palm 505

ירוןגפן

New member
palm 505

שלום לכולם קיבלתי מכשיר Palm 550 מתנה ואני רוצה להשתמש בו בעקר כיומן . אני לא מצליח לסנכרן את היומן עם יומן הoutlook 2003 שברשותי אך עם היומן שמגיע עם תוכנת Palm Desktop זה כן מסתנכרן אני עובד עם hotsync 4.1.0 מי יכול להסביר לי איך להגדיר בפאלם או ב פי סי כדי ליעבוד כמו שצריך . תודה מרא/ש .

ירוןגפן

New member
ובנוסף

כשאני מנסה דרך hotsync לשנות את הסנכרון ל הoutlook האפרות שניתנות לשינוי הם הoutlook 97 ,98 ,2000 ,2002 ולי כמובן יש הoutlook 2003

Ariyeh1

New member
עם איזו

תוכנת קישור אתה משתמש
האם ניסית לשדרג אותה

Ariyeh1

New member
לא ברור לי

איך אתה מסנכרן אל Outtlook. תוכנת HotSync מסנכרנת אל Palm Desktop אלא אם התקנת את תוכנת הקישור אל Outlook. האם כאשר את פותח את HotSync Manager מופיע שם היישום כ-Calendar (Outlook) (יכול להופיע גם כ- Datebook) או שרשום רק Caledar ? ואולי בכלל מופיע לך Outlokk Calendar?

ירוןגפן

New member
אני ממש לא מבין בזה

אני ממש לא מבין בזה אני זקוק לתוכנת קישור ל outlook ? אם כן אז איך היא נקראת ואיך אני מגדיר שיסתנכרן לי עם ה outlook ? אני ממש מודה על העזרה

ירוןגפן

New member
וגם

כשאני מנסה דרך hotsync לשנות את הסנכרון ל הoutlook האפרות שניתנות לשינוי הם ה outlook 97 ,98 ,2000 ,2002 ולא 2003 כפי שציינתי קודם לכן

Ariyeh1

New member
התקן

את הקישור ל-Outlook ואחר כך שדרג אותו (אני יוצא מתוך הנחה שאתה משתמש בקישור של Palm) מתוך האתר של Palm שים לב לסדר העדכון

למעלה