palm M130

palm M130

מישהו מכיר יודע שמע שמע מחבר ששמע וכ``ו על palm m130 מה היתרנות/חסרונות וכ``ו כמה שווה לקנות אותו ביד שניה (ממש חדש) ועוד פרטים על המכשיר הזה אשמח לקבל תודה מראש. ופליז תענו זה דחוף מחר אני אמור לסגור עם המוכר.

לאפחד בפורום אין מושג על זה?

למה לא מגיבים מתוך כל החברים פה אין אחד שיודע על כזה מכשיר?

תשמע

מדובר במכשיר ישן מאוד. כבר החליפו את הדור שהחליף את המכשיר הזה. איזו דעה אתה מצפה לקבל עליו? אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי דברים שאתה חושב שתרצה לעשות עם מחשב כף יד, שאל ונגיד לך אם המכשיר הזה יוכל או לא. מעבר לכך, לשאול "מה דעתכם" זה קצת מעורפל.

Kiru

New member
../images/Emo45.gif

אישית הייתי מרוצה ממנו מאוד, והחלפתי אותו רק בגלל שרציתי GPS ובגלל שהסוללה נחלשה מאוד.

alonhzn

New member
איכסה

זה מה שאני חושב עליו... המסך שלו כך-כך מגעיל, כל תנועה במסך נמרחת כי העדכון של הפיקסלים איטי וחוץ מזה יש תחושה של צעצוע כזה כי הוא מפלסטיק מעוגל כזה... בקיצור, אם אין לך יותר מ200 שקל אז לך עליו... אבל אם יש לך יותר להשקיע אז יש הרבה דברים יותר טובים

AYELET1

New member
המסך עצמו פלסטיקי ונשרט בקלות

ה בזמנו הוא היה מכשיר צבעוני ועם חריץ הרחבה ועם כל זה היה זול וזה היה ה-HIGHLIGHT שלו. כיום עברו השנים, וכמו שאמר אלון, אם אתה יכול להוסיף ולהגייע ל-500-600 ש"ח, תוכל למצוא TE שעדיף אלף מונים עליו.

el saler

New member
prob with the m130

בעיה מעשית סינכרוןדורש חיבור com הקים רק במחשבים ישנים

AYELET1

New member
ממש לא הגיוני בתחשב בזמן שהוא יצא

משוכנעת שאתה טועה ומסתנכרן דרך USB

Ran sch

New member
אם צריך יש לי מתאם com ל usb

מוכן לתרום אם מישהו צריך. מיועד במיוחד בשביל פאלמים שכאלו. אני מצטרף לזקני השבט - כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על משהו יותר טוב אבל אם כל מה שאתה צריך זה יומן אלקטרוני פנקס, ספר כתובות וטלפונים אולי מילון ומשחקים ברמת הפריסל בלבד... אז זה בערך מה שאתה מחפש !!! לא הייתי משקיע במשהו שעולה יותר ממאתיים.

el saler

New member
אני חיב אחד

אני הופך עולמות כדי למצוא מתאם כזה לפאלם 100 אפשר לצור איתך קשר ?

למעלה