולם לא נסיתי לפרש

את זה... ז"א לקחתי את המשפטים והשלכתי אותם רק על החיים שלי אישית. אני מאד אוהב את השיר הזה...הוא מאד נוגע וקל להזדהות איתו... תמיד זה נשמע לי בשיא השיר שיש כמו רעשים של חיות יער כאלה שמזמזמות להן בחושך חח... ואז כל האלבום מקבל תחושת יער כזאת חשוכה קצת...hunting bears וכו'... אבל אולי זה רק אני והמוזרות שלי

Latisia

New member
פתיחה מצויינת לאלבום!

אני מאוד אוהבת את הפתיחה היא מגניבה כזו עם הסירים או וואט אבר.... היא מתאימה לפס קול שאיזה סרט מתוחכם חח P: שיר נחמד ביותר אין לי יותר מידי מה להוסיף בקשר למשמעות השיר.

whatever4

New member
שיר מדהים

זה אחד השירים האהובים עליי של רדיוהד. דווקא העובדה שהוא כל כך מנימליסטי והמסר שלו מועבר במספר שורות בודדות גורמת לשיר להיות יותר חזק וחד. לפי דעתי השיר מדבר על אכזבה. השיר מדבר על מצב שבו אדם מתפכח ומבין ששום דבר משמעותי לא קרה בחייו. כולנו מחכים למשהו בחיים. כולנו מחכים למשהו הזה- למשהו הגדול הזה. משהו שיגרום לנו להיות מאושרים. חלק מצפים למשהו מסויים וחלק בכלל לא יודעים מה הם רוצים, אבל זה לא משנה. כי גם הם, שכביכול לא מצפים למשהו ספציפי, מצפים למשהו. מצפים שמשהו בעתיד יקרה. שהחיים שלהם איכשהו יתנהלו בכיוון מסויים ושבסופו של דבר- יקרה משהו. בסופו של דבר דברים יסתדרו. השיר מדבר על סיטואציה שבה אדם מגיע לשלב מאוחר בחייו שבו הוא מבין שה"משהו" הזה שלו הוא ציפה- לא הגיע. השורה -I'm a reasonable man get off my case לפי דעתי נאמרת על ידי האדם כתירוץ. הוא מנסה להרגיע את המצפון שלו ואת החששות שלו בכך שהוא אומר- אומנם שום דבר לא הגיע אבל בכל זאת- אני בן אדם הגיוני. דרך מדהימה להתחיל אלבום מדהים.

למעלה