palm pilot vs. visor מה עדיף?

RoyK

New member
palm pilot vs. visor מה עדיף?

לאחרונה אני שומע יותר ויותר על ה visor . מה החסרונות והיתרונות של כל אחד ומי עדיף? האם הוא תואם עברית לגמרי? (הייתי רוצה לשמוע ממי אולי שיש לו וייזור אם אפשר...) רואי.

RoyK

New member
ובחשש מה רוצה לפתוח דיון על... H-)

מהו הפאלם האולטימטיבי מבחינת: א. צבעוניים? ב. לא צבעוניים?

veredtered

New member
פאלם / וייזור

יש לי וייזור דלוקס. היתרונות שלו הם שיש לו slot קטן מאחורה שאפשר להכניס לתוכו כל מיני דברים למשל מצלמה דיגיטלית, מודמים למיניהם, מכשיר להשמעת MP3 ועוד. ל-Prism שאין לי יש יתרון גדול על פני ה-IIIc בזה שהצבע שלו הרבה יותר טוב וגם לו כמו לוייזור הרגיל יש את חריץ ההרחבה הנ``ל. הם פעולים על מערכת הפעלה של פאלם ולכן תואמי עברית כמו כל פאלם פיילוט. אה, לא ניתן לשדרג את מערכת ההפעלה בוייזורים. כרגע הדלוקס מגיע עם 3.1 והפריזם עם 3.5 (הכי עדכני כרגע). חסרונות הוייזור הם שכרגע הם לא נפוצים בארץ. לכן לדוגמא... סלקום משווקת את המודם האלחוטי של נובטל - מינסטרל, עבור הפאלם V. לנובטל יש גם מודם תואם לוייזור. אבל סלקום אינה מוכרת אותו בארץ. כדי להשיגו צריך לקנות בחו``ל - לפחות כעת. כנ``ל לגבי כל התוספות של הוייזור. כרגע ניתן לקנות רק בחו``ל (ככל הידוע לי...). אני מתה לקנות את הפריזם. אבל כרגע השקעתי $300 במודם הזה אז זה יקח קצת זמן... :)

amirbrgr

New member
תמיכה?

מי נותן תמיכה בארץ לוייזור? ומה רמת התמיכה (יחסית לתמיכה של כלנית בפאלם פיילוט)?

למעלה