PACO אחלה תאוריות קונספירציה הבאת

• פותח הנושא yli
  • פורסם בתאריך

yli

New member
PACO אחלה תאוריות קונספירציה הבאת

אחרי שהתבוננתי בכרטיסך האישי הבנתי את אשר חששתי, גילך 13 ואינך מודע... להבהרה: התקן אומר קרינה ממשדר עומדת על 400 מילי וואט ל20 מטר , כלומר מעמידה של 20 מטר מהמשדר אמור להקרין כאמור 400 מילי וואט, מאחר והייתי נוכח בבדיקה שכזאת רוב המשדרים (אנטנות) למעשה מצביעות על פחות מ-1 (100 מילי וואט) שזה נמוך בצורה הסטרית. באורנג´ שכן שיטתם GSM 900 אכן ישנם מכשירים בעלי רמת SAR (וואט לקילוגרם מוח (לא גוף)) גבוהה במקצת ושכן דע זאת ועשה חשבון GSM 900 / TDMA 800 / CDMA 800 מה זה אומר לך? לבנוגע לאיכויות השיחה?, ובכן בעוד רשת הTDMA (IS-136 של סלקום בעלת איכות של 13KBPS רשת GSM בעלת ונותנת איכות של 22.4KBPS של מי האיכות גבוהה יותר? לגבי הCDMA לצערנו הרב חברת פלא פון הוחבבנית מפעילתה , ושוברת שיא בחוסר תחזוקת רשת היות וCDMA שיטת השידור המתקדמת כיום. (שזה כולל את CDMA 2000 (1XRTT) וWCDMA ו את SC-CDMA העתידנית( בפיתוח). כמו כן לידע אישי... זה יותר מסוכן בריאותית פי עשרת מונים להסתובב תחת ובסביבת עמוד מתח גבוהה שכן כמות הקרינה האלקטרומגנטית שהנ"ל פולט גבוהה בכמה מונים מפליטת הסלולר הן לBTS (תחנת בסיס / משדר/ אנטנה) והן למכשיר עצמו. הפרנויה הזאת מיותרת לחלוטין. יש בעיה מפחד מקרינה פשוט מאד על תדבר בסלולרי או שתרכוש לעצמך מכשיר עם ספיקר. כמו כן להיתייחסות שלי לגבי מכשיר הLG 1XRTT READY הקהל הרחב רשאי לבקר באתר פלא פון ולראות במו עיניו שהמכשיר כמו עוד מספר דגמים תומך בקצב של 64 KBPS שזה הקצב הראשוני. ולהסבר הפשוט. 1XRTT READY אומר בין היתר כי למכשיר ניתן וישנו סלוט פנימי הניתן להוסיף עליו צ´יפ /שבב תומך 1X. רוב מכשירי הCDMA היוצאים לאור כעת מקבלים את אותו חריץ הרחבה פנימי ביודעין שמרבית חברות הסלולר אשר מפעילות רשתות CDMA יעברו בשלב זה או אחר לCDMA 2000 (1XRTT)

ashomer

New member
גם אתה

מוזמן לבקר באתר LG לקרוא מה היא חושבת על מוכנות אותו מכשיר ל1XRTT

Nightr

New member
הסבר נא

לפשוטי העם למה התכוון המשורר בשורה "דע זאת ועשה חשבון....." לא הבנתי איזה חשבון. ואם כבר אז לא 800 כי אם 850 . דבר נוסף לא רק הקצב קובע כי אם גם איכות מקודד הקול אם שמעת על החיה הזו או שאתה מבין רק בטכנולוגיות עתידיות. ואני חייב דבר אחרון אם מדברים על המכשיר עצמו אז חד וחלק העוצמה חזקה בהרבה במכשירי אורנג´ מהעוצמה בפלאפון וסלקום.

yli

New member
NIGHTER תגובה

נתחיל בכך 22.4KBPS מתייחס לאיכות הקידוד (EFR) שכן אני בטוח שאי פעם הקלטת MP3 וניתן היה לקבוע את איכות הקול ע"י הרמת רמת הBIT RATE (איכות CD עומדת על 128)עיקרון הקידוד בGSM נקרא RPE-LPE Regular Pulse Excitation - Long Term Prediction ודוגם קול בתבניות 13BIT PCM ב8000 דגימות לשנייה (עם המידע עוזר לך) כמו כן אני מוסיף קובץ שיאפשר לך לבצע השוואה עצמאית של עיקרון פעולות הGSM בתבנית TDM בהשווה לIS 136 שזה TDMA השיטה אשר בה משתמשת סלקלום רק אנא אל נא תעשה טעות ביחוס המילי סקונד ככל שהמספר נמוך יותר זה אומר שישנם יותר סייקלים = משמע דחיסה יעילה יותר. בהתייחס לLG הדברים אינם רשומים באתרם דבר שהיה ידוע לי אך אתה רשאי לחטט באתרי חדשות בתחום הסלולר (באנגית כמובן) ולחפש ואני בטוח שתמצא התייחסות (חפש טוב)... ולתדר אני אפילו לא אתייחס כי זה כבר ממש תת רמה. אנא הרם טלפון לסלקלום ושאל. עייפתי.

ashomer

New member
אתה מנסה...

אתה מנסה לייחס כלפיי חוסר ידע או או חוסר יכולת לשימוש באינטרנט עם שפתו האנגלית. לידיעתך מצאתי באחד מאתריה של LG בארה"ב (מדינה הידועה בנפיצות רשת הCDMA) ובו מפורטים המכשירים התומכים (כתוב במפור שהם תומכים וגם כתוב איך תומכים) וגם אלה שלא. אז המכשיר שנמכר בארץ לא תומך, נקודה.

Nightr

New member
YLI - פול גז בניוטרל

כמה דברים פשוטים: מכשירי GSM 900 משדרים בעצמה של עד 2 וואט מכשירי TDMA 850 (תתקשר אתה לסלקום ותשאל) משדרים עד 600 מילי וואט וחוץ מזה אולי כדאי שאתה תחטט באינטרנט ותשווה בדיקות SAR של מכשירי GSM ומכשירי TDMA . בברכת בישול מח מהיר.

yli

New member
נייטר תוציא מהרוורס, נכנסת בעמוד!

או שאתה מסומם או שאתה סתם בור העם. 2 וואט? אתה נורמלי? עוצמת השידור מ-ממסרים אנאלוגיים עמדה על 1 וואט! ופליטת הSAR המותרת למכשירים דיגיטלים עומדת על 1.6. ודרך אגב למומחים אין לקשר רמת פליטת SAR לעוצמת שידור של ממסרים זה שמן עם מים, אך היות והנכם מומחים בטלקומיוניקציה אתם בטח יודעים זאת. אך עקב התגובות המצחיקות אשר קראתי כאן, אני פשוט מוותר. הדבר היחיד שניסיתי לעשות הוא פשוט לתרום לידענותכם. אני אחדל מלהתווכח על שטיות אלו. דרך אגב 850 זה לא . שם התואר 800 אומר ומבשר לכם הצרכנים כי התדרים הם בתחומי ה800 . מ800 עד ל900 יש מאה באמצע! עם תהיו מעוניינים אוכל לצרך לכם פה את רשימת התדרים. תגובה ממני מעבר לכך לא תבוא.

Nightr

New member
שמן ומים

לא דיברתי על ממסרים או אנטנות דיברתי על טלפונים אז כנראה שהיתה אי הבנה. בכל מקרה כל מה שנכתב ע"י בשרשרת זו הוא נכון ומתייחס לטלפונים סלולריים. אז תקרא ותראה שכבר מהתחלה כתבתי טלפונים ולך התגובות נראות מצחיקות כי התיחסת לנושא אחר. גם אני עיפתי אבל חייבים להעמיד דברים על דיוקם.

למעלה