Pallywood

Pallywood

אולי זה נראה כמו מלחמה אבל בשביל הפלסטינאים זהו לא יותר מאשר סט צילומים בבקשה תצפו בסרטון הבא pallywood ותאמרו לי את אשר על ליבכם

by the way

לאור הסרטון הזה אני לא אתפלא אם 7 ההרוגים בחופי עזה מתו לא מפגז של צה"ל אלא מאיזה מטען של אחד מארגוני הטרור שם...

a e q u i t a s

New member
החזית בקרבות המאה העשרים ואחת

החזית במאה העשרים אחת לרוב נמצאת בתקשורת, ולא באמת בשדה הקרב. זה בעיקר הסברה, חשיפת שקרים בתקשורת לא פעם מצאנו הטיה תקשרותית בתקשורת הבינלאומית. זה החזית מאוד חשובה שנשכחת או לא מטופלת כראוי על ידי ישראל.

masterboy

New member
היא לא נשכחת ודווקא מטופלת

אבל הטיפול כל כך גרוע עד שהוא עושה את ההפך. שולחים לCNN ישראלים שלא יודעים אנגלית בזמן שהפלסטינים שולחים כאלו שיודעים אנגלית יותר טוב מהאמריקאים. באתר של צה"ל מוצגים סרטוני חיסול של מחבלים. באמת כל הכבוד שמצליחים לחסל מחבלים ממסוקים אבל השוודי שיושב לו עם חבילת שוקולד בבית ונכנס לאתר של צה"ל חושב שפשוט בישראל רוצחים בשביל הכיף. ההסברה היחידה של ישראל היא מיהודי ארה"ב ומישראלים שנמצאים באינטרנט. זה הכל ומדובר באנשים לא מיומנים בלי מספיק ידע.

אלון 58

New member
לא שלא דוברים אנגלית...,

התקשורת הזרה,בשם "האיזון הקדוש",מהצד "הישראלי" תראיין נציג של "בצלם" או של "שלום עכשו"(עם מי???),ואז קל להטות את הדיווחים לצד העוין.

OMRK1

New member
מי שעשה את הוידאו

זהו אולי המקרה היותר מפורסם בבימוי הפלסטיני

OMRK1

New member
ויקיפדיה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%93_%D7%90-%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94

לא זיהיתי פשוט לפי השם

אכן דוגמא קלאסית לבימוי הפלסטיני. פרט מעניין שלא מוזכר במאמר בויקיפדיה שאני שמעתי (אני לא ערב לנכונותו) הוא שלאחר שהבן נורה האב התקשר לקרוב משפחה שלו שעובד בטלויזיה באחת הרשתות ואמר לו מהר לשלוח עוד עיתונאים לאותו מקום ירי ורק לאחר מכן התקשר לקרוא לאמבולנס חומר למחשבה

a e q u i t a s

New member
בסך הכל מדובר בחיי אדם

תשמע, בסך הכל מדובר בחיי אדם, בחייו של ילד צעיר. כנראה ועל פי התחקירים המאוחרים יותר היה פה בימוי ציני, אבל כמה שאמרתי שדה הקרב של המלחמה במאה 21 נמצאת בעיקר באולפני הטלוויזיה וחדרי העריכה...

אמרתי שלא מדובר בחיי אדם?

ברור שמדובר בחיי אדם ושדה הקרב נקבע לפי דעת הקהל שנקבעת לפי התקשורת
וזה שהילד אולי לא באמת מת זה לא בימוי ציני כי לא חסרים מקרים, אולי אפילו זה, שהפלסטינים באמת יהרגו אחד את השני בשביל אמפטיה בתקשורת העולמית. זה מעיד על הרמה המוסרית שלהם.

ניצול ציני ומכוער של כאב לצרכים

פוליטיים וליבוי שנאה נגד ישראל - מומחיות פלשתיניות ידועה עם הרבה קלוזאפים וצילומי גרפיים עם דגש מיוחד על הפנים וצרחות.

למעלה