palm m505, win xp , office outlook

ERICP1

New member
palm m505, win xp , office outlook

אחרי התקנה מחודשת של ה XP במחשב וביצוע סינכרון מופיעים כל אנשי הקשר, כתובות הדואר בגיבריש..... עשיתי התקנה חדשה של הOFFICE ואחרי סינכרון שבו אני מעביר את הנתונים מהפאלם למחשב שוב הכל מופיע בגיבריש (כמעט הכל) ניסיתי לכתוב עברית במחשב (פגישה) ולעשות סינכרון.. דבר לא מופיע בפאלם למרות שכל פעולות הסינכרון ניראות בסדר.. למישהו יש רעיונות בבקשה?? תודה

urib

New member
ראה הודעתי מאתמול ותשובת אריה

כאן למטה בסוף העמוד מקסימום עבר עמוד אחד אחורה

ERICP1

New member
ניסיתי את שאמרת לעשות ולא השתנה דבר

שיניתי שפה לאנגלית כיביתי הדלקתי ושוב לעברית ושוב כיבוי וכו... נכון לרגע זה המכשיר כאילו מסנכרן אבל לא מעביר כלום למחשב.

ERICP1

New member
גיליתי שאני מסנכרן לפאלםדסקטופ

מישהו יכול לומר לי איך להעביר את כל הנתונים להאוטלוק ולגרום למכשיר לסנכרן תמיד עם התוכנה הנ"ל תודה.

Ariyeh1

New member
לגבי העברית

המופיע בג'יבריש הפתרון המוצע הוא גם הפתרון של Microsoft. אם לא עוזר יהיה עליך לפנות אליהם. לגבי העברת נתונים בסנכרון יש לשדרג את PocketMirror לגרסה האחרונה (לא חינם לצערינו)

ERICP1

New member
ואיך אני גורם

לסינכרון רק עם office outlook ?? ולא עם פאלם דסקטופ

ERICP1

New member
התוכנה קיימת אצלי

איך אני גורם לה לסנכרן עם OUTLOOK

Ariyeh1

New member
הסר אותה

והתקן מחדש כאשר Outlook סגור. לאחר מכן סנכרן שוב. שים לב שהגרסה הקיימת ע"ג תקליטור ההתקנה המקורי של M5xx אינה מתאימה ל- Outlook 2002 ומעלה ואתה חייב לשדרג לגרסה עדכנית של PocketMirror.

YosMan1

New member
לצפורה היה עדכון חינם מורסיה 2 ל

לצפורה היה עדכון חינם מורסיה 2 שהגיעה עם ה PALM לורסיה 3 שתמכה ב OUTLOOK 2002. הבעיה שבאתר שלהם יש היום רק את ורסיה 4 שעולה כסף. תחפש את העדכון באינטרנט הוא פתר את הבעיה.

למעלה